• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Pumulani

Pumulani ligt aan de westkant van Nankumba Peninsula in het zuiden van Lake Malawi. Subtiel genesteld in de weelderige heuvels tussen de bomen en steile ontsluitingen bieden de tien villa's het summum in ruimte, design, comfort en privacy.

David Livingstone noemde Lake Malawi "The Lake Of Stars" en niet zonder reden. Overdag danst het licht over het diepblauwe water en zodra de zon ondergaat, fonkelen de sterren helder, zowel aan de hemel als op het meer wanneer de vissers hun lichten voor de nacht op het meer ontsteken.

Gasten kunnen ontspannen op het zandstrand of genieten van het uitzicht op het meer vanuit het stijlvolle overloopzwembad. Voor degenen die wat activiteit zoeken, is er waterskiën, zeilen, kajakken, wandelen in de heuvels, cruises bij zonsondergang op met de hand gebouwde dhow en snorkelen en duiken. Onderwateractiviteiten zullen altijd verbazen, aangezien de diversiteit van het vissenleven zeer verrassend is en experts zeggen dat dit meer de thuisbasis is van meer inheemse vissoorten dan enig ander ter wereld. Pumulani biedt de perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van actief bezig zijn of ontspan gewoon in het prachtige en rustige landschap.

De Nederlandse architect G. Hooft Graafland ontwierp elk van de tien villa's individueel om ze aan te passen aan hun eigen unieke locatie en er zo voor te zorgen dat ze harmonieus opgaan in hun verschillende omgeving. De zacht gebogen lijnen van de zeer ruime villa's weerspiegelen de patronen en bewegingen van het meer, samen met het interieurontwerp, dat direct is geïnspireerd op de omringende natuur. Elke villa heeft een grote slaapkamer die uitkomt op een privéterras waar vroege vogels kunnen genieten van de eerste zonnestralen van de ochtend. De badkamers bieden ook een prachtig uitzicht en zijn goed uitgerust met een ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel, en de ruime lounge biedt nog meer comfort voor degenen die willen ontspannen in de kamer.

De centrale ruimte bestaat uit een ruim open restaurant met overdekte ruimte, bar en een gezellige open haard. Een van de overloopzwembaden bevindt zich op een lager terras. Drie verhoogde loopbruggen met trappen leiden vanuit het centrale gebied naar de villa's en naar het strand en het tweede overloopzwembad.

Luxe accommodatie, vriendelijke persoonlijke service en een prachtig uitzicht over Lake Malawi maken van Pumulani de perfecte Afrikaanse strandlodge. Pumulani betekent 'goed uitrusten' in de lokale Chichewa-taal, en dat is precies wat men hier biedt - de kans om te ontspannen in een prachtige en rustige omgeving.

Offerte aanvragen voor: 'Pumulani'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen