• Slider image
  • Slider image
  • Slider image

1 dag Phillip Island Tour

Uw excursie naar het pinguïn eiland is een ervaring die u nooit zult vergeten. Uw excursie is inclusief: Een begeleide bushtucker tour (eten dat de woestijn je biedt) op de Rhyll Trout & Bush Tucker Farm, een heerlijk vers bereide lunch - u kunt kiezen uit een scala van opties, toegang tot het Koala Conservation Centre, een proeverij bij Phillip Island Winery van vier Gippsland kazen en vijf lokaal geproduceerde wijnen, Point Grant en de Nobbies, de verbazende Phillip Island Penguin Parade met gratis warme drankjes en heerlijke cake, Seal Rocks, en tijd om het bekroonde bezoekerscentrum te bezoeken.

Transfer terug naar uw accommodatie in Melbourne.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 1 dag Phillip Island Tour

Dagomschrijving

De eerste bestemming op uw Phillip Island tour is de award-winnende Rhyll Trout & Bush Tucker Farm. Hier gaat u mee op een informatieve, begeleide bushtucker tour met gratis lunch. U kunt kiezen uit een scala aan heerlijke lunch opties, waaronder de sterk aanbevolen Lemon Myrtle Tempura Battered Rainbow Trout & Chips. Het is de meest verse en lekkerste fish & chips die u ooit zult proeven! Vanuit Rhyll gaat u naar het beroemde Koala Conservation Centre waar u een deel van de vriendelijke, lokale bewoners zult ontmoeten. U wandelt tussen de boomtoppen en bekijkt de talrijke wilde koala's van dichtbij. Uw volgende stop is de prachtige Phillip Island Winery. U zult hier niet alleen de lokaal geproduceerde wijnen proeven, maar ook een selectie van de mooiste kazen van Gippsland en andere gastronomische producten. De proeverij wordt begeleid met een goede uitleg over elk item dat u proeft, dit zorgt voor een educatief tintje naast het smuleffect. Een bezoek aan Point Grant en The Nobbies geeft u de kans om te genieten van het uitzicht op de Westernport Bay en Bass Strait, inclusief Seal Rocks, de thuisbasis van de grootste populatie pelsrobben van Australië.

Hierna bereikt u, wat ongetwijfeld het hoogtepunt van uw Phillip Island excursie zal zijn. Als het net donker begint te worden komen de pinguïns aan wal na een dagje vissen op zee. U zult echt betoverd zijn als de sterren van de show uit de branding komen en vlak voor uw ogen langslopen op weg terug naar hun huizen. Uw gids zal ervoor zorgen dat u op het beste uitkijkpunt staat om van deze Pinguïn Parade te genieten en u aangenaam warm houden met een gratis warm kopje koffie of thee.

Gewoonlijk na zonsondergang, net als sommige bezoekers beginnen te twijfelen of de vogels wel zullen komen, verschijnen er donkere vlekken in het ondiepe water. Men hoort de vertrouwde 'Huk Huk' roep van de pinguïns en ze verschijnen op magische wijze aan de rand van het water. De pinguïns staan in het ondiepe water, soms trekken zij zich terug als ze gevaar ruiken, na meer vertrouwen komen ze weer naar het strand. Ze groeperen zich meestal en wandelen in groepjes van 100 op weg van het strand naar de duinen.

Wilt u een meer exclusieve kijkervaring op bij Phillip Island Penguin Parade excursie, dan kunt u een upgrade kopen naar het 'Penguins Plus' uitkijkplatform. Met een maximum van 150 bezoekers krijgt u uitleg van speciale ranger in een meer natuurlijke omgeving. Bij deze optie krijgt u ook gratis warme drank.

Na de parade heeft u nog voldoende tijd om het bezoekerscentrum te verkennen voordat u terug gaat naar Melbourne. Met gratis Wi-Fi aan boord en de comfortabele drop-off bij uw accommodatie, zult u deze Phillip Island dag herinneren als een hoogtepunt van uw Australië vakantie!

Het aantal vogels dat aankomt op het strand varieert aanzienlijk gedurende het jaar als gevolg van seizoensinvloeden. Een jaar van een pinguïn is onderverdeeld in vier verschillende 'seizoenen':

  • Rui                             februari - april
  • Nest bouwen             mei - juli
  • Leggen van eieren    augustus - oktober
  • Voeden van jongerennovember - januari

Inclusief/Exclusief 1 dag Phillip Island Tour

Inclusief:

  • Transport
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Koffie/thee
  • Lunch

Vertrek:

10:00 uur, dagelijks van april - oktober (duur 11 uur)
11:00 uur, dagelijks van november - maart

Offerte aanvragen voor: '1 dag Phillip Island Tour'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen