• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Duba Expedition Camp

Duba Expedition Camp ligt in het hart van de klassieke Okavango Delta. De mix van met palmbomen begroeide eilanden, uiterwaarden en bossen, benadrukt het unieke landschap van deze 77.000 ha grootte privé concessie in deze regio. Duba Expedition Camp is gebouwd op een bebost eiland en is door middel van een set uitgebreide bruggen verbonden met het bruisende wildgebied. Het gebied is de basis van veel bekende natuurdocumentaires van het bekroonde National Geographic filmmakers duo Dereck en Beverly Joubert.

Het intieme kamp bestaat uit zes exclusieve tenten gebouwd op een houten veranda, elk met uitzicht op de omliggende watervlaktes. Duba Expedition Camp is met recht trots op zijn buitengewone natuurbelevenissen. Er zijn regelmatige waarnemingen van een breed scala aan wilde dieren, waaronder koedoe, lier- en moerasantilopen en giraffen. Zeer grote kuddes olifanten en buffels bewegen zich rond het kamp en nijlpaarden trekken dagelijks door het moeras, hun kanalen en voetsporen achterlatende. De roofdieren hier bestaan uit grote aantallen leeuwen, luipaarden en hyena's. Luipaarden en vele kleinere katachtige soorten, jagen rond de oevers van de waterwegen en worden vaak gezien tijdens nachtritten. Geniet van begeleide wandelingen, boottochten of gamedrives en bekijk een van de meest gevarieerde en uitgestrekte natuurgebieden ter wereld.

Duba Expedition Camp is alleen bereikbaar door middel van lijndienst- of chartervluchten. Bij aankomst op het vliegveld duurt de transfer naar het kamp ongeveer 7 minuten. Het vliegveld van Duba Expedition Camp (categorie B) heeft een licentie voor King Air, Pilatus PC-12 en Cessna Caravan vliegtuigen. De afstand van Maun naar Duba Expeditions Airfield is 130 km, en de vliegtijd in een Cessna Caravan bedraagt tussen de 30 en 45 minuten. Duba Expeditions is ongeveer 290 km van Kasane met een vluchttijd van een uur in een Cessna Caravan. Vliegtijden variëren vanzelfsprekend afhankelijk van het gebruikte type vliegtuig en de heersende weersomstandigheden.

Inclusief/Exclusief Duba Expedition Camp

Inclusief:

  • Alle maaltijden
  • Alcoholische en niet-alcoholische drankjes (m.u.v. geïmporteerde sterke drank)
  • Wasservice
  • Game drives, wandelingen en excursies per motorboot (waterniveau bepalend)

Exclusief:

  • Transfers

Impressie Duba Expedition Camp

Offerte aanvragen voor: 'Duba Expedition Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen