• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Reisroute 23 dagen Kakapo North & South Island

Dag 1 Auckland

U wordt bij aankomst in Auckland, Nieuw-Zeeland "City of Sails", opgehaald van de luchthaven en naar uw hotel aan de levendige waterkant van de grootste stad gebracht. Op korte loopafstand van het hotel aan het water zijn de cafés en restaurants van Viaduct Harbour, het Wynyard Quarter en Princes Wharf en het winkelgebied in de binnenstad. In de buurt vertrekken ferry boten voor een korte trip (35 minuten) naar de eilanden in de Hauraki Golf.

Indien u de stad vanuit een ander gezichtspunt wilt zien kunt u de lift nemen naar de top van Aucklands Sky Tower of een korte taxirit naar het Auckland War Memorial Museum, gevestigd in een groot park. Dit museum huisvest een schat aan Nieuw-Zeelandse Maori-cultuur en geschiedenis.

Overnachting in Sebel Suites, Auckland Harbour

Dag 2 Auckland – Matakohe – Waipoua Forest – Omapere, Hokianga incl. ontbijt en diner

Uw tour begint met een rit noordwaarts naar Muriwai Beach aan de westkust. Een korte wandeling langs de landtong leidt naar een prachtig uitzicht op de Tasman Zee en de Jan van Gent kolonie nesten op de kliffen.

U rijdt om de Kaipara Harbour en bezoekt het Matakohe Kauri Museum om de geschiedenis van de Kauri boom te ontdekken. Ten noorden van Dargaville komt u bij het oerwoud van Waipoua en gaat u mee met Footprints Waipoua, een groep gewijd aan het behoud van de traditie en cultuur van de Ngapuhi, een noordelijke Maori stam. Met hen bezoekt u de prachtige Kauri Tane Mahuta (51 meter hoog, omtrek 13,8 meter). Deze avond geniet u met uw medereizigers van een diner in het hotel bij de haven.

Overnachting in Copthorne Hotel Resort, Hokianga

Dag 3 Omapere – Bay of Islands incl. ontbijt

U vaart door de Hokianga Harbour, een spirituele plek voor de Maori, aan boord van de MV "Hokianga Express" om aan land te gaan bij de gouden zandduinen. Als u avontuurlijk bent kunt u met een body board over de duinen glijden.

U rijdt over het eiland naar de oostkust en bezoekt de Stone Store in Kerikeri, het oudste stenen gebouw van Nieuw-Zeeland. Later wordt u begeleidt door het Waitangi Treaty House, een belangrijke plaats in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland, waar de Maori in 1840 het verdrag van Waitangi ondertekende met vertegenwoordigers van koningin Victoria. Vanuit uw nabijgelegen hotel heeft u een prachtig uitzicht op de prachtige Bay of Islands.

Overnachting in Copthorne Hotel Resort, Bay of Islands

Dag 4 Cruise Bay of Islands – Zwemmen met dolfijnen – Russell stadstour incl. ontbijt

Zie Tabblad Optionele excursies (niet bij de prijs inbegrepen)

Vanuit Paihia kunt u of aan boord gaan van een speciaal gebouwde catamaran om met dolfijnen te gaan zwemmen (spullen beschikbaar) of een ontspannen cruise maken door het maritieme park bestaande uit 144 eilanden naar Cape Brett en de "Hole in the Rock" en gaat u aan wal bij Otehei Bay op Urupukapuka eiland.

Beide cruises eindigen bij Russell (Kororareka), de eerste hoofdstad van Nieuw-Zeeland, een klein stadje met een onstuimig 19e eeuws verleden. Bekend als de "hell hole of the South Pacific", was dit een favoriete plek van walvisvaarders en zeehondenjagers. Bezoek de koloniale gebouwen, loop langs de waterkant of beklim Flagstaff Hill voor een spectaculair uitzicht. Hierna neemt u de ferry (15 minuten) terug naar Paihia voor de transfer naar uw hotel.

Overnachting in Copthorne Hotel Resort, Bay of Islands

Dag 5 Bay of Islands – Auckland incl. ontbijt

Met deze kleine groep tour wordt u meegenomen buiten de gebaande paden. Naar speciale plaatsen zoals de Kawiti Glowworm Caves, waar u door afstammelingen van de Maori chief Kawiti door oude kalkstenen grotten wordt rondgeleid om de duizenden twinkelende glimwormen te bekijken.

Verder naar het zuiden stopt u bij het Native Bird Recovery Centre in Whangarei om een aantal unieke inheemse vogels te bekijken. Dit centrum biedt revalidatie aan gewonde en zieke vogels, met inbegrip van Nieuw-Zeelands nationale icoon, de vliegende Kiwi. Hierna keert u terug naar uw hotel aan de waterkant in Auckland waar u kunt ontspannen of de stad kunt gaan verkennen.

Overnachting in Sebel Suites, Auckland Harbour

Dag 6 Auckland – Rotorua incl. ontbijt

U rijdt richting het zuidoosten door de weelderige melkveelanderijen van de Waikato. Bij de dramatische Karangahake Gorge maakt u een wandeling langs de Ohinemuri River door inheemse bossen naar de overblijfselen en ruïnes van deze oude goudmijn regio.

U passeert Te Puke, de kiwi hoofdstad van de wereld, het landschap is bezaaid met kiwifruit boomgaarden alvorens u verder rijdt naar het geothermische wonderland van Rotorua. Onderweg, bij Okawa Bay, gaat u aan boord van de "Tiua", een 16 meter lange catamaran voor een zeiltocht op het serene Lake Rotoiti naar afgelegen baaien en natuurlijke warmwaterbaden die alleen met een boot bereikbaar zijn - een geweldige manier om uw dag af te sluiten.

Overnachting in Novotel Rotorua Lakeside, Rotorua

Dag 7 Rotorua bezienswaardigheden incl. ontbijt en lunch

Zie Tabblad Optionele excursies (niet bij de prijs inbegrepen)

U heeft twee nachten in Rotorua, dus doe het rustig aan deze morgen! U kunt misschien een wandeling maken naar de oever van het meer, op slechts enkele minuten van uw hotel, of genieten van een van de vele rondleidingen en attracties van Rotorua. Mis niet de Ohinemutu marae in de buurt, een van de slechts twee nog levende Maori dorpen die nog bestaan in Nieuw-Zeeland. U gaat 's middags naar de beroemde 'Buried Village of Te Wairoa' voor een gehoste lunch met David en Karen, zij zullen hun verhalen vertellen over de Maori en Europese geschiedenis.

Na de lunch maakt u een wandeling rond het dorp voordat u alles komt te weten over het nationale icoon (de Kiwi vogel) en de geweldige inspanningen die men levert bij het Rotorua Kiwi Encounter om hun voortbestaan te waarborgen. Wanneer u een Kiwi ziet zult u versteld staan hoe groot ze zijn!

Overnachting in Novotel Rotorua Lakeside, Rotorua

Dag 8 Rotorua – Tongariro National Park incl. ontbijt

Geen Kiwi vakantie is compleet zonder een bezoek aan het surrealistische, geothermische gebied, Wai-O-Tapu. De borrelende modderpoelen en ongelooflijk kleurrijke silica terrassen zijn onvergetelijk.

Op weg naar Taupo bezoekt u de turbulente Huka Falls, waar de Waikato River door een smalle kloof dondert. Vanuit Taupo is er een prachtig uitzicht over het meer op de drie actieve vulkanen - Tongariro, Ngauruhoe en Ruapehu (2797 meter), de hoogste berg van het Noordereiland. Deze bergen op het vulkanische plateau zijn uw volgende bestemming, het Werelderfgoedlijst genoteerde Tongariro National Park. Maak vanmiddag een wandeling in het park.

Overnachting in The Chateau, Tongariro National Park

Dag 9 Tongariro National Park – Napier incl. ontbijt

U ontbijt in het historische Chateau Tongariro aan de voet van Mount Ruapehu. Vanaf Lake Taupo slingert de weg door de bergen naar de badplaats Napier. Napier bekend om zijn Art Deco architectuur, werd in 1931 na een aardbeving in deze stijl herbouwd. Na aankomst, neemt een lokale gids u mee voor een wandeltocht langs de indrukwekkende Art Deco gebouwen.

U rijdt naar het landelijke plaatsje Havelock North en op Te Mata Peak voor een prachtig uitzicht over het rijke landschap van boomgaarden, boerderijen en wijngaarden. U keert terug naar Napier waar u de middag voor uzelf heeft om de stad op uw gemak te verkennen.

Overnachting in Scenic Hotel Te Pania, Napier

Dag 10 Napier – Wellington incl. ontbijt

U verlaat Napier door een sereen landschap van landbouwgrond en wijngaarden richting de kleine landbouwdorpen Norsewood en Dannevirke voordat u via de Wairarapa Plains bij het historische, stadje Greytown aankomt. In de schilderachtige hoofdstraat bevinden zich antiek, ambachtelijke en souvenirwinkels. Het is ook het centrum van de kwaliteit-wijnbouwgebied van Wairarapa.

In de namiddag rijdt u via de Rimutaka Ranges naar Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. U gaat langs de bezienswaardigheden van de stad en naar Mt Victoria voor een uitzicht over de haven. Uw moderne hotel ligt in het hart van Wellington's eclectische café scene.

Overnachting in The Bolton Hotel, Wellington

Dag 11 Wellington – Cook Strait – Picton – Blenheim – Nelson incl. ontbijt en lunch

Deze ochtend vaart u met de InterIslander ferry voor een drie uur durende tocht over de Cook Strait en door de prachtige Queen Charlotte Sound naar Picton. Met uw voeten stevig op "Te Waka a Maui", Maori voor Zuidereiland, gaat u wijnproeven en lunchen bij Allan Scott's wijngaard in het hart van Marlborough, de belangrijkste wijnregio en bekend om zijn Sauvignon Blanc.

U rijdt geleidelijk omhoog naar St Arnaud en Lake Rotoiti, schilderachtige juweeltjes die genesteld liggen in de met beuken beboste bergen van Nelson Lakes National Park. U bezoekt het Department of Conservation Centre voordat naar Nelson rijdt, de zonnige hoofdstad van Nieuw-Zeeland en de poort naar het Abel Tasman National Park.

Overnachting in Century Park Motor Lodge, Nelson

Dag 12 Nelson – Abel Tasman National Park – Nelson incl. ontbijt

Vandaag heeft u de keuze uit een volledige schilderachtige cruise of een cruise en wandeling van Marahau langs de prachtige kustlijn van Abel Tasman. Abel Tasman National Park is het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland. Het beschermt 22.550 hectare aan meest natuurlijke en gemakkelijk toegankelijke kustlijn van Nieuw-Zeeland.

De kustlijn wordt gekenmerkt door eilanden vlak voor de kust, beschutte wateren, estuaria en gouden zandstranden. U kunt hier op het strand gaan liggen, of als het warm weer is gaan zwemmen. Het park is beschut tegen de oceaandeining, en heeft een mild klimaat. Na uw cruise of wandeling keert u terug naar Nelson.

Overnachting in Century Park Motor Lodge, Nelson

Dag 13 Nelson – Methven incl. ontbijt

Zie Tabblad Optionele excursies (niet bij de prijs inbegrepen)

U keert terug naar Blenheim door Pelorus Bridge en Havelock en laat de droge heuvels van Marlborough achter u voor het Kaikoura schiereiland. De weg gaat vlak langs de ruige kustlijn tussen de Stille Oceaan en de Kaikoura Ranges terwijl naar het zuiden rijdt, het uitzicht is echt spectaculair. U bent vanmiddag vrij om het overvloedige onderwaterleven van Kaikoura te ontdekken - een gevolg van de oceaanravijn vlakbij de kust.

U bent vanmiddag vrij om Methven, dat aan de voet van de Southern Alps, ligt te ontdekken. Mt Hutt en de geweldige Rangitata Gorge liggen hier ook in de buurt. Vraag in de lokale pubs naar de mysterieuze 'panter' waarnemingen.

Overnachting in Ski Time Lodge, Methven

Dag 14 Methven – Akaunui Farm homestead – Aoraki/Mt Cook incl. ontbijt en lunch

De kust achter u latend, rijdt u over de Hunderlee Hills naar de Canterbury Plains. U stopt voor een speciale lunch bij Akaunui, een 100 jaar oude hoeve boerderij omgeven door grote tuinen met heerlijke verse producten rechtstreeks uit de moestuin van uw gastheer en gastvrouw Di en Ian Mackenzie.

Rijdend door Burke's Pass richting het spectaculaire Mackenzie Land, komt u vergezichten van grasland en de prachtige bergen van de Zuidelijke Alpen tegen. Een bezoek aan de kerk van de Goede Herder, aan de rand van het aquamarijn kleurige Lake Tekapo, zorgt voor een onvergetelijke fotostop.

Overnachting in The Hermitage, Aoraki/Mount Cook

Dag 15 Aoraki/Mt Cook – Queenstown incl. ontbijt

Zie Tabblad Optionele excursies (niet bij de prijs inbegrepen)

Verwelkom de dag aan de voet van Mount Cook, met 3754 meter, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, ook bekend als Aoraki "de cloud piercer". U heeft de mogelijkheid om het dramatische landschap te verkennen door middel van een vroege ochtend wandeling door de dalen in de buurt van Mount Cook of trakteer u zelf op een rondvlucht of een cruise op een gletsjermeer (niet in de prijs inbegrepen).

In zuidelijke richting rijdend langs de Mackenzie Basin, over de Lindis Pass en door het ruige landschap van Kawarau Gorge bereikt u Queenstown - dé avonturen hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Neem de Skyline gondel naar de top van Bob's Peak voor een adembenemend uitzicht. Geniet vanavond van de verscheidenheid aan cafés en bars van Queenstown.

Overnachting in Scenic Suites, Queenstown

Dag 16 Queenstown – Milford Sound – boottocht - rondvlucht – Queenstown incl. ontbijt

Vanuit Queenstown gaat u met de bus naar Te Anau en de prachtige Milford Sound in het Fiordland National Park. De Milford Road is een van de meest spectaculaire tochten in deze tour - dichte beukenbossen, massieve bergen, kristalheldere watervallen en spiegelende meren.

Bij aankomst in Milford gaat u aan boord voor een cruise door de Milford Sound, die wordt gedomineerd door de iconische Mitre Peak en thuisbasis is van vogels, zeehonden en dolfijnen. Een magische vlucht over de Zuidelijke Alpen brengt u terug naar Queenstown aan het einde van deze fantastische dag over land, zee en door de lucht.

Overnachting in Scenic Suites, Queenstown

Dag 17 Vrije dag in Queenstown incl. ontbijt

Zie Tabblad Optionele excursies (niet bij de prijs inbegrepen)

Dit pittoreske resort staat bekend als een adrenaline verhogende en avontuurlijke bestemming, maar er zijn ook vele eenvoudige en relaxte mogelijkheden. Met een hele dag om Queenstown te ontdekken kan uw Kiwi gids u helpen bij het plannen, zodat u kunt genieten van het best mogelijke voor u.

U kunt een jet boottocht (niet in de prijs inbegrepen) over de afgelegen en mooie Dart River maken (The Lord of the Rings), of een wandeling langs de oever van het meer en de botanische tuinen bezoeken of een spannende rit op de Shotover Rivermet een jet boot (niet in de prijs inbegrepen). Andere opties zijn een wijntour door de befaamde wijngaarden van Central Otago, een begeleide wandeling op de Routeburn Track of een cruise op Lake Wakatipu (alle opties zijn niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in Scenic Suites, Queenstown

Dag 18 Queenstown – Arrowtown – Cardrona Valley – Wanaka incl. ontbijt en lunch

Uw eerste bestemming van vandaag is het lommerrijke dorp Arrowtown waar de goudwinning geschiedenis tot leven komt naast de Arrow River. In het grasland klimt de weg omhoog naar de Crown Range met uitgestrekte vergezichten op de Gibbston Valley. U bezoekt het Cardrona Hotel, waarvan de geschiedenis terug gaat naar het tijdperk van de goudwinning, daarna gaat u verder naar Wanaka. U kunt relaxen met heerlijke lokale wijn en bijpraten met de lokale bevolking tijdens een privé-lunch in een Wanaka hoeve.

Na de lunch heeft u de tijd om dit mooie stadje zelf te ontdekken. U kunt met de fiets het pad langs het meer rijden, kajakken of lopen naar Rippon Vineyard voor een wijnproef met een uitzicht.

Overnachting in Edgewater Resort, Wanaka

Dag 19 Wanaka – Haast Pass – Franz Josef incl. ontbijt

U rijdt langs Lake Hawea en de kop van Lake Wanaka voordat u de ongerepte bergen en het rivierlandschap van de Haast Pass in Mt Aspiring National Park bereikt. Goed onderhouden korte wandelpaden door beukenbossen leiden u naar watervallen en heldere blauwe poelen waar forellen op de loer liggen.

Verder richting het noorden door het weelderige, ongerepte regenwoud van Westland World Heritage Park, stopt u bij Ship Creek waar u over het strand kunt wandelen of via de boardwalk door het moerassige regenwoud. Lake Matheson is beroemd om de reflecties van de Zuidelijke Alpen en bij Fox Glacier bekijkt u de gletsjer die van de berghellingen afdalen.

Overnachting in Punga Grove, Franz Josef

Dag 20 Franz Josef – Okarito Lagoon – Frans Josef incl. ontbijt

Zie Tabblad Optionele excursies (niet bij de prijs inbegrepen)

Met genoeg tijd om te genieten van de schoonheid van dit afgelegen Werelderfgoed park is deze dag vaak een favoriet van deze reis door Nieuw-Zeeland. Bij Okarito, een kleine nederzetting gelegen tussen de Tasman Zee en de Okarito Lagoon, kunt u kajakken of een boottocht maken over de ondiepe wateren van de lagune, een voedselplek van de zeldzame witte reiger (Kotuku), die in de omgeving broedt van het Waitangi Roto Nature Reserve.

Uw mogelijke opties vanmiddag zijn het maken van een vlucht over de Alpen naar Aoraki/Mt Cook en de sensatie van een gletsjer landing ervaren of deelnemen aan een begeleide heli-hike op de gletsjer (niet in de prijs inbegrepen). Voor pure ontspanning kunt u een duik nemen in de hete baden gevoed door puur gletsjer water (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in Punga Grove, Franz Josef

Dag 21 Franz Josef – Hokitika – Punakaiki incl. ontbijt en diner

Rijdend in noordelijke richting leiden spiegelende meren, met keien gevulde rivieren en een glimp van de Zuidelijke Alpen u naar Hokitika, waar u een bezoek brengt aan ambachtelijke galeries met - Pounamu (greenstone) snijwerk, glasblazen, hout en koper ambachtslieden. De kustweg naar Punakaiki volgt de oude Pounamu paden die gebruikt werden door de Maori en de unieke flora met de zuidelijke Nikau palmen.

Langs de weg is de belangrijkste lokale attractie - de Punakaiki Pancake Rocks - gebeeldhouwde kalkstenen lagen en torenhoge kliffen. Als het tij goed is, verspreiden de blowholes met veel gedonder wolken van spray. Vanavond viert u uw reis in het restaurant van het hotel.

Overnachting in Punakaiki Resort, Paparoa National Park

Dag 22 Punakaiki – Arthur’s Pass – Christchurch incl. ontbijt

U rijdt dezelfde weg terug langs de kust naar Greymouth, en via de Otira Gorge over een spectaculaire cantilever weg door de torenhoge bergen naar Arthur’s Pass National Park. Er zijn spectaculaire uitzichten vanaf het uitkijkpunt aan de top van de kloof en u krijgt de kans om de ondeugende capriolen van de Kea’s (bergpapegaaien) te bewonderen op de parkeerplaats.

Strek u benen in het beukenbos bij het stadje Arthur’s Pass en maak een wandeling om de massieve kalkstenen rotsen die oprijzen uit het kale weiland bij Castle Hill te zien voordat u Porter's Pass afdaalt naar de Canterbury Plains en Christchurch in de late namiddag bereikt.

Overnachting in Chateau on the Park, Christchurch

Dag 23 Vertrek Christchurch incl. ontbijt

Geniet deze ochtend van uw ontbijt voordat u wordt opgehaald voor een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis na deze onvergetelijke tour.

Als u nog tijd hebt voor uw transfer naar de luchthaven kunt u een wandeling maken in één van de vele parken van deze Garden City, een mooie rit tram door de straten maken of met een kano over de Avon River varen. U kunt ook nog wat last minute shopping doen in de belastingvrije winkels voor bijvoorbeeld Nieuw-Zeelandse merino kleding.

Ka kite ano - "Tot ziens"

Accommodaties 18 dagen Kakariki

Sebel Suites, Auckland Harbour

Sebel Suites ligt in de 'City of Sails' aan de ruime haven op een korte wandeling van veel van de belangrijkste attracties van Auckland, waaronder sublieme eetgelegenheden, een levendige haven en wereldklasse winkelstraten. Faciliteiten omvatten: breedband internet, telefoon, volledig uitgeruste keuken met een goed gevulde minibar en een koelkast.

Copthorne Hotel Resort, Hokianga

Geniet van een stukje van zuiver Nieuw-Zeeland vanuit het prachtige Copthorne Hotel Resort, gelegen aan de waterkant met uitzicht op de prachtige Hokianga Harbour. Niet alleen zorgt dit hotel voor een rustige en ontspannen sfeer met op slechts een korte wandeling de glinsterende kustlijn, het biedt ook een prachtig uitzicht op de indrukwekkende zandduinen die de haven omlijsten. Faciliteiten zijn: breedband internet toegang, wasserij, verwarmd buitenzwembad.

Copthorne Hotel Resort, Bay of Islands

Laat de zorgen van de wereld achter u als u merkt dat u omringd bent door een ononderbroken uitzicht op de prachtige Bay of Islands, gevestigd in weelderige subtropische tuinen in het winter loze noorden. Dit vier-sterren hotel biedt eenvoudig toegang tot de Waitangi Treaty Grounds en beschikt over een prachtig zwembad. Faciliteiten omvatten: Wi-Fi, een tennisbaan, een 24-uurs roomservice en een gratis pendeldienst naar het centrum van Paihia.

Novotel Rotorua Lakeside, Rotorua

Dit hotel ligt aan de serene oevers van Lake Rotorua, in een ontspannen omgeving met een onovertroffen uitzicht op het indrukwekkende meer. Door de centrale locatie, met prachtige faciliteiten, ligt het op loopafstand van vele lokale bezienswaardigheden, zoals cafés, bars en restaurants. Faciliteiten omvatten: Spa zwembad, een fitnessruimte, wasserette, roomservice.

The Chateau, Tongariro National Park

Chateau Tongariro, gebouwd tijdens de roaring twenties, is een klassiek, landmark hotel aan de voet van Mount Ruapehu in Tongariro National Park. Geniet van het prachtige uitzicht en vier sterren service en sfeer. Faciliteiten omvatten: Internet faciliteiten, een fitnessruimte, een overdekt zwembad en sauna.

Scenic Hotel Te Pania, Napier

Het moderne Te Pania Hotel in Napier biedt vier sterren accommodatie, een centrale locatie aan het water en een prachtig uitzicht op zee. Alle kamers kijken uit op de oceaan. Faciliteiten omvatten: internet faciliteiten en Wi-Fi, een eigen restaurant, een bar/lounge, koffie- en theefaciliteiten.

The Bolton Hotel, Wellington

Het vijf sterren hotel The Bolton ligt op loopafstand van veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Wellington, en biedt stijlvolle accommodatie in het hart van de hoofdstad. Faciliteiten omvatten: internet faciliteiten en Wi-Fi, een eigen restaurant en bar, een volledig ingerichte fitnessruimte en een verwarmd zwembad.

Century Park Motor Lodge, Nelson

Dit familiebedrijf is trots op de persoonlijke service die zij bieden. De lodge ligt op slechts 3 minuten lopen van het centrum van Nelson, dichtbij de restaurants en cafés. Faciliteiten omvatten: internet, gratis fietsverhuur en koffie/thee faciliteiten.

Ski Time Lodge, Methven

De Ski Time Lodge in Methven is smaakvol, modern en goed ingericht. U voelt zich hier welkom vanaf het moment dat u binnenkomt - pak een stoel aan de bar of in de aangrenzende lounge met comfortabele lederen banken voor een drankje voor het eten. Het restaurant met zijn open haard en ontspannen sfeer, heeft een menu selectie die moeilijk is te verslaan, dit maakt van Ski Time een van de meest populaire plaatsen in Methven voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.

The Hermitage, Aoraki/Mount Cook

De Hermitage ligt in een van de mooiste decors die Nieuw-Zeeland te bieden heeft, omgeven door de Zuidelijke Alpen. Het biedt een spectaculair uitzicht op Aoraki/Mount Cook en het omliggende Werelderfgoed Nationale Park. De Hermitage staat synoniem voor de avontuurlijke geest van de Kiwi. Faciliteiten omvatten: Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten.

Scenic Suites, Queenstown

Deze accommodatie is geliefd vanwege de hoge ligging met uitzicht op Lake Wakatipu en de Remarkables Mountain Range. Het is slechts een paar minuten lopen naar het centrum van deze bruisende stad en de vele alpine avonturen en ontspannende mogelijkheden. Faciliteiten omvatten: wasserij, internet faciliteiten en Wi-Fi, restaurant, een bar/lounge, roomservice.

Edgewater Resort, Wanaka

De vier sterren plus hotel in Wanaka ligt op een van de mooiste plekken waar men kan genieten van de sfeer van dit prachtige en ontspannen stadje. U zult blij zijn met het spectaculair uitzicht op de bergen en het meer vanaf uw balkon of patio. Faciliteiten omvatten: Wi-Fi, telefoon met directe buitenlijn, thee/koffiezetapparaat, een spa en een sauna.

Punga Grove, Franz Josef

Punga Grove ligt in het hart van het gletsjerdorpje Franz Josef. Omgeven door weelderige regenwouden en inheemse varens geeft het een gevoel van surrealiteit - ondanks het feit dat u zich niet ver van het centrum van dit gletsjerdorp bevindt. Faciliteiten omvatten: Wi-Fi, telefoon met directe buitenlijn, thee/koffiezetapparaat en een wasserette.

Punakaiki Resort, Paparoa National Park

Geflankeerd door de Tasman Zee en omgeven door natuurlijke regenwouden, ligt het vier sterren Punakaiki Resort zo dicht bij het wilde Punakaiki Beach dat men de frisse zeelucht bijna kan ruiken en de golven tegen de beroemde Pancake Rocks & Blowholes hoort slaan. Faciliteiten omvatten: wasserij, internet faciliteiten en Wi-Fi, restaurant, een bar/lounge, directe toegang tot het strand, roomservice.

Chateau on the Park, Christchurch

Chateau on the Park is een resort stijl hotel dat verscholen ligt in prachtig aangelegde tuinen, tussen het met bomen omzoomde Hagley Park en de prachtige Mona Vale tuinen. Dit hotel beschikt over comfortabele faciliteiten en biedt een ontspannen vakantie met afzondering van de geluiden van de stad. Faciliteiten zijn: breedband internet, telefoon met directe buitenlijn, thee/koffiezetapparaat en kabeltelevisie.

Prijsindicatie 23 dagen Kakapo North & South Island

Prijsindicatie per persoon

Deze reis is beschikbaar vanaf € 6406,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Maximaal aantal deelnemers: 18

Dit arrangement is inclusief:

 • 22 overnachtingen
 • Vermelde maaltijden
 • Vervoer
 • Chauffeur/reisleider
 • Excursies volgens routeomschrijving

Prijs exclusief:

 • Intercontinentale vluchten
 • Verzekeringen
 • Optionele excursies
 • Drankjes
 • Kosten visa
 • Persoonlijke uitgaven

Vertrekdata 2017:

4, 7, 15, 18, 22, 25 januari; 1, 4, 8, 11, 15, 22 februari; 1, 8, 15, 22 maart; 5, 12 april; 11, 25 oktober; 1, 8, 15, 22, 29 november; 6, 13 december

Vertrekdata 2018:

3, 10, 14, 17, 24, 31 januari; 3, 7, 10, 14, 21, 28 februari; 7, 14, 21, 28 maart; 4, 11 april

Optionele excursies 23 dagen Kakapo North & South Island

Northland
Cape Reinga halve dag tour

Rotorua
Maori Indigenous Evening and Hangi Dinner Experience
Treetop Canopy Tour
Active Volcanic White Island Landing Helicopter Tour
Polynesian Spa

Kaikoura
Whale Watching Cruise
Whale Watching Helicopter Scenic Flight
Whale Watching Fixed Wing Scenic Flight
Seal Swim Tour
Guided Seal Kayaking Tour
Fishing & Crayfishing Tour
Maori Cultural Tour

Mount Cook
Stargazing Tour
Helicopter Scenic Flight
Tasman Glacier and Terminal Lake Cruise

Queenstown
Dart River Jet Boat Wilderness Experience
Vintage Steamship Cruise on Lake Wakatipu
Kawarau River Rafting
Famous Routeburn Day Walk
Boutique Wine Tour

Franz Josef
Glacier Heli Hike
Glacier Hot Pools

Offerte aanvragen voor '23 dagen Kakapo North & South Island'

De heer/ Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Bestemming
Reisduur
Gewenste vertrekdatum
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
Hoe heeft u van ons gehoord?
Reiswensen


Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.