• Slider image

Santorini Mozambique

Santorini Mozambique, genesteld boven de rode kliffen van Kingfisher Bay in Vilanculos, is als een klein Grieks dorp in het hart van een ruig Afrikaans landschap - een magische combinatie. Het onstuimige uitzicht op de archipel eilanden en kronkelige kustlijn van het vasteland in de verte is onovertrefbaar.

Hier gaat luxe hand in hand met echte nederigheid en bescheidenheid, die ware rijkdom en verfijning produceren en een gastvrije warmte toevoegen aan de ambiance. De aandacht voor detail in elke ruimte en de persoonlijke benadering tijdens uw verblijf is boven verwachting. Van het boeiende decor en het intrigerende ontwerp in de villa's tot de weelderige aangelegde tuinen en het voortreffelijke eten, er is aan alles gedacht.

Oorspronkelijk gecreëerd als een boetiekvilla, dreven passie en ambitie verder om mystieke stukken van de hemel te creëren die op hun plaats vielen tegen deze dramatische achtergrond. Het gehele landgoed straalt pretentieloze charme uit.

Impressie Santorini Mozambique

Offerte aanvragen voor: 'Santorini Mozambique'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen