• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Over Hertz

Hertz heeft meer dan 8.100 locaties in meer dan 147 landen wereldwijd. In Australië heeft Hertz meer dan 220 autoverhuur locaties. In elke staat, elk gebied, elke grote luchthaven en elke grote stad, is er zeker een Hertz locatie voor uw autohuur behoeften. De vloot van Hertz is niet ouder dan een half jaar. Hertz biedt huurauto's voor elk budget!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Type auto's Hertz

Prijsindicatie Autohuur Hertz

Vanaf prijzen in Euro

Metropolitan niet luchthaven locaties
Tarieven inclusief Max Cover
Groep Code Dagen
14-20
A ECAR 39
H CCAR 43
S SCAR 38
D FCAR 48
I HFAR 49
E FFAR 55
P PCAR 55
V EFAR 78
R FFBD 95
T FVAR 58
Remote niet luchthaven locaties
Tarieven inclusief Max Cover
Groep Code Dagen
14-20
A ECAR 51
H CCAR 58
S SCAR 55
D FCAR 65
I HFAR 65
E FFAR 75
P PCAR 75
V EFAR 99
R FFBD 122
T FVAR 77
Metropolitan luchthaven locaties
Tarieven inclusief Max Cover
Groep Code Dagen
14-20
A ECAR 49
H CCAR 52
S SCAR 50
D FCAR 57
I HFAR 58
E FFAR 63
P PCAR 61
V EFAR 86
R FFBD 104
T FVAR 68
Remote luchthaven locaties
Tarieven inclusief Max Cover
Groep Code Dagen
14-20
A ECAR 60
H CCAR 63
S SCAR 64
D FCAR 74
I HFAR 74
E FFAR 85
P PCAR 85
V EFAR 108
R FFBD 132
T FVAR 90

Offerte aanvragen voor 'Autohuur Hertz'

De heer/ Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Bestemming
Reisduur
Gewenste vertrekdatum
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
Hoe heeft u van ons gehoord?
Reiswensen


Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.

Huurvoorwaarden Hertz autoverhuur

Belangrijkste voorwaarden Hertz autoverhuur:

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door Hertz worden gehanteerd.

Huurperiode

Huur wordt berekend op 24-uurs basis.

Prijs inclusief

Ongelimiteerd aantal kilometers, VRR (Vehicle Registration Recovery), MAX Cover (geen eigen risico), AFR (Administration Fee Recovery), kosten extra bestuurders, 10% GST (BTW) en Government Tax (leges) en 24 uur per dag wegenwacht service.

Prijs exclusief

Brandstof, bij betaling met een creditcard wordt een toeslag van 1,5% + GST berekend, toeslag enkele reishuur, locatie toeslag, AER (accident access reduction) afkoop eigen risico, pick-up buiten kantoortijden, ophaal- en afleverkosten, optionele extra’s zoals Hertz Neverlost, kinderstoel en Hertz Wi-Fi unit.

Overige tarieven

Er zijn afwijkende tarieven indien u uw auto bij de luchthaven ophaalt. Tevens zijn er tarieven inclusief navigatie systeem.

Borg

Bij het ophalen van de huurauto betaald u een bedrag van AU$ 100,- bij metro locaties en AU$ 200,- bij remote locaties per creditcard (Visa, Eurocard, Mastercard, American Express worden geaccepteerd). Dit bedrag wordt direct van uw creditcard afgeschreven, zorgt u dus voor een voldoende credit. De waarborgsom krijgt u terug nadat u de auto op tijd, onbeschadigd en met een volle tank heeft ingeleverd. Hertz is niet verantwoordelijk voor eventueel koersverschil bij terugbetaling van de waarborgsom per creditcard.

Rijbewijs

De bestuurder dient minimaal 21 jaar en maximaal 75 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (minimaal 1 jaar) dat de gehele huurperiode geldig is in combinatie met een internationaal rijbewijs. Het Nederlandse rijbewijs is niet voldoende. Beide documenten inclusief paspoort moeten bij het ophalen van de huurauto worden getoond. Bestuurders van 21 t/m 24 jaar betalen AU$ 16,50 per dag extra (maximum van AU$ 115,50 per huurperiode).

Verzekering

Bij het tarief is een MAX Cover verzekering inbegrepen. Deze verzekering dekt de schade aan eigendommen van derden en de huurauto met uitzondering van wegsleepkosten. Uw eigen risico is nihil. Bij 4WD voertuigen is schade aan banden en ruiten niet gedekt. Bij autohuur vanuit de locaties Arncliffe, Ballina, Byron Bay, Broome, Campbellfield Trucks, Coffs Harbour, Klemzig, Kununurra, Lismore en Plympton is een MAX Cover verzekering niet inbegrepen. Voor deze locaties geldt een standaardverzekering met een eigen risico van AU$ 3.500,- (AU$ 4.400,- voor type V en R) en een extra eigen risico van AU$ 2.200,- (AU$ 4.400,- voor type V en R) voor een SVA (Single Vehicle Accident). Het eigen risico van de standaardverzekering kunt u ter plaatse met een AER verzekering reduceren voor AU$ 21,- per dag (AU$ 33,- per dag voor type V en R) tot AU$ 1.100,-. Het eigen risico van de SVA verzekering kan niet worden gereduceerd of afgekocht.

Snow Cover verzekering

Indien u gaat rijden in gebieden boven de sneeuwgrens ben u verplicht een SNO Cover verzekering af te sluiten voor AUD 22 per dag. Dit geldt voor de types A, H, S, D, E, V, R en T)

SVA Risico (Single Vehicle Accident)

Dit is een extra eigen risico in het geval er schade ontstaat waarbij geen andere partij betrokken is bijv. bij aanrijding met dieren en stilstaande objecten.

AER Verzekering (Accident Excess Reduction)

Een verzekering waarmee het eigen risico kan worden verlaagd.

Huur op meerdere plaatsen

Het Multiple Hire programma stelt u in staat om de huurperiode in verschillende steden bij elkaar op te tellen, zodat u gebruik kunt maken van de lagere tarieven voor langere periodes. Dit is alleen mogelijk in Adelaide, Alice Springs, Ayers Rock, Brisbane, Cairns, Canberra, Coolangatta, Darwin, Melbourne, Perth, Rockhampton, Southport, Sydney en Townsville. Er geldt een minimale huurperiode van 3 aaneengesloten dagen per keer. Een combinatie van huurlocaties (luchthaven, centrum, hotel), verschillende autotypes, wel of geen Hertz Neverlost is niet toegestaan. Dit programma is niet van toepassing op de type V en R.

Tolwegen

Rondom een aantal grote steden liggen tolwegen. De tolkosten dienen, voordat u hiervan gebruik maakt, per creditcard via een website betaald te worden. Eventueel kunt u dit ook binnen 24 uur na gebruik van de tolroute betalen. Uw hotel in de stad heeft voor u de gegevens.

Enkele reishuur

U kunt uw auto op de meeste Hertz verhuurlocaties inleveren. Voor alle enkele reishuren geldt een minimale huurperiode van 7 dagen en een toeslag van AU$ 1.100,- met uitzonderingen van de onderstaande gebieden:

Belangrijkste enkele reistoeslagen:
Gebied Min. huur Toeslag
Algemeen 7 dagen AU$ 1.100,-
De volgende uitzonderingen gelden:
Binnen NT (type V en R) 1-3 dagen AU$ 385,-
Alice Springs naar Ayers Rock 4+ dagen AU$ 110,-
Binnen en tussen New South Wales, South Australia 1-6 dagen AU$ 1.100,-
Queensland, Victoria (Metro)(type V en R) 7+ dagen AU$ 660,-
Binnen Tasmanië (type V) 1 dag AU$ 33,-
Perth/Welshpool naar Adelaide, Alice Springs Darwin 7 dagen AU$ 1.650,-
Broome, Kununurra, Exmouth
Broome naar/van Kununurra (type V en R) 3+ dagen AU$ 1.650,-
Broome, Kununurra naar/van Perth, Darwin (type V en R) 7+ dagen AU$ 1.650,-


Enkele reishuur is niet mogelijk voor type V en R op de volgende locaties: Ballina, Ballarat, Brisbane Airport, Brooklyn, Byron Bay, Camplefield Trucks, Clayton, Dandenong, Frankston, Geelong*, Grafton, Lismore, Micham, Melbourne Airport, Moorabbin, Preston, Tamworth, Tweed Heads**, South Yarra, Werribee, West Melbourne.
*alleen binnen Victoria
**alleen binnen New South Wales en naar Brisbane

Restitutie

Bij inlevering van de huurauto vóór het verstrijken van de huurperiode of vrijwillig downgraden van type is er geen recht op restitutie.

Rental agreement

Bij aanvang van de huur wordt een zogenaamde “Rental agreement” opgemaakt. De voorwaarden van dit contract zijn altijd bindend. Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen worden opgevraagd.

Administration Recovery Fee

U betaald ter plaatse de volgende administratiekosten:
In geval van onbetaalde tolwegen AU$ 16,50
Parkeerboetes en snelheidsovertredingen AU$ 36,30
Schoonmaken van extreem vuile auto AU$ 60,50
Verlies en vervanging van autosleutels AU$ 165,00

Restricties

De onderstaande restricties zijn van toepassing. Indien u twijfelt over een bestemming dient u contact op te nemen met Hertz. Verzaken hiervan maakt uw verzekering ongeldig.

 • Onverharde wegen: het is niet toegestaan met 2WD-auto’s op onverharde wegen te rijden, behalve toegangswegen tot vakantie accommodaties, Nationale Parken of indien er aan wegen wordt gewerkt. Sommige onverharde wegen zijn alleen toegankelijk voor 4WD voertuigen.
 • Het is niet toegestaan om op het strand of door zout water te rijden.
 • Het is niet toegestaan om in de Northern Territory, Kimberley regio, Exmouth regio en Kangaroo Island in het donker rijden. Als u tussen zonsondergang en zonsopgang schade veroorzaakt bent u niet verzekerd ongeacht uw verzekering.
 • De huurauto mag worden meegenomen op treinen; echter is schade opgelopen gedurende de treinreis niet gedekt.
 • Northern Territory: Alleen groep V en R auto’s zijn toegestaan op de Mereenie Loop Road. Voertuigen mogen niet naar Jim Jim Falls of Twin Falls.
 • Kangaroo Island: Hertz voertuigen mogen meegenomen worden op de ferry naar Kangaroo Island; echter is schade opgelopen gedurende de overtocht niet gedekt. Alleen SUV 4WD voertuigen mogen op onverharde wegen rijden. Alleen groep R voertuigen zijn toegestaan op erkende 4WD wegen.
 • Queensland: Hertz voertuigen mogen niet worden meegenomen worden naar Fraser Island of noordelijk van Cooktown.
 • Southern Australia: Hertz voertuigen mogen niet rijden ten noorden van Oodnadatta Track inclusief Dalhousie Springs, Mount Dare, Witjira National Park en Pedirka Desert.
 • Tasmania: Hertz voertuigen mogen niet met de ferry worden meegenomen in en uit Tasmanië. Voertuigen mogen op onverharde wegen rijden maar er geldt bij schade een eigen risico van AU$ 9.900,-
 • Western Australia: Alleen type R en F voertuigen zijn toegestaan op Gibb River Road, Tunnel Creek Road, Windjana Gorge, Cape Leveque Road en Bungle Bungles. Type V zijn toegestaan op deze routes. In geval van schade geldt een eigen risico van AU$ 5.500 ongeacht uw verzekering.
 • Kimberley Regio (Broome & Kununurra): 2WD voertuigen zijn aleen toegestaan op geasfalteerde wegen. Alleen 4WD voertuigen zijn toegestaan op onverharde wegen. Alleen type V, R en F mogen via Broome en Kununurra naar het Karijini Eco Resort rijden.
 • Alpine Resorts: Indien voertuigen worden meegenomen naar Alpine regio’s boven de sneeuwgrens is een SNO verzekering verplicht.

Verhuurlocaties

Metropolitan niet luchthaven locaties:
Adelaide, Artamon, Ballarat, Ballina*, Bendigo, Brisbane, Brooklyn, Brookvale, Burnie, Byron Bay*, Cairns, Canberra, Casino*, Clayton, Coffs Harbour*, Dandenong, Devonport, Devonport Ferry, Frankston, Geelong, Grafton*, Hervey Bay, Hobart, Penneshaw Wharf (Kangaroo Island), Launceston, Lismore*, Maroochydore, Melbourne, West Melbourne, Melville, Mitcham, Moorabbin, Newcastle, Penrith, Perth, Port Macquarie, Preston, Rocklea, South Yarra, Southport*, Sydney, Tamworth, Townsville, Tweed Heads*, Werribee

Metropolitan luchthaven locaties:
Adelaide Airport, Ballina Aiport*, Brisbane Airport, Bundaberg Airport, Burnie Airport, Cairns Airport, Canberra Airport, Coffs Harbour Airport*, Coolangatta Airport, Devonport Airport, Gladstone Airport, Grafton Airport*, Hervey Bay Airport, Hobart Airport, Kingscote Airport (Kangaroo Island), Launceston Airport, Lismore Airport*, Mackay Airport, Maroochydore Airport, Melbourne Airport, Newcastle Airport, Perth Airport, Port Macquarie Airport, Rockhampton Airport, Sydney Airport, Tamworth Airport, Townsville Airport, Whitsundays* (Airlie Beach & Prosrpine Airport)

Remote niet luchthaven locaties:
Alice Springs, Ayers Rock, Darwin, Kununurra

Remote luchthaven locaties:
Alice Springs Airport, Ayers Rock Airport, Broome Airport, Darwin Airport, Exmouth* (Learmonth Airport), Mount Gambier Airport*

*locaties waar Hertz Neverlost niet beschikbaar is.

LET OP: In verband met de logistieke verdeling van het wagenpark kunnen niet altijd alle type huurauto’s van Hertz bij ieder depot gehuurd worden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Locatie toeslag

De volgende locatie rekenen een locatietoeslag bij ophalen en inleveren van de huurauto en dient lokaal te worden betaald:

Burnie Centrum AU$ 5,50
Burnie Airport AU$ 27,50
Devonport Centrum AU$ 5,50
Devonport Airport AU$ 22,00
Devonport Ferry AU$ 44,00
Exmouth Centrum AU$ 88,00
Learmonth AU$ 88,00


Optionele extra’s

 • Kinderstoeltjes: altijd op aanvraag voor AU$ 16,50 per dag en maximaal AU$ 82,50 (babyzitje 0-6 maanden, kinderzitje 6 maanden tot 2 jaar, boosterseat vanaf 2 jaar)
 • Hertz Neverlost GPS-systeem: In diverse talen waaronder Nederlands (zie verhuurlocaties voor beschikbaarheid), AU$ 15,40 per dag en maximaal AU$ 154,00 (per huurperiode van 30 dagen) Eventueel verlies of schade aan Neverlost wordt niet gedekt door de verzekering.
 • Hertz Wi-Fi: Bij de verhuurlocaties in Adelaide, Cairns, Gold Coast, Melbourne, Perth en Sydney kunt u een Wi-Fi unit huren voor AU$ 13,20 per dag (inclusief 500 MB per dag). Op deze unit kunnen 5 digitale apparaten worden aangesloten (bijv. laptop, smartphone en tablet) voor verbinding met een 3G network. Eventueel verlies of schade aan Hertz Wi-Fi unit wordt niet gedekt door de verzekering.

Openingstijden

Openingstijden van de verhuurstations variëren per locatie. Inleveren van de auto vóór het verstrijken van de huurperiode of downgraden van type geeft geen recht op restitutie. Bij het inleveren van de auto geldt een speling van 29 minuten waarbinnen nog geen extra kosten worden doorberekend. Vanaf 30 minuten te laat wordt een hele dag in rekening gebracht. Aanvullende verzekeringen en extra opties worden volledig doorbelast. U kunt de huurauto in de meeste grote plaatsen bij de accommodatie laten afleveren en ophalen. Deze service dient vooraf gereserveerd te worden en u betaalt een toeslag van AU$ 25,00 – AU$ 100.