• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  7 Koppies is een exclusief guesthouse te midden van 50 ha ongerept fynbos (inheemse vegetatie) op een privé stuk grond van een werkende boerderij. Het guesthouse ligt bovenop een koppie (kleine heuvel), met uitzicht op de Simonsbergen en de vallei van Franschhoek - een uitzicht dat het best wordt genoten bij zonsondergang, vanaf het terras en het 25 meter zwembad. Lees meer ...
 • Slider image
 • Slider image
  Tswalu Kalahari Game Reserve. Geen twee Tswalu ervaringen zijn hetzelfde. Dat komt omdat de manier waarop u deze magische plek ziet en aanraakt, wordt bepaald door uw specifieke interesses en in uw eigen tempo zal gebeuren. Lees meer ...
 • Slider image
 • Slider image
  Slapend luipaard in het Madikwe Game Reserve van de Morukuru Family. Kijkt u ook eens naar de Morukuru Beach Lodge in De Hoop Nature Reserve. Lees meer ...
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  De tafelberg in Kaapstad met op de voorgrond het Cape Grace Hotel.

Reisroute 19 dagen South Africa Uncovered

Dag 1 Johannesburg

Na aankomst op de internationale luchthaven O.R. Tambo van Johannesburg wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Overnachting in Protea Balalaika Hotel (standaard kamer)

Dag 2 Johannesburg incl. ontbijt

Geniet deze vrije ochtend op uw gemak van het ontbijt. ’s Middags wordt u opgehaald voor een stadstour door Johannesburg. Ontdek het gebied rond het stadhuis en de wijken Newtown Cultural Precinct en Maboneng Precinct die volledig zijn getransformeerd.

Overnachting in Protea Balalaika Hotel (standaard kamer)

Dag 3 Johannesburg incl. ontbijt en lunch

Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan Soweto. Op deze plek werd het meest gestreden tegen de onrechtvaardigheden van het apartheidsregime en is nu een plaats van historisch belang. Geniet van een lunch gevolgd door een bezoek aan het indrukwekkende Apartheid Museum.

Overnachting in Protea Balalaika Hotel (standaard kamer)

Dag 4 Johannesburg – Mpumalanga incl. ontbijt

U vertrekt vanuit Johannesburg en reist via de prachtige Panorama Route naar het “Land van de Rijzende Zon” - Mpumalanga. Indien de tijd en het weer het toelaat, stopt u bij God's Window. Laat in de middag komt u aan in uw hotel en kunt u zich opfrissen voor een diner op eigen gelegenheid.

Overnachting in Perry’s Bridge Hollow (standaard kamer)

Dag 5 Mpumalanga – Swaziland incl. ontbijt

U vertrekt vroeg in de ochtend uit het hotel met een ontbijtpakket richting het Kruger National Park voor een ochtend gamedrive in het zuidelijke deel van het reservaat. U verlaat het Krugerpark via de Malelane Gate en rijdt naar het Royal Kingdom of Swaziland. U bezoekt de Nsangwini Rock Shelter met een van de grootste voorbeelden van de San kunst in het land. De schilderingen zijn opvallend helder en leden van de Nsangwini gemeenschap, die het beheer en de site te onderhouden, zullen u alles over deze rotsschilderingen vertellen. Na een korte stop bij de Mbabane ambachtelijke markt, gaat u naar uw hotel, dat in de prachtige Ezulwini Valley ligt.

Overnachting in Lugogo Sun (standaard kamer)

Dag 6 Swaziland incl. ontbijt

Na uw ontbijt in het hotel, volgt een bezoek aan de Swazi Candle Factory en vervolgens de Mlilwane Wildlife Sanctuary. Geniet van een hands-on ervaring met een vrouwelijke chief “Inkhosikati” in haar hoeve “Umphakatsi” - een zeer goede indruk van de cultuur in Swaziland. Dit inzichtelijke bezoek wordt gevolgd door een zonsondergang gamedrive met een getrainde Swazi ranger. Hierna gaat u terug naar uw hotel voor de overnachting.

Overnachting in Lugogo Sun (standaard kamer)

Dag 7 Swaziland – Zululand incl. ontbijt en diner

Na het ontbijt en check-out van het hotel maakt u een prachtige rit door de zuidelijke regio van Swaziland. Na de grensformaliteiten rijdt u door naar Hluhluwe. Geniet van een diner in het hotel voordat u zich terugtrekt voor de nacht.

Overnachting in Zulu Nyala Heritage Safari Lodge (standaard kamer)

Dag 8 Zululand incl. ontbijt en diner

Ontbijt in het hotel. Geniet van een culturele ochtend door een bezoek aan een authentiek dorp waar u kunt zien hoe de Zulu mensen erin zijn geslaagd om hun traditionele levensstijl te behouden binnen de verwesterde cultuur van Zuid-Afrika. Dit bezoek wordt gevolgd door een middag gamedrive in het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. U eindigt de dag met een diner in het hotel.

Overnachting in Zulu Nyala Heritage Safari Lodge (standaard kamer)

Dag 9 Zululand – Durban – Kaapstad incl. ontbijt

U reist verder langs de Elephant Coast van KwaZulu Natal naar het iSimangaliso Wetland Park - een Werelderfgoedlijst genoteerd park. In St Lucia, gaat u aan boord voor een boottocht waarbij u ongetwijfeld krokodillen, nijlpaarden en vele vogelsoorten zult zien, waaronder de ongrijpbare Afrikaanse Kingfisher Eagle, in zijn natuurlijke habitat. Vervolgens gaat u naar King Shaka International Airport voor uw middag/avond vlucht naar Kaapstad (vlucht is niet bij de prijs inbegrepen). Bij aankomst op Cape Town International Airport wordt u naar uw hotel gebracht voor de overnachting.

Overnachting in Cape Town Lodge (standaard kamer)

Dag 10 Kaapstad – Oudtshoorn incl. ontbijt

U verlaat Kaapstad en reist langs Route 62 naar Barrydale voor de lunch (niet bij de prijs inbegrepen). Na de lunch gaat u naar Oudtshoorn - de “verenhoofdstad” van de wereld vanwege de grote struisvogel industrie. U bezoekt een werkende struisvogel boerderij voor een rondleiding. In de late namiddag checkt u in voor uw overnachting en geniet u van een diner.

Overnachting in Hlangana Lodge (standaard kamer)

Dag 11 Oudtshoorn – Knysna incl. ontbijt

Geniet van een ochtendtour door de Cango Caves - een van de natuurlijke wonderen van de wereld. Vervolgens rijdt u naar de lagune stad Knysna - de parel aan de Garden Route. U bezoekt hier een oesterboerderij. U krijgt hier alles te horen over deze beroemde lekkernij. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Overnachting in Knysna Hollow Country Estate (standaard kamer)

Dag 12 Knysna incl. ontbijt

Na het ontbijt in het hotel maakt u een boottocht op de lagune naar de Knysna Heads. Vervolgens gaat u naar The Crags in de buurt van Plettenberg Bay, waar u het Jukani Wildlife Sanctuary en de Birds of Eden bezoekt - de huidige winnaars van de Lilizela Tourism Visitor Experience of the Year Award. U brengt wat tijd door in het centrum van Plettenberg Bay of op de witte zandstranden alvorens terug te keren naar Knysna voor uw overnachting.

Overnachting in Knysna Hollow Country Estate (standaard kamer)

Dag 13 Knysna – Hermanus incl. ontbijt

Na het ontbijt en check-out van het hotel reist u naar Mossel Bay, waar u het Bartholomeu Diaz Maritiem Museum en de Old Post Office Tree zal bezoeken. U gaat verder richting Swellendam, de derde oudste stad in Zuid-Afrika. Hier stopt u voor de lunch (niet bij de prijs inbegrepen), en als de tijd het toelaat brengt u een bezoek aan de oude Nederlandse Hervormde Kerk. Deze dag eindigt bij aankomst in het kustplaatsje Hermanus.

Overnachting in Auberge Burgundy (standaard kamer)

Dag 14 Hermanus incl. ontbijt

Een zijn een groot aantal activiteiten en bezienswaardigheden in de directe omgeving van Hermanus. U begint de dag met een rit naar de stad voor een wandeling langs de klifpaden en een bezoek aan het oude haven museum. Als u gelukt hebt kunt u tijdens het seizoen (juli-december) walvissen zien stoeien in de baai. U bezoekt Creation Wines voor een wijnproeverij. U kunt ook een boottocht maken of gaan Shark Cage Diven (niet bij de prijs inbegrepen).

Overnachting in Auberge Burgundy (standaard kamer)

Dag 15 Hermanus – Kaapstad incl. ontbijt

Na het ontbijt vertrekt u naar de “Mother City”. ‘s Ochtends bezoekt u de Harold Porter Botanische Tuinen, in het centrum van de fynbos regio, waar de flora op zijn rijkst is. De tuin is ook bekend om zijn watervallen en poelen. Hierna bezoekt u de Stony Point Pinguïn kolonie in de buurt van een oud verlaten walvisvangst station. Vervolgens maakt u een schilderachtige rit langs de route die ook wel bekend staat als de Cape Riviera. Er zijn vele stops onderweg voor een panoramisch uitzicht of een fotomoment. U komt ’s middags aan in Kaapstad en heeft de rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in Cape Town Lodge (standaard kamer)

Dag 16 Kaapstad incl. ontbijt

’s Middags wordt u opgehaald voor een City Tour - een geografische en culturele extravaganza die u Kaapstad toont vanaf het historische begin tot aan de schitterende moderne winkelcentra. In de vroege avond bent u terug in het hotel.

Overnachting in Cape Town Lodge (standaard kamer)

Dag 17 Kaapstad incl. ontbijt

Deze morgen wordt u opgehaald voor uw volledige dag Cape Point & Schiereiland Tour - een ontzagwekkende tour langs prachtige stranden, adembenemende uitzichten en historische en pittoreske kustplaatsjes aan de torenhoge landtong beter bekend als Cape Point. De tour eindigt bij terugkeer in het hotel in de late namiddag.

Overnachting in Cape Town Lodge (standaard kamer)

Dag 18 Kaapstad incl. ontbijt

Vandaag maakt u een volledige dagtour naar de Cape Winelands. Dit is een prachtige rit, die slingert naar het hart van de Cape Winelands, door prachtige bergketens, wijngaarden en langs Cape Dutch boerderijen. U keert terug naar Kaapstad in de late namiddag.

Overnachting in Cape Town Lodge (standaard kamer)

Dag 19 Kaapstad incl. ontbijt

Ontbijt en check-out van het hotel. U wordt opgehaald voor uw transfer naar Cape Town International Airport voor uw vlucht naar huis of andere bestemming.

Accommodaties 19 dagen South Africa Uncovered

Protea Hotel Balalaika, Johannesburg ****

Het Protea Hotel Balalaika Sandton is een rustige oase in het hart van de bruisende business en entertainment hub van Gauteng. Het hotel beschikt over 330 kamers, verdeeld over twee delen - de Balalaika en de Crown Court. Elke kamer is voorzien van airconditioning en smaakvol ingericht in een klassieke, comfortabele stijl met een eigen badkamer. Beide delen van het Protea Hotel Balalaika hebben zwembaden in een weelderig, aangelegde tuin, waar gasten kunnen ontspannen en even genieten van de tijdloosheid en de rust van een vervlogen tijdperk.

Perry’s Bridge Hollow, Mpumalanga ****

Perry's Bridge Hollow ligt op een korte rit van het Kruger National Park, in het hart van Perry's Bridge Trading Post in Hazyview, Mpumalanga. Dit boutique hotel in boerderijstijl staat onder de koelte van Baobab-, Vijg- en Acacia bomen, in een prachtige inheemse tuin. De 27 in koloniale stijl ingerichte kamers liggen verspreid over het terrein en bieden een ontspannen en verfijnde accommodatie. De kamers beschikken over een eigen badkamer met binnen- en buitendouche, airconditioning, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een koel eigen terras met uitzicht op het Laagveld. In het hart van Perry's Bridge Hollow ligt de levendige Trading Post. Hier kunnen gasten genieten van het ontbijt, lunch, diner, koffie met lekkernijen en cocktails bij restaurant Kuka. Hier bevindt zich ook Perry’s Bridge brouwerij, een delicatessenwinkel, een curiosa winkel, kapsalon, informatiecentrum en een selectie andere kleine restaurants. Het zwembad ligt in de inheemse tuin.

Lugogo Sun, Swaziland ****

Het Royal Swazi Spa resort ligt in de natuurlijke rust van de Ezulwini Valley, en nodigt gasten uit alle hoeken van de wereld uit. Het resort bestaat uit de elegante Royal Swazi Spa hotel en Lugogo Sun. De twee hotels liggen een minuut rijden van elkaar per gratis bus. Lugogo Sun hotel is een van de mooie hotels in Swaziland en maakt deel uit van de Royal Swazi Spa Valley resort. Omgeven door natuur, bergen en met een scala aan activiteiten en faciliteiten staat een verblijf hier garant voor een onvergetelijke vakantie.

Zulu Nyala Heritage Safari Lodge, Zululand ****

De Heritage Safari Lodge werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1940 als een hotel en was een bekende pitstop voor vermoeide reizigers tussen Maputo en Durban. In 1996, werd het gracieuze gebouw liefdevol gerestaureerd in de oorspronkelijke, koloniale grandeur en uitgebreid met nieuwe huisvesting en smaakvol ingericht om het unieke culturele erfgoed van Zululand te benadrukken. Sundowners zijn een belangrijk onderdeel van de oude koloniale traditie en moeten in acht worden genomen! Het Zulu Nyala Heritage Hotel heeft ook een kleine bibliotheek, evenals een prachtig gevulde curiosa winkel. Houdt uw ogen open voor de impala, nyala, wrattenzwijnen, zebra, blesbok en Zulu nguni runderen die vrij rondlopen op het terrein.

Cape Town Lodge, Kaapstad ****

Cape Town Lodge Hotel biedt 123 ruime en luxueuze kamers die zijn gelegen op de hogere verdiepingen, zodat de gasten kunnen genieten van de vergezichten van de Tafelberg, Lions Head, Signal Hill, de haven van Kaapstad en de eclectische kleuren van de Bo-Kaap Village. Het rookvrije hotel beschikt over een restaurant, een buitenzwembad en een fitnesscentrum. Daarnaast is er een bar/lounge, een bar aan het zwembad en een koffiebar.

Hlangana Lodge, Oudtshoorn ****

Hlangana Lodge is een familiebedrijf pension van de familie Verlinde, gebouwd en opgericht in 1996. Hun doel en focus is het bieden van een luxe accommodatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding met de persoonlijke touch van een pension. De 19 kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Knysna Hollow Country Estate, Knysna ****

Knysna Hollow ligt prachtig op een afgelegen oud landgoed in de buurt van de beroemde lagune van Knysna. Het gracieuze, oude herenhuis gesitueerd onder tijdloze eiken en pecan bomen vormt het brandpunt van de lodge. Het restaurant bevindt zich in het landhuis en serveert heerlijke gerechten in een ontspannen en warme omgeving. De sprankelende, maar verfijnde menukaart weerspiegelt smaken en invloeden uit de hele wereld. Geniet van een aperitief naast een knapperend haardvuur in de winter of in de gele-houten lambrisering pub, “The Rutland Arms”. Knysna Hollow Country Estate bestaat uit 15 luxe tuin chalets en 49 tuinkamers. Alle chalets en kamers zijn voorzien van televisie, koffie- en theefaciliteiten en hebben een eigen patio.

Auberge Burgundy, Hermanus ****

Auberge Burgundy is een gemoedelijk guesthouse in Provençaalse stijl, met geurende binnenplaatsen en stenen terrassen, in het centrum van historisch Hermanus. Het biedt comfortabele kamers verspreid over meerdere verdiepingen en een vriendelijke service. De Auberge is omgeven door restaurants, de ambachtelijke markt, boetiekjes, galeries en leuke winkelcentra. U ruikt hier de zoute zeelucht van een van de mooiste eco-bestemmingen ter wereld in de wereld - de koele blauwe zee van Walker Bay ligt binnen 50 meter van de voordeur.

Inclusief/Exclusief 19 dagen South Africa Uncovered

Inclusief:

 • 18 overnachtingen
 • Vermelde maaltijden
 • Vervoer in luxe aircontioned voertuig
 • Nederlandse reisleiding
 • Excursies volgens routeomschrijving

Exclusief:

 • Intercontinentale vlucht
 • Binnenlandse vlucht Durban-Kaapstad
 • Verzekeringen
 • Optionele excursies
 • Drankjes
 • Kosten visa
 • Persoonlijke uitgaven

Vertrekdata 2020:

Dagelijks op aanvraag

Offerte aanvragen voor: '19 dagen South Africa Uncovered'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen