• Slider image
 • Slider image

13 dagen East African Explorer

Een Afrikaanse safari raakt iets diep in ons allen, want het is een ervaring die men nooit zal vergeten. De volgende safari combineert intrigerende culturen, prachtige landschappen en een uitstekende gelegenheid voor het spotten van de Big-5. De chauffeur/gidsen zijn allen zeer ervaren en zullen er voor zorgen dat u een bijzondere safari beleeft.

Reisschema 13 dagen East African Explorer:

 • Dag 1: Nairobi
 • Dag 2: Masai Mara National Reserve
 • Dag 3: Masai Mara National Reserve
 • Dag 4: Lake Nakuru
 • Dag 5: Amboseli National Park
 • Dag 6: Amboseli National Park
 • Dag 7: Lake Manyara
 • Dag 8:   Serengeti National Park
 • Dag 9:   Serengeti National Park
 • Dag 10: Ngorongoro Crater
 • Dag 11: Ngorongoro Crater
 • Dag 12: Tarangire National Park
 • Dag 13: Nairobi

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 13 dagen East African Explorer

Dag 1 Nairobi

Bij aankomst in Nairobi, wordt u opgewacht en overgebracht naar het Safari Park Hotel. De middag is ter vrije besteding.

Overnachting in standaard accommodatie: Safari Park Hotel op basis van logies/ontbijt
Overnachting in superior accommodatie: Eka Hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 2 Nairobi - Masai Mara National Reserve

U vertrekt na het ontbijt richting de vruchtbare hooglanden van Kenia en het Rift gebergte over een weg die door Italiaanse krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog is aangelegd. Kijk uit naar de kapel die ze bouwden aan de voet van de helling.

U passeert het indrukwekkende Longonot satelliet station onderweg van de vallei naar Narok, door velden van tarwe en gerst, voordat u op tijd voor de lunch de Masai Mara bereikt. Na de lunch en een siësta, maakt u een middag gamedrive en keert u terug naar de lodge als de zon ondergaat.

Overnachting in standaard accommodatie: Mara Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Keekorok Lodge op basis van volpension

Dag 3 Masai Mara National Reserve

Na een vroeg ontbijt, vertrekt u voor een ochtend gamedrive, waarvan u voor de lunch terugkeert naar de lodge. Na een siësta volgt er nog een middag gamedrive en een bezoek aan een Masai Village. Bij zonsondergang bent u weer in uw lodge. (U kunt vooraf een optionele vroege ochtend Balloon Safari reserveren).

Overnachting in standaard accommodatie: Mara Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Keekorok Lodge op basis van volpension

Dag 4 Masai Mara - Lake Nakuru

U verlaat de Masai Mara na het ontbijt door de 'graanschuur' van Kenia, waar tarwe en gerstvelden het landschap domineren richting het noordelijk gelegen Narok, het hoofdkwartier van dit deel van Maasai land. Kijk goed uit naar kuddes giraffe en gazelle terwijl u door de uitgestrekte vlaktes, over de bodem van de Rift Valley, richting Mai-Mahiu rijdt. Rond het middaguur komt u aan bij Lake Nakuru. Eenmaal in het park, ziet u wild onderweg naar de lodge. Na de lunch en een siësta, is er een middag gamedrive, u bent voor zonsondergang terug. Het nationale park, bekend om zijn vogels, biedt de mogelijkheid om flamingo's te bekijken. Het is ook de thuisbasis van de zwarte en witte neushoorns, evenals de bedreigde Rothschild giraf.

Overnachting in standaard accommodatie: Lake Nakuru Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Lake Nakuru Lodge op basis van volpension

Dag 5 Lake Nakuru - Amboseli National Park

Na een vroeg ontbijt gaat u naar Lake Naivasha voor een boottocht. Hierna verlaat u de Rift Valley richting naar Nairobi voor een vroege lunch (of picknick lunch afhankelijk van de toestand van de wegen). In de late namiddag arriveert u bij uw lodge in het zuidelijk gelegen Amboseli.

Overnachting in standaard accommodatie: Amboseli Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Ol Tukai Lodge op basis van volpension

Dag 6 Amboseli National Park

Na een uitgebreid ontbijt vertrekt u voor een volledige dag gamedrive, wordt er een warme picknick lunch geserveerd en keert u rond 16:00 uur terug bij de lodge.

Overnachting in standaard accommodatie: Amboseli Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Ol Tukai Lodge op basis van volpension

Dag 7 Amboseli - Lake Manyara

Na het ontbijt, zet u de reis voort naar de grens met Tanzania en volgt er een lunch in Arusha. Na de lunch rijdt u over de Masai Steppe naar de Great Rift Valley. Hier ligt uw hotel hoog op de rand met uitzicht op het park eronder.

Overnachting in standaard accommodatie: Lake Manyara Kilimamoja Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Lake Manyara Serena Lodge op basis van volpension

Dag 8 Lake Manyara - Serengeti

Na het ontbijt stapt u in uw safari voertuig om de ochtend door te brengen in Lake Manyara National Park. Halverwege de dag keer u terug naar de lodge voor de lunch en vertrekt u richting Serengeti National Park met onderweg een aantal safari’s. U arriveert in uw lodge als de zon begint onder te gaan.

Overnachting in standaard accommodatie: Serengeti Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Serengeti Serena Lodge op basis van volpension

Dag 9 Serengeti National Park

Door middel van ochtend en middag gamedrives in het Serengeti National Park verkent dit beroemde park en alles wat het te bieden heeft.

Overnachting in standaard accommodatie: Serengeti Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Serengeti Serena Lodge op basis van volpension

Dag 10 Serengeti National Park - Ngorongoro Crater

Na het ontbijt vertrekt u naar Ngorongoro tijdens een picknick lunch bekijkt u het spel over deze uitgestrekte vlaktes Serengeti. Na de lunch gaat u verder richting de krater en brengt u een kort bezoek aan een Masai dorp. Laat in de middag arriveert u bij de lodge, hoog op de rand van de Ngorongoro Crater voor diner en overnachting.

Overnachting in standaard accommodatie: Ngorongoro Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Ngorongoro Serena Lodge op basis van volpension

Dag 11 Ngorongoro Crater

Een hoogtepunt wacht u deze ochtend als u vertrekt voor een bezoek aan wat meestal wordt aangeduid als 's werelds grootste dierentuin. Na het ontbijt daalt u met een picknick lunch door de vroege ochtendmist, 610 meter de krater in. Ngorongoro Crater is 's werelds grootste intacte komvormige krater. Door zijn omvang en diversiteit, bestaat de kratervloer uit een aantal verschillende gebieden, variërend van bossen, moerassen, meren en bronnen, graslanden en enkele zandduinen. Het is een geweldige wildlife ervaring. U keert in de late namiddag terug naar uw lodge voor het diner en overnachting.

Overnachting in standaard accommodatie: Ngorongoro Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Ngorongoro Serena Lodge op basis van volpension

Dag 12 Ngorongoro krater - Tarangire National Park

Na het ontbijt verlaat u de Ngorongoro Krater in zuidoostelijke richting langs Lake Manyara en het dorp Mto wa Mbu. In de hooglanden en het Karatu district, zult u de schilderachtige tarwe vlaktes en koffieplantages zien voordat u de spectaculaire helling naar beneden afrijdt richting de hoofdweg Arusha – Dodoma. Op weg naar de lodge, zult u onderweg genieten van een gamedrive. Na de lunch en misschien een duik in het zwembad, zal de rest van de middag worden besteed aan een gamedrive.

Overnachting in standaard accommodatie: Tarangire Sopa Lodge op basis van volpension
Overnachting in superior accommodatie: Tarangire Sopa Lodge op basis van volpension

Dag 13 Tarangire National Park - Nairobi

Na het ontbijt rijdt u terug naar Arusha waar u op tijd aankomt voor de lunch. Na de lunch vervolgt u de reis over de weg naar Nairobi. Hier wordt in het centrum een diner geserveerd alvorens u wordt afgezet bij JKIA luchthaven of het City Center Hotel. Hiermee komt er een einde aan uw rondreis.

Accommodaties 13 dagen East African Explorer

Safari Park Hotel, Nairobi

Het levendige Safari Park Hotel ligt op slechts 10 kilometer van het stadscentrum en 20 km van de internationale luchthaven. De luxe accommodatie bevindt zich op 25 hectare prachtig aangelegde tuinen en inheemse bos. Alle 204 individueel ontworpen en ingerichte kamers zijn luchtig en bevatten televisie, badkamer en een eigen balkon. De zes restaurants zijn uitstekend en komen tegemoet aan alle smaken, waaronder Japans, Chinees, Indiaas, Italiaans, Engels en Afrikaans. Er is ook een casino, diverse bars, health club, tennis- en squashbanen (golf in de buurt) en enkele van Kenia's meest geavanceerde zakelijke en conferentiefaciliteiten.

Eka Hotel, Nairobi

Een eigentijdse stijl hotel dat alle comfort, gemak en efficiëntie biedt aan de veeleisende reiziger. Eka Hotel is ideaal gelegen langs Mombasa weg in Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Het is een ideaal zaken en vakantie hotel, dat zowel dicht bij de internationale en binnenlandse luchthavens ligt evenals het stadscentrum. Het hotel biedt smaakvol ingerichte kamers, twee restaurants, een bar, conferentiefaciliteiten, een zwembad en tal van andere faciliteiten.

Mara Sopa Lodge, Masai Mara

De lodge ligt in de Oloolaimutia vallei en is ingebouwd in het omliggende heuvellandschap. Het accent rond deze lodge ligt op de inheemse Masai bevolking, de prachtige rijkdom aan wilde dieren, vogels en natuurlijke flora. De lodge is luxueus ingericht en voorzien van alle moderne gemakken die men van een Sopa lodge in de wildernis zou verwachten. De kamers zijn ruim, het grote zwembad heeft een prachtig uitzicht en 's avonds kunt u kijken naar natuurfilms of CNN.

Keekorok Lodge, Masai Mara

Keekorok Lodge werd geopend in 1965 en ligt aan de zuidkant van Masai Mara National Reserve, op ongeveer 280 kilometer van Nairobi. Het is gelegen in het directe pad van de jaarlijkse migratie en was de eerste lodge die in de Mara werd gebouwd. Op het hoogtepunt van de migratie, is Keekorok omgeven door een zwermende massa van dieren en is nauwelijks nodig om op een game drive te gaan. Keekorok's charme ligt in het liberale gebruik van lokale bouwmaterialen. Zandsteen, cederhout en andere inheemse materialen werden gebruikt in alle kamers en openbare ruimtes. Aan de voorzijde van de lodge is er een 300 meter verhoogde loopbrug die meandert door een bebost gebied langs een rivier naar een kleine bar aan de andere kant. Deze bar biedt uitzicht op een dam waar nijlpaarden en ander wild regelmatig wordt gezien. Er staan geen hekken rond Keekorok en het is niet ongewoon om olifanten en buffels te zien aan de rand van het terrein. Er staan wachters constant op de uitkijk!

Lake Nakuru Sopa Lodge, Lake Nakuru

Lake Nakuru Sopa Lodge ligt op een reeks van heuvels die de westelijke grenzen van Afrika's Great Rift Valley, het nieuwste lid van de familie Sopa vormen, en biedt een spectaculair uitzicht over de uitgestrektheid van Afrika. Met uitzicht op Lake Nakuru en het omliggende National Park, is het een paradijs voor zowel vogelaars en natuurliefhebbers.

Slechts een ontspannen twee uur rijden van Nairobi, door prachtige beboste hooglanden en het passeren van een reeks meren, aan de rand van het bruisende stadje Nakuru, ligt een werkelijk opmerkelijke nationaal park, dat internationale faam heeft bereikt. Zowel de zwarte als witte neushoorns krijgen een nieuwe kans op overleven in deze 188 vierkante kilometer, volledig omheind park waar ze zorgvuldig worden beschermd. De huidige neushoorn bevolking is ouder dan 50 en blijven zich voortplanten. De Rothschilds giraf is een zeldzaamheid en in het park leeft een aanzienlijk deel buffels, luipaarden, zebra’s, elanden, waterbokken en leeuwen.

Lake Nakuru Lodge, Lake Nakuru

Lake Nakuru Lodge ligt in het hart van een van Kenia's meest dichtbevolkte Wetland National Parks. Slechts een ontspannen twee uur rijden van Nairobi, door prachtige beboste hooglanden en het passeren van een reeks meren, aan de rand van het bruisende stadje Nakuru, ligt een werkelijk opmerkelijke nationaal park, dat internationale faam heeft bereikt. Zowel de zwarte als witte neushoorns krijgen een nieuwe kans op overleven in deze 188 vierkante kilometer, volledig omheind park waar ze zorgvuldig worden beschermd. De huidige neushoorn bevolking is ouder dan 50 en blijven zich voortplanten. De Rothschilds giraf is een zeldzaamheid en in het park leeft een aanzienlijk deel buffels, luipaarden, zebra’s, elanden, waterbokken en leeuwen.

Amboseli Sopa Lodge, Amboseli

De lodge ligt op 2 vierkante kilometer eigen grond aan de voet van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, en is de perfecte luxe uitvalsbasis om het park te verkennen en nog wat mooie foto's van deze ongelooflijke berg te maken. De lodge ligt ook dicht bij de plek waar Ernest Hemingway woonde tijdens het schrijven van zijn beroemde roman, “de sneeuw van de Kilimanjaro”. Elk van de 47 kamers heeft een eigen veranda op om te ontspannen, te zonnen en te genieten van het uitzicht. Alle kamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel - ze zijn allemaal modern, ruim en comfortabel. Maaltijden bestaan uit een kosmopolitische combinatie van Europese, Afrikaanse en Aziatische gerechten, allemaal gemaakt met verse producten en geserveerd op een kleurrijk buffet. Er zijn ook verschillende bars, een groot zwembad, tv-lounge en vele andere kleine subtiliteiten die dit een uitstekende locatie maken.

Ol Tukai Lodge, Amboseli

Ol Tukai ligt in het hart van Amboseli National Park aan de voet van Mt. Kilimanjaro, de hoogste berg in Afrika. De cottage stijl accommodatie strekt zich uit aan weerszijden van het hoofdgebouw, waar de architectuur onopvallend is. Elke kamer is gemaakt van gombomen en andere inheemse bouwmaterialen, met het gebruik van beige en roomkleurig leisteen. Iedere kamer heeft een ononderbroken uitzicht op de wetlands of Mt. Kilimanjaro. Er ligt een groot zwembad in de schaduw van acaciabomen en er is een bibliotheek, bar, een cadeauwinkel en een ruime tuin om van te genieten.

Lake Manyara Kilimamoja Lodge, Lake Manyara

De lodge ligt te midden van weelderige groene tuinen vol vogelgeluiden, aan de rand van de Great Rift Valley, en biedt een prachtig uitzicht over Lake Manyara. Lake Manyara Kilimamoja Lodge is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Lake Manyara National Park. Het is hier geweldig om zittend rond de open haard te kijken naar de ondergaande zon boven de Great Rift Valley en te luisteren naar het gezoem van de vogels op de achtergrond. De lodge heeft een restaurant waar internationale, traditionele en fusiongerechten binnen en buiten worden geserveerd. De lounge, sigarenbar, televisiekamer, biljartkamer, internetcafé en activiteitenruimte voor kinderen bevinden zich allemaal in het hoofdgebouw. Er is tevens een prachtig zwembad en een spa.

De 48 suites en 2 luxe villa's met 2 slaapkamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, zijn smaakvol ingericht en hebben een panoramisch uitzicht op de omgeving. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad en binnen- en buitendouche. Kamerfaciliteiten omvatten een open haard, minibar, kluis, draadloos internet en een eigen balkon.

Lake Manyara Serena Lodge, Lake Manyara

Het zal moeilijk zijn om een meer dramatische setting dan Lake Manyara Serena Lodge te vinden. Gelegen aan de rand van een steile helling, kijkt deze luxe lodge uit over zowel de Great Rift Valley, die miljoenen jaren geleden gevormd, en het prachtige Lake Manyara met overvloedige aanbod van vogels. De vogels zelf zijn een inspiratiebron voor de architectuur van de lodge. Sierlijk, gebogen en vrij vloeiend, is het gebouwd in de plaatselijke ronde stijl en ademt het een sfeer van rust uit, waar mens en natuur naast elkaar bestaan. Van de patronen in de receptie die lijken op vogeltrek routes, tot de zachte geometrische ontwerpen in de slaapkamers, is er nauwelijks een enkele rechte lijn te vinden. De bar en het restaurant bieden de gasten zowel binnen als buiten zitplaatsen bij elke maaltijd. Weelderige menu's, buffetten en barbecues worden geserveerd aan de gasten naast authentieke Afrikaanse gerechten.

Serengeti Sopa Lodge, Serengeti

De Serengeti Sopa lodge ligt in de Nyarboro Hills in het zuidwesten van het Serengeti National Park en is de enige ontwikkeling van toerisme in dit deel van het park. Het hele jaar door voorzien van water en de acacia bossen creëren een ideale omgeving voor de grote verscheidenheid aan wilde dieren die te zien zijn in de directe omgeving van de lodge. Kijk uit over de schijnbaar eindeloze vlaktes Serengeti, deze heuvel lodge is een oase van rust in duizenden vierkante kilometers van het Serengeti National Park. De lodge biedt plaats aan ongeveer 170 personen in 79 suites met een minibar, een slaapkamer met twee queen size bedden en voldoende ruimte voor een derde gast.

Elke kamer heeft een eigen veranda, die een prachtig uitzicht over de vlaktes biedt. Als de zon ondergaat, kunt u genieten van sundowner cocktails bij het zwembad en in de avond van een 4-gangen diner. Traditionele dansers entertainen de gasten. Er worden ook dagelijks diapresentaties gehouden door natuuronderzoekers.

Serengeti Serena Lodge, Serengeti

Deze lodge staat hoog op een met bomen begroeide heuvelrug, met een panoramisch uitzicht over de Serengeti. Het biedt de ultieme mix van traditionele Afrikaanse architectuur en van wereldklasse stijl. Winnaar van vele awards is dit misschien wel de mooiste locatie die de Serengeti te bieden heeft. Centraal gelegen naast de beroemde westelijke 'migratie' corridor en de Grumeti River, gaat deze lodge qua ontwerp volledig op in het levende landschap. Een reeks van traditionele koepelvormige 'rondavels' staan verspreid over het terrein, en worden gekoeld door bosjes van acaciabomen en gevoed door sprankelende beekjes. Aan de rand van de top ligt een 'infinity edge' zwembad, dat uitkijkt over de 'eindeloze vlaktes' waarnaar de Serengeti is vernoemd.

Dicht bij het wereldberoemde twee miljoen jaar oude paleolithische terrein van Ol Duvai, 'bakermat van de mensheid', is deze lodge een showcase van culturele prestaties, erfgoed en traditionele kunst, die het best geïllustreerd wordt door het royale Makonde houtsnijwerk dat zowel de kamers als de prachtige koepelvormige eetzaal versierd. Voor wat betreft wildlife, bidet het Serengeti National Park niet alleen alle leden van 'The Big Five' (olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel), maar ook de jaarlijkse 'migratie' van meer dan een miljoen gnoes en hun begeleider cast van roofdieren.

Ngorongoro Sopa Lodge, Ngorongoro Crater

De lodge ligt op Lemala Hill, op de bovenste oostelijke rand van de Ngorongoro Crater, waardoor dit de enige toeristische ontwikkeling aan de oostelijke rand van de krater is. Het uitzicht van hier in de krater is spectaculair en zonsondergangen prachtig. Een ander groot voordeel is dat gasten kunnen genieten van een safari die begint op vijf minuten na het verlaten van de lodge, omdat het hek zeer dichtbij de lodge is. De lodge is smaakvol ingericht, ruim en de kamers zijn modern, comfortabel en uitgerust met alles wat men van een hotel van deze klasse mag verwachten. Op een hoogte van 2375 meter, ervaart men hier koel tot zelfs koud weer, vooral tijdens de winter maanden juni en juli, kan de temperatuur zo laag zijn als 10 'C. Echter, de gasten kunnen het grootste deel van het jaar genieten van de zon en moeten zichzelf goed insmeren tijdens het zonnen bij het zwembad dit is te wijten aan de hoogte. Het eten en de service hier is stijlvol met maaltijden van heerlijke internationale en Tanzaniaanse gerechten.

Ngorongoro Serena Lodge, Ngorongoro Crater

Regelmatig uitgeroepen tot een van de beste hotels in de wereld, klampt deze unieke lodge zich vast aan de rand van de prachtige Ngorongoro Crater, de grootste en meest perfecte vulkanische krater op aarde. De lodge is lang en laag gebouwd van lokale rivier stenen en gecamoufleerd met inheemse wijnstokken. Het gaat volledig op in het landschap, en is niet te zien vanaf de 600 meter lager gelegen bodem van de krater.

Bekend als 'het achtste wereldwonder' is de Ngorongoro Krater één van de bekendste wilde dieren arena van Afrika. Een UNESCO World Heritage Site met een unieke biosfeer, die vrijwel onveranderd gebleven sinds het begin der tijden. Diep in de krater, omsloten door hoge muren, dwalen zo'n 25.000 grote zoogdieren door de vlakten, meren en bossen van 'The land that time forgot', gedomineerd door een enorme olifanten, neushoorns en leeuwen.

Knuffelend tegen de contouren van de grillige krater rand, neemt deze lodge haar inspiratie uit de zogenaamde 'Cradle of Mankind', de prehistorische plaats van Olduvai Gorge, die in de buurt ligt. Verbonden door gewelfde gangen en houten dekken, zijn de muren versierd met gestileerde prehistorische grotschilderingen en verlicht door fakkels. In het stenen hart van de lodge brandt een gloeiend vuur, dat constant brandend wordt gehouden. De kamers, versierd met grotschilderingen, zijn geplaatst rond de kraterrand. Iedere kamer heeft zijn eigen door rotsen omsloten balkon, waar vanaf u kunt genieten van een volledig ononderbroken uitzicht op het vulkanische amfitheater ver beneden.

Tarangire Sopa Lodge, Tarangire Sopa Lodge, Tarangire National Park

Tarangire wordt erkend als een van de beste parken in het noordelijke circuit om olifanten te bekijken tijdens het droge seizoen en Tarangire Sopa is ideaal geplaatst om dit te ervaren. De lodge verwelkomt gasten in zijn enorme receptie met koude washandjes en koude sap. In de mooie tuinen ligt een groot rond zwembad met een centrale eiland, een bar en de elegante houten ligstoelen tonen het engagement van de lodge aan comfort. Er worden hier vaak heerlijke barbecue lunches geserveerd. Een brede veranda ligt rond de lodge en biedt een uitstekende blik op de lager gelegen waterput, die gevuld is tijdens het droge seizoen en een magneet is voor wilde dieren. De kamers van de lodge zijn eenvoudig, comfortabel en ruim en bevinden zich in groepen van vier, in Afrikaanse stijl gebouwen. Grote schuifdeuren openen naar een eigen balkon.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 13 dagen East African Explorer

Inclusief:

 • Meet and greet diensten met hulp op de luchthaven of bij de grens
 • Alle safari transport en game drives in Kenia zal worden in 4x4 safari voertuigen (met zeven raam zitplaatsen) met een Engels sprekende chauffeur-gids op gedeelde basis
 • Alle vliegveldtransfers in Kenia en reizen tussen Kenia en Tanzania kunnen in een bus of safaribus worden uitgevoerd
 • Alle safari transport en game drives in Tanzania zullen plaats vinden in een 4x4 met een Engels sprekende chauffeur/gids op gedeelde basis (met zeven stoelen bij het raam)
 • Maximum van 7 passagiers per voertuig
 • Maaltijden en accommodatie zoals gespecificeerd
 • Alle park vergoedingen en overheidsbelastingen (BTW)
 • ½ liter fles mineraalwater per persoon per dag game drives

Exclusief:

 • Intercontinentale vluchten en binnenlandse vluchten
 • Kosten visa
 • Luchthavenbelastingen (klanten direct te betalen)
 • Fooien
 • Persoonlijke reis, bagage en medische verzekering
 • Items van persoonlijke aard
 • Extra transfer aanvragen - van toepassing per contract

Vertrek 2020:

dinsdag en donderdag (middenklasse)
zondag (superior)

Opmerkingen:

Vanwege de beperkte bagageruimte in de voertuigen, zijn harde koffers niet geschikt voor de geplande roadsafari's. Wij adviseren om uw bagage in zachte koffers te pakken met een gewicht van niet meer dan 15 kilo.

Offerte aanvragen voor: '13 dagen East African Explorer'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen