• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

1 dag Great Ocean Road

U stapt bij uw accommodatie aan boord van uw tourbus voor een mooie reis langs de meest spectaculaire kustroute van Australië. Zie de beroemde stranden van de Great Ocean Road Surf Coast, bezoek het prachtige kustplaatsje Apollo Bay, maak een begeleide eco-tour door het koele gematigde regenwoud van Great Otway National Park, ervaar de verstilde schoonheid van het regenwoud, zie de torenhoge eucalyptusbomen, droom weg bij de beroemde rotsformaties van Port Campbell National Park, absorbeer de ontzagwekkende 12 Apostles, waarvan u er twee ziet vanaf het strandniveau bij Gibson's Steps, bezoek Loch Ard Gorge – en hoor het verhaal van het meest bekende scheepswrak.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 1 dag Great Ocean Road

Dagomschrijving

Met de Great Ocean Road dagexcursie brengt u een volledige dag door aan dit majestueuze stuk kustlijn, met zijn indrukwekkende reeks spectaculaire attracties. De schilderachtige tocht in de bus met airconditioning langs de Great Ocean Road is een hoogtepunt op zich, u ziet het geweldige kustlandschap, met nieuwe uitzichten bij iedere bocht.

Ervaar de brullende branding, witte zandstranden, rotspartijen en torenhoge kliffen. U stopt bij de vele stranden, uitkijkposten en andere schilderachtige plekjes waardoor u de kans krijgt om tal van mooie foto’s te maken, maar ook om te relaxen en te genieten van het adembenemende uitzicht.

U bezoekt een gebied waar de lokale koala’s in overvloed aanwezig zijn en u kunt hen bewonderen tijdens een wandeling door de zoet geurende eucalyptusbossen. U zult ook voldoende favoriete gevederde vrienden ontmoeten, een groot aantal kleurrijke lokale papegaaien noemen het Great Otway National Park hun huis.

Uw lunch wordt geserveerd aan de voet van de Otway Ranges in het prachtige kustplaatsje Apollo Bay. U heeft hier ook de tijd om de winkels en de jachthaven te bezoeken of om een duik in de baai zelf te nemen.

Na de lunch gaat u mee naar de bergen, waar u een wandeling gaat maken in het Great Otway National Park. Droom weg bij de schoonheid van het oude regenwoud en bewonder de torenhoge inheemse hardhoutbomen van deze regio, een van de hoogste bomen in de wereld.

Daarna gaat u natuurlijk verder naar het Port Campbell National Park, waar u overdonderd zal worden door de wereldberoemde rotsformaties waaronder de 12 Apostles, de sensationele (maar vaak onderschatte) Loch Ard Gorge, en de ingestorte London Bridge.

Inclusief/Exclusief 1 dag Great Ocean Road

Inclusief:

  • Transport
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Koffie/thee
  • Lunch

Vertrek:

07:00 uur, dagelijks (duur 13 uur)

Offerte aanvragen voor: '1 dag Great Ocean Road'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen