• Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Reisroute 8 dagen Great Plains Tented Safari

Dag 1 Arusha – Tarangire National Park

Als u tijdens het begin van de middag in zuidelijke richting van Arusha naar Tarangire vertrekt komt u door vele pittoreske Afrikaanse dorpjes alsmede maïs, koffie en bananen plantages. Wanneer u in de late middag aankomt in Tarangire National Park vervolgt u uw reis naar uw tented camp onderwijl kijkend naar het wild. Tangarire dankt zijn naam aan de Tarangire River die zijn weg slingert door het park maar is ook een complex mengsel van grasland, uiterwaarden en een schilderachtige rivier, evenals duizenden baobabbomen.

Overnachting in Tarangire Balloon Camp op basis van halfpension

Dag 2 Tangarire National Park

Ochtend en middag gamedrives.

Overnachting in Tarangire Balloon Camp op basis van halfpension

Dag 3 Tangarire National Park – Lake Manyara (± 2 uur)

Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara waar u stopt voor een picknick lunch. Hierna maakt u een gamedrive en bereikt u uw lodge in de late namiddag.

Overnachting in Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge op basis van volpension

Dag 4 Karatu

Deze ochtend wacht u een hoogtepunt, wanneer u per 4WD vertrekt met een picknick lunch om wat gewoonlijk wordt aangeduid als 's werelds grootste dierentuin, te verkennen. Na het ontbijt, daalt u door de vroege ochtendmist, ongeveer 650 meter af in de krater voor een gamedrive. De Ngorongoro Crater is 's werelds grootste intacte vulkanische krater en een van ' s werelds zeven natuurwonderen. Door zijn omvang en diversiteit, huisvest de kratervloer een aantal verschillende habitats, variërend van bossen, moerassen, meren en bronnen, graslanden en enkele zandduinen. Het is een geweldige wildlife ervaring. Na de picknick lunch gaat u verder met de gamedrive alvorens u terugkeert naar de lodge voor het diner en overnachting.

Overnachting in Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge op basis van volpension

Dag 5 Karatu – Serengeti

Na het ontbijt gaat u met een picknick lunch langs de kraterrand op weg naar de Serengeti. Onderweg heeft u een optionele stop bij Olduvaikloof gevolgd door een gamedrive in de Serengeti op weg naar uw kamp waar u op tijd aankomt voor het diner en overnachting.

Overnachting in Serengeti Explorer Camp* op basis van volpension

Dag 6-7 Serengeti

Ochtend en middag gamedrives met een picknick lunch.

Overnachting in Serengeti Explorer Camp* op basis van volpension

Dag 8 Serengeti – Arusha

Na het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht voor uw vlucht naar Arusha. Bij aankomst om ong. 12:15 uur wordt u opgehaald en naar het centrum van Arusha gebracht voor uw verdere reserveringen.

*Gedurende de maanden april, mei, november en begin december is Serengeti Explorer Camp gesloten. In deze periode overnacht u in Ole Serai Luxury Camp in Serengeti National Park.

Accommodaties 8 dagen Great Plains Tented Safari

Tarangire Balloon Camp

Het Tarangire Balloon Camp is een boutique hotel met slechts tien super luxe safaritenten. De locatie van het kamp is dicht bij Boundary Hill en biedt een spectaculair uitzicht op Tarangire National Park. De tenten zijn allemaal uitgerust met grote hemelbedden en grote open badkamers. De tenten staan allemaal op verhoogde palen en hebben een grote veranda waar vanaf u kunt genieten van de schitterende zonsondergangen waar Tarangire beroemd om is.

Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge

Oldeani Ngorongoro Mountain Lodge ligt zeer dicht bij de Ngorongoro Conservation Area en biedt een prachtig vrij uitzicht op het Ngorongoro-gebergte en biedt directe toegang tot de Serengeti. De accommodatie bestaat uit comfortabele en goed uitgeruste kamers met eigen badkamer. Vanuit alle kamers kunt u genieten van een panoramisch uitzicht.

Het hoofdgebouw biedt een zwembad, een prima restaurant, een buiten vuurplaats, een formele lounge, een sigaren bar, een entertainment kamer met TV, een full-size snookertafel, spelletjes, een fitnessruimte met spa en een internetcafé.

Serengeti Explorer Camp*

Serengeti Explorer Camp brengt u dichter bij de actie met een geheel nieuwe uitstraling en nieuwe, ruime tenten met stromend water, een eigen badkamer en een uitzonderlijke service. Het kamp verhuist drie keer per jaar, zodat het altijd in de buurt ligt van de beste game viewing.

Door de geringe omvang van het kamp, met slechts 8 luxe tenten en 2 familie tenten, genieten gasten altijd van een intieme, persoonlijke ervaring. Een eigen butler kijkt naar elke behoefte, van afstoffen van uw bagage bij aankomst tot het brengen van een selectie van vers fruit en warme dranken in de vroege ochtend voor uw gamedrive. Het kamp beschikt ook over een elegant ingerichte lounge tent en een geheel nieuwe eettent, zodat reizigers kunnen genieten van het gezelschap van collega-avonturiers en verhalen van de dag kunnen uitwisselen.

Ole Serai Luxury Camp

Dit luxe kamp ligt ideaal in het centrale Seronera gebied van het beroemde Serengeti National Park in Tanzania, in de buurt van de beroemde Moru Kopjes en Lake Magadi. De camping ligt tussen de Rongai Hills en de Nyaroboro Hills, op een paar meter afstand van de oevers van de Mbalageti/Seronera River, met een overvloed aan flora en fauna (inclusief alle Big 5) en een 'Hippo pool' op slechts een paar meter afstand van het kamp.

Het kamp is smaakvol ingericht met alle voorzieningen die men zou verwachten van een 5-sterren kamp. Alle 20 luxe tenten hebben een eigen badkamer met spoeltoiletten en onder druk staande douches en een 24-uurs stroomvoorziening. De kamers en gastenruimtes zijn speciaal ontworpen om de gasten een optimaal uitzicht van 180 graden te bieden vanaf hun bed of terwijl men geniet van de maaltijd of een drankje.Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 8 dagen Great Plains Tented Safari

Inclusief:

 • Accommodatie en maaltijden zoals gespecificeerd
 • Vervoer in moderne 4WD voertuigen met een Engelssprekende gids/chauffeur
 • Gegarandeerde plaats bij het raam in een gedeeld voertuig (max. 7 personen)
 • Gamedrive in de Ngorongoro Krater
 • Alle entreegelden parken
 • Drankjes m.u.v. premium drankjes tijdens het verblijf in Serengeti Explorer Camp
 • Een fles water per persoon tijdens de gamedrives
 • Vlucht Serengeti naar Arusha

Exclusief:

 • Intercontinentale vlucht
 • Luchthavenbelasting
 • Premium drankjes
 • Fooien
 • Items van persoonlijke
 • Verzekeringen
 • Lunch in Arusha op dag van vertrek
 • Vertrekbelasting op luchthaven

Vertrek 2020:

dagelijks op verzoek

Opmerkingen:

De laatst mogelijke aankomsttijd op de eerste dag in Kilimanjaro International Airport voor deze safari is 13:00 uur. Indien u later aankomt heeft u een overnachting vooraf in Arusha nodig.

De vroegste vlucht vanuit Arusha op de laatste dag mag niet eerder dan 13:00 uur zijn. Bij vertrek vanaf Kilimanjaro International Airport, mag uw vlucht niet eerder vertrekken dan 15:40 uur.

 • Passagiers mogen alleen zachte koffers mee op safari
 • Alle passagiers moeten identificatie kaart/paspoort meenemen tijdens binnenlandse vluchten
 • Bagage op binnenlandse vluchten is strikt beperkt tot 15 kilo per persoon (inclusief handbagage)
 • Overtollige bagage wordt door de luchtvaartmaatschappij in rekening worden gebracht tijdens het inchecken
 • Alle passagiers moeten in het bezit zijn van een vaccinatie tegen gele koorts

Offerte aanvragen voor: '8 dagen Great Plains Tented Safari'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen