• Slider image

Angsana Balaclava

Ontsnap naar een juweel in de Indische Oceaan!

Speel met het turquoise water van de lagune, wiebel met uw tenen door het warme witte zand, ruik de zoete geur van de lokale frangipanes langs de paden en geniet van uw eigen BBQ in het comfort van uw luxe suite. Dit is allemaal mogelijk in Angsana Balaclava, een tropische oase in een afgelegen baai van Turtle Bay, gesitueerd naast een mooi kustplaatsje, aan de prachtige noordwestkust van Mauritius.

Met zijn stijlvolle suites en villa's, eigen infinity zwembaden en hammams, een bekroonde spa, heerlijke gastronomische gerechten en tal van watersporten, vindt u in dit luxe resort het antwoord op uw zoektocht naar modern avontuur, culinaire ontdekkingstocht en welzijn.

Impressie Angsana Balaclava

















Offerte aanvragen voor: 'Angsana Balaclava'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen