• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Kimberley Quest

De cruises van Kimberley Quest nemen u mee naar enkele van 's werelds meest afgelegen, ongerepte en spectaculaire gebieden die slechts een enkeling het geluk heeft te ervaren. Een van 's werelds laatste unieke wildernisgebieden, dit werkelijk onvergetelijke landschap kan worden verkend aan boord van de Kimberley Quest II. Ga mee op reis en verken en bewonder een land van buitengewoon contrast en kleur, rijk aan geschiedenis, oude Aboriginal rotstekeningen en adembenemende landschappen - een ervaring die echt voorbij het avontuur gaat!

De Kimberley II is ontworpen om te ontspannen en de kustlijn van Kimberley in alle comfort en stijl te verkennen.

Het speciaal hiervoor ontworpen schip is voorzien van airconditioning, is uitgerust met een helikopterplatform, een spa en grote hutten. Het schip heeft comfortabele binnen- en ruime buitenruimtes, dus er is voldoende ruimte om te genieten van het panoramische landschap en de adembenemende zonsondergangen. Met plaats voor slechts 18 gasten en 6 bemanningsleden, kan uw vakantie van uw leven worden genoten met medereizigers in een luxe en intieme omgeving.

Kimberley Quest geeft u de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van deze unieke en afgelegen kustlijn te verkennen, prachtige eilanden, donderende watervallen en torenhoge ruige kliffen te bezoeken. U vaart langs oude riviersystemen vol met vissen en bekijkt oude Aboriginal rotstekeningen, waaronder Wandjina en Gwion Gwion-kunst, weggestopt in natuurlijke grotten. Om nog maar te zwijgen over het verbazingwekkende scala aan dieren in het wild, verborgen regenwouden en uitgestrekte witte zandstranden zonder een voetafdruk in zicht! De Kimberley Quest II heeft drie excursie tenders en een snelle boot met overkapping, dus dagen zijn gevuld met een groot aantal activiteiten zowel op het land als op het water, waarbij u de spectaculaire regio verkent met uw eigen lokale gids, die uitgebreide kennis heeft van de kustlijn van Kimberley. Tijdens uw cruise bent u vrij om zoveel of zo weinig te doen als u wilt.

Kimberley Quest biedt 4, 8, 10, 14 of 21-daagse cruises. Vraag ons om de uitgebreide beschrijvingen en tarieven.

Offerte aanvragen voor: 'Kimberley Quest'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen