• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Kuthengo Camp

Kuthengo Camp, genesteld tussen koortsbomen en baobabs, ligt op een grote open vlakte die zich uitstrekt naar de Shire River in het Liwonde National Park. De visarenden die in deze baobabs nestelen, wekken u met de roep van ‘de stem van Afrika’ terwijl u opstaat in dit wilde en natuurlijke paradijs.

De vier moderne en-suite safaritenten zijn ruim en vormen het middelpunt van het kamp. Ze beschikken over een ligbad en buitendouche. Het uitzicht vanuit de safaritenten, die hun eigen houten veranda en ligstoelen hebben, is werkelijk verbluffend en gasten melden regelmatig dat ze 's nachts buiten wild horen grazen. De badkamers worden gekenmerkt door tinten beige en eiken, en flakkerende kaarsen bij de gootstenen zijn voorbeelden van kleine attenties in het kamp. Koel in de warmere maanden af ​​in het bad en geniet vanaf daar van het uitzicht. De lounge en het eetgedeelte bevinden zich in twee aparte tenten. De lounge, gevuld met comfortabele banken en charmante houten salontafels, is een geweldige plek om op te laden en ervaringen uit te wisselen met andere gasten. De nabijheid van het kamp tot de Shire River - gasten arriveren per boot - leent zich uitstekend voor een werkelijk uitstekende selectie wilde dieren en vogels. Houd er rekening mee dat er op Kuthengo geen wifi beschikbaar is.

Met alle gebruikelijke gemakken, ​​behoudt Kuthengo een rustieke charme, aangevuld met adembenemende uitzichten die het best worden gewaardeerd vanaf uw privéterras met een sundowner in de hand, terwijl u de kuddes waterbokken bewondert die het terrein bezoeken, ronddolend in de avondgloed. In overeenstemming met het kleine karakter van het kamp, ​​is de service persoonlijk en afgestemd op de specifieke behoeften van gasten. Het eten is stevig, gezond en dineren onder de sterren is een must.

Activiteiten bij Kuthengo omvatten avontuurlijke dag- en avondgamedrives, adembenemende wandelsafari's en rustige boottochten langs de prachtige Shire River. Verwacht olifanten, buffels, zebra's en een reeks kleurrijke vogels te zien. De hele gamedrive - van de voertuigen tot de rangers - is echt indrukwekkend.

Offerte aanvragen voor: 'Kuthengo Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen