• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Mkulumadzi

Majete Wildlife Reserve is een van de opmerkelijke succesverhalen van natuurbehoud in Afrika. Het kreeg een beschermde status in 1955 en werd het onderwerp van uitgebreide stroperij in de jaren tachtig en negentig. Maar een gezamenlijke inspanning sinds 2003 door het African Parks Network en de regering van Malawi - inclusief de herintroductie van bedreigde diersoorten - heeft het tot een model van duurzame ontwikkeling en biodiversiteit gemaakt. In 2012 werd Majete een Big Five Park.

Majete ligt in het zuiden van Malawi is een gebied van 70.000 hectare en maakt deel uit van de Grote Slenk in Afrika. Het reservaat bestaat uit volwassen Miombo bossen en met graniet bedekte heuvels die contrasteren met pittoreske riviervalleien en weelderig rivierbos. Voor kenners van dieren in het wild liggen er veel spannende ontmoetingen in petto, waaronder zwarte neushoorn, luipaard, leeuw, olifant, buffel, eland, kudu, sabel, suni, klipspringer, Lichtensteins hartebeest en zebra. Mkulumadzi wordt omgeven door 7.000 hectare privéconcessie en geniet een idyllische locatie aan de samenvloeiing van twee rivieren in de schaduw van gigantische Leadwood bomen.

Mkulumadzi Lodge biedt acht schitterende chalets, waarvan er twee geschikt zijn voor een gezin of twee samenreizende stellen. De inrichting is eigentijds en fris, met een diepgaand karakter door een overvloed aan lokale accenten: kleurrijke kussens, muren van lokale steen, verschillende texturen en tinten lokaal hout en smaakvolle verlichting. Er is grote zorg besteed aan het vervagen van de grenzen tussen binnen en buiten, zodat weidse en ononderbroken uitzichten kunnen worden gewaardeerd vanuit het comfort van de slaapkamer zelf. Alle chalets hebben een eigen badkamer met buitendouche, een lounge en een groot terras met uitzicht op de rivier.

In de gemeenschappelijke ruimte is een restaurant met privétafels (hoewel dineren op de kamer ook kan worden geregeld), evenals een bar en curiosawinkel. Gasten kunnen zwemmen in het zwembad, dineren onder de sterren, gamedrives en wandelsafari's maken, en zelfs slapen onder de sterren op het nieuwe sterrendek.

Alles aan Mkulumadzi is ontworpen om maximaal comfort te bieden en het gevoel echt één te zijn met de omringende natuur met behoud van verantwoord toerisme en ontwikkeling. Dit wordt voor het eerst duidelijk als u de lodge nadert via een touwbrug over de Mkulumadzi River. Deze leidt naar het uitgestrekte houten terras van de gemeenschappelijke lounge, grotendeels open met zowel binnen- als buitenruimtes om te ontspannen op een reeks lokaal geproduceerde donkerhouten stoelen en traditionele banken.

Majete, onontdekt door toeristen, is een echte wildernis waar elke tocht door de bush met een team van ervaren gidsen als een avontuur zal aanvoelen.

Offerte aanvragen voor: 'Mkulumadzi'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen