• Slider image

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge is een klein 'boutique' hotel, dat wordt gerund als een 'guesthouse' maar de de full-service van een 5-sterren hotel biedt! Het ligt in het zuidwesten van Mauritius, op 400 m hoogte en wordt omringd door het natuurpark Black River Gorges, een beschermd natuurgebied. Deze unieke en verfijnde lodge is een parel van deze bestemming en biedt exclusiviteit en rust aan liefhebbers van natuur en groen toerisme in een warm en harmonieus decor.

De lodge ligt 55 min. rijden van de luchthaven, 1 uur vanaf de hoofdstad Port-Louis en 10 tot 15 minuten verwijderd van de mooiste stranden van het eiland, zoals Le Morne en de Baie du Cap! Aangrenzend ligt het kleine dorpje Chamarel, bekend om zijn gekleurde aarde, waar u kunt wandelen. Het dorp is vernoemd naar de concessie, die de Indische Compagnie aan Antoine Régis de Chazal van Chamarel (rond 1786) gaf, een schildknaap van de koning.

Als u in eind juli/begin augustus in Chamarel bent, mag u de oudste kermis van het eiland (Fancy Fair in de lokale taal), waarvan de oorsprong teruggaat naar 1920-1930, niet missen. Deze 'Fancy Fair' wordt georganiseerd in het kader van de bedevaart van de Sainte Anne kerk. Elk jaar komen enkele honderden mensen uit alle hoeken van Mauritius naar Saint Anne kerk in het centrum van het dorp voor deze beroemde kermis.

Impressie Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Offerte aanvragen voor: 'Lakaz Chamarel Exclusive Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen