• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Magashi Camp

Magashi Camp ligt in de productieve en verbazingwekkend veelzijdige noordoosthoek van Akagera National Park, en biedt uitzicht op het prachtige Lake Rwanyakazinga. Akagera omvat enkele van de meest schilderachtige savannes in Oost-Afrika - open vlaktes, bossen, meren, moeras en met gras begroeide lage bergen - en is de thuisbasis van een van de grootste nijlpaardpopulaties van Afrika, enkele zeer grote krokodillen en ook de zeldzame moerasantilope en meer dan 520 vogelsoorten.

Akagera National Park heeft naast een groot aantal hoefdieren nu ook een gezonde populatie leeuwen, die in 2015 na 20 jaar afwezigheid opnieuw in het park zijn geïntroduceerd, evenals zwarte neushoorns die in 2017 opnieuw zijn geïntroduceerd. Magashi - het enige exclusieve gebied in Akagera - herbergt ook een goede concentratie luipaarden.

Zes ruime en luxe tenten bieden een ononderbroken uitzicht over Lake Rwanyakazinga, terwijl het gemeenschappelijke deel bestaat uit een luxe royale lounge, een eet- en een bargedeelte, een zwembad en een groot uitkijkplatform met een gezellige vuurplaats. De architectuur en het interieur zijn een eerbetoon aan de traditionele Rwandese cultuur.

Offerte aanvragen voor: 'Magashi Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen