• Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Over GO Rentals

GO Rentals is een gerespecteerde leverancier van huurauto's in Nieuw-Zeeland met een grote, diverse vloot moderne auto's en 4WD's. GO Rentals belofte is "de beste autoverhuurervaring te bieden die u ooit heeft gehad". De tarieven die Southern Cross Reizen aanbiedt zijn inclusief Piece of Mind (All Inclusive) verzekering, alle belastingen, AA-assistentie bij pech onderweg en onbeperkte kilometers voor extra gemoedsrust. Het voldoen aan verwachtingen is een fundamenteel doel van het GO Rentals team op alle niveaus.

In maart 2018 won GO Rentals de "Canstar Blue Customer Satisfaction Award" in de categorie autohuur, waarmee ze alle grote merken versloeg als het eerste onafhankelijke autoverhuurbedrijf dat in acht jaar de prijs won. GO ontving een maximum van vijf sterren voor elke beoordeelde waardering: klantenservice, boekingsproces, prijs-kwaliteitverhouding, beschikbaarheid en transparantie van kosten.

Southern Cross Reizen biedt GO Rentals autohuur tarieven inclusief Piece of Mind verzekering. Hierbij betaalt u geen borg of eigen risico. Kijk voor verdere informatie in de huurvoorwaarden.

Type auto's GO Rentals

Afbeeldingen zijn slechts indicatief. Werkelijke modellen kunnen variëren.

Offerte aanvragen voor: 'Autohuur Go Rentals'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen

Huurvoorwaarden GO Rentals

(geldig 1 april 2020 - 31 maart 2021)

Belangrijkste voorwaarden GO Rentals huurauto's:

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door GO Rentals worden gehanteerd.

Verzekeringen

GO Piece of Mind tarieven zijn inclusief:

 • GO Peace of Mind verzekeringsdekking is zonder borg of eigen risico voor bestuurders van 21+ jaar.
 • Toegangsprijzen voor luchthavens
 • Kosten extra bestuurders
 • Enkele reishuurkosten
 • Onbeperkte kilometers
 • 24-uurs wegenwachtservice
 • Kaarten en reisgidsen
 • Luchthaventransfers bij ophalen en wegbrengen
 • Pick-up en Drop-off kosten na kantoortijden
 • Transfer naar de luchthaven of het stadshotel bij het ophalen
 • 15% btw (belasting op goederen en diensten)
 • Wegenbelasting kosten
 • Creditcard kosten
 • Demurrage kosten
 • Band en voorruitdekking
 • Kinderzitjes (indien nodig)
 • Sneeuwkettingen (indien nodig)
 • Dakdragers (alleen geselecteerde voertuigen, moet aangevraagd worden)
 • GPS-navigatiesysteem (moet aangevraagd worden)

Tarieven berekenen

Tarieven worden berekend over een periode van 24 uur. Op de dag van aflevering is een vertraging van maximaal 4 uur met betaling toegestaan voordat een volledige extra dag in rekening wordt gebracht.

Wanneer een huurperiode twee verschillende tariefperiodes omvat, wordt elke dag van de huur in rekening gebracht tegen het tarief dat op die dag van toepassing is.

Meerdere huren
Als er meerdere huurperiodes zijn voor dezelfde huurder in dezelfde boeking, worden de tarieven berekend over de totale huurperiode. Bijvoorbeeld: als de eerste periode 7 dagen bedraagt en de tweede periode 10 dagen wordt het tarief gehanteerd voor 14-20 dagen.

Wat is niet inbegrepen in de tarieven:
• Brandstof - alle voertuigen worden bij het begin van de huurperiode met een volle tank brandstof geleverd en moeten aan het einde van de huurperiode met een volle tank worden ingeleverd.

Extra bestuurders

Extra bestuurders zijn gratis. Het rijbewijs van alle bestuurders moet bij GO Rentals worden getoond bij het ophalen. U moet een internationaal rijbewijs overhandigen indien het originele rijbewijs niet in het Engels is.

Huurperiode

Minimale huurperioden gelden tussen filialen als volgt:

Drop-off locatie
Pick-up locatie Auckland Wellington Christchurch Queenstown Dunedin
Auckland 3 dagen 3 dagen 3 dagen 3 dagen 3 dagen
Wellington 5 dagen 3 dagen 3 dagen 3 dagen 3 dagen
Christchurch 7 dagen 7 dagen 3 dagen 5 dagen 3 dagen
Queenstown 7 dagen 7 dagen 5 dagen 3 dagen 3 dagen
Dunedin 3 dagen 3 dagen 3 dagen 3 dagen 3 dagen

Openingstijden depots

Alle GO locaties zijn het gehele jaar 7 dagen per week geopend.

Auckland centrum 08:00 - 17:00
Auckland luchthaven 04:30 - 02:00
Wellington luchthaven 07:00 - 19:00
Christchurch luchthaven 05:00 - 23:00
Queenstown luchthaven 08:00 - 20:00
Dunedin luchthaven 08:00 - 20:00

Ophalen buiten de normale openingstijden

GO Rentals biedt een handige ophaaldienst vanaf de luchthaven voor degenen die arriveren buiten de normale openingstijden van een depot in Auckland, Wellington, Christchurch en Dunedin. Voor deze service zijn geen kosten van toepassing. Als u buiten de normale openingstijden van het depot arriveert, dient u voor aankomst de GO Fast Online Check-in te voltooien. Hierdoor kan GO Rentals het voertuig op een specifieke locatie klaar zetten.

De GO Fast Online Check-in link is toegankelijk via: https://www.gorentals.co.nz/online-check-in-access. Als de GO Fast Online Check-in link niet kan worden geopend, bel of e-mail dan naar GO Rentals met uw volledige persoonlijke gegevens, waaronder telefoonnummer, adres, e-mail, rijbewijs (naam, geboortedatum, rijbewijsnummer, vervaldatum en land van uitgifte) en creditcardinformatie.

GO Rentals kan niet regelen dat een voertuig buiten openingstijden afgehaald kan worden zonder deze informatie.

Pick-up en Drop-off

Voertuigen moeten opgehaald en teruggebracht worden bij vestigingen van GO Rentals en transfers zijn als volgt beschikbaar:

Luchthaventransfers
• Pick-up: er zijn shuttles beschikbaar vanaf de internationale of binnenlandse terminal naar de luchthavenvestiging van GO Rentals. Deze moeten bij aankomst worden aangevraagd met behulp van het juiste gratis telefoonnummer. In Dunedin bevindt de check-in desk zich naast de aankomstterminal.
• Drop-off: vervoer naar de luchthaven wordt aangeboden bij inlevering op alle luchthavens.

Let op: er zijn geen transfers beschikbaar tussen depotlocaties van de luchthaven en Auckland centrum.

Luchthaven en stadshotels
• Pick-up: een GRATIS levering van het voertuig is beschikbaar vanaf alle vestigingen (met uitzondering van Dunedin). Hotelleveringen zijn onderhevig aan aanvraag en zijn beschikbaar voor veel luchthaven- en stadshotels. Deze zijn beschikbaar in Auckland City tussen 08.30 en 15.15 uur. Alle andere depots (exclusief Dunedin) bieden transfers aan naar het depot tussen 09.00 en 14.30 uur. Houd er rekening mee dat alle transfers ten minste 14 dagen voor pick-up moeten worden geregeld met GO Rentals.

• Drop-off: er zijn geen transfers beschikbaar naar luchthaven- of stadshotels bij het inleveren van de huurauto, maar taxi's kunnen op kosten van de huurder worden geregeld.

Rijbewijs en minimumleeftijd

• De minimumleeftijd om een GO Rentals voertuig te besturen is 21 jaar, er is geen maximale leeftijd.
• Rijden in Nieuw-Zeeland is alleen toegestaan als er een geldig rijbewijs in het Engels is. Indien het rijbewijs niet in het Engels is, moet de bestuurder een internationaal rijbewijs aanschaffen. Tijdens het rijden in Nieuw-Zeeland dient u uw originele rijbewijs en internationaal rijbewijs bij u te hebben.
• Houd er rekening mee dat eventuele beperkingen of voorwaarden op het rijbewijs van toepassing blijven in Nieuw-Zeeland. Als de beperking betrekking heeft op het aantal passagiers dat de bestuurder mag vervoeren, is het dichtstbijzijnde equivalent voor deze categorie in Nieuw-Zeeland van toepassing. Bijvoorbeeld als u een Nederlands rijbewijs heeft die een maximale capaciteit aangeeft van 8 passagiers inclusief de bestuurder – kunt u bij GO Rentals een bestelbus huren voor maximaal 10 of 12 personen.

Extra accessoires voor verhuur

Alle extra accessoires zoals kinderzitjes, stoelverhogers en GPS navigatiesysteem zijn inbegrepen bij de Go All Inclusive verzekering, met uitzondering van een Wifi apparaat (deze moet worden aangevraagd bij reservering).

Verzekering

De huurder en elke bestuurder die bevoegd is om met het voertuig te rijden, worden voor NZD 10.000.000 schadeloosgesteld voor elke aansprakelijkheid die hij of zij zou kunnen hebben voor schade aan eigendommen (met inbegrip van letsel aan dieren) van een persoon en die voortvloeien uit het gebruik van het voertuig.

Deze vrijwaring is niet van toepassing op alle goederen die op het moment van het ongeval in het voertuig worden vervoerd. Southern Cross Reizen biedt alleen GO Rentals huurauto's met een GO All-Inclusive verzekering om een zorgeloze vakantie te garanderen. Houd er rekening mee dat de onderzijde, dakbeschadiging en schade veroorzaakt door binnen en buiten het voertuig opgeslagen items (zoals een surfplank of fiets) niet door enig verzekeringsoptie wordt gedekt.

GO Peace of Mind verzekering

De kosten zijn NZD 28 per dag. Deze aanvullende verzekering brengt het eigen risico terug tot nul voor bestuurders van 21+ jaar.

Creditcards

De huurder moet een geldige creditcard voor eigen risico en borg verstrekken als onderdeel van de huurovereenkomst. Geaccepteerde creditcards zijn Visa, MasterCard, American Express en Diners. Let op dat een bankpas niet als een creditcard wordt beschouwd en niet als een vorm van betaling kan worden gebruikt.

Restricties

Auto's mogen alleen op verharde of goed onderhouden wegen worden gereden. Op de volgende wegen mogen geen voertuigen van Go Rentals worden gereden: Skippers Canyon Road (Queenstown), Ball Hutt Road (Mt Couk) en 90 Mile Beach (Northland; alle wegen ten noorden van Colville op het schiereiland Coromandel; of enige onverharde weg, inclusief een strand of een weg die is afgesloten door verkeerspolitie of andere autoriteit.

Wegenwacht

Er wordt voor pech op alle locaties een 24-uurs wegenwachtdienst verstrekt. Huurders krijgen een gratis noodnummer om contact op te nemen tijdens noodgevallen waarna een monteur de huurder op de locatie van het voertuig zal bezoeken. Dit geldt alleen voor pech aan het voertuig. Voor alle andere oproepen worden de relevante kosten in rekening gebracht.

Roken en dierbeperkingen

Roken in huurauto's van GO Rentals is ten strengste verboden en voor overtreders wordt een minimale voertuigschoonmaakvergoeding van NZD 200 in rekening gebracht. Dieren zijn ook niet toegestaan in een GO Rentals huurauto’s. Dezelfde schoonmaakkosten van NZD 200 zijn van toepassing als het voertuig in een extreem vuile staat wordt geretourneerd waarvoor extra reiniging of geurverwijdering nodig is.

Reserveringswijzigingen

• Wijzigingen in de verhuurlocatie na het begin van de huur moeten worden goedgekeurd door GO Rentals. Indien goedgekeurd, kan een minimumheffing van NZD 500 van toepassing zijn.
• Huurverlengingen tijdens de huurperiode moeten worden goedgekeurd door GO Rentals en een opzegtermijn van minimaal 72 uur is vereist en is afhankelijk van de beschikbaarheid, wat in het hoogseizoen moeilijk kan zijn. De extra kosten moeten aan GO Rentals worden betaald bij bevestiging van de huur.
• Ongeautoriseerde verlengingen kunnen resulteren in een toeslag van NZD 500 bovenop het huidige dagelijkse huurtarief.

Wijziging van voertuigtype

In het onwaarschijnlijke geval dat het gereserveerde voertuig niet beschikbaar is, behoudt GO Rentals zich het recht voor om een vergelijkbaar hogere standaard van het voertuig te leveren zonder extra kosten voor de klant. Dit vormt geen contractbreuk en geeft de huurder geen recht op enige vorm van restitutie.

Tolkosten en bekeuringen

De huurder is aansprakelijk voor alle bekeuringen en boetes die tijdens de huurperiode zijn opgelopen met betrekking tot snelheidsovertredingen, verkeers-, tol- en/of parkeerovertredingen.

In het geval dat GO Rentals een onbetaalde tolrekening ontvangt met betrekking tot de periode dat het voertuig in huur was, betaalt GO Rentals de openstaande tolgelden namens de huurder en worden administratiekosten van NZD 25 plus de tolkosten in rekening gebracht aan de huurder.

In het geval dat GO Rentals een kennisgeving van overtreding ontvangt van een snelheidsovertredingen, parkeerproblemen of andere verkeersovertredingen met betrekking tot de periode dat het voertuig in huur was, zal GO Rentals de details van de bekeuring zo snel als praktisch mogelijk melden aan de huurder. GO Rentals zal ook de nodige informatie verstrekken aan de relevante autoriteit om dergelijke kennisgevingen aan de huurder te richten.

Er worden administratiekosten ten bedrage van NZD 50 in rekening gebracht aan de huurder voor de overdracht van de aansprakelijkheid van de kennisgeving aan de huurder.

Brandstof

Alle voertuigen zijn voorzien van een volle tank brandstof. Een tanktoeslag van NZD 25 plus de brandstofkosten worden in rekening gebracht als de brandstoftank bij terugkomst niet vol is. Een marge van NZD 3 (ongeveer 10 km) is toegestaan.

Categorie downgrade/upgrade

Indien de huurder binnen 14 dagen voor pick-up besluit een goedkopere categorie auto te wensen wordt het prijsverschil niet vergoed. In geval van een upgrade betaalt de huurder het prijsverschil.

Reparaties

De huurder zal geen reparaties regelen of uitvoeren zonder voorafgaande toestemming van GO Rentals, behalve om het voertuig te redden om verdere schade aan het voertuig of andere eigendommen te voorkomen. Als de huurder heeft moeten betalen om het voertuig te bergen, moet de huurder GO Rentals binnen een periode van maximaal 12 uur informeren of verliest hij het recht om terugbetaling van de bergingskosten te vorderen.

Verantwoordelijkheden van de huurder

De huurder is volledig aansprakelijk voor eventuele schade aan het GO Rentals voertuig en het voertuig of eigendom van derden als de voorwaarden van het huurcontract worden overtreden.

Commercieel gebruik van GO Rentals voertuigen

GO Rentals voertuigen mogen tijdens de verhuur niet commerciële doeleinden worden gebruikt. Als u zich niet aan deze voorwaarden houdt, vervalt elke verzekeringsdekking.

Voortijdig inleveren

Als de huurder besluit om het voertuig, inclusief autosleutels of accessoires, vrijwillig terug te brengen vóór het verstrijken van de huurperiode, heeft de huurder geen recht op restitutie.

InterIsland Ferry

Voertuigen moeten worden meegenomen op de veerboot tussen de Noorder- en Zuidereiland en vice versa.

Annuleringsbepalingen en kosten

De standaard annuleringskosten die van toepassing zijn op reserveringen zijn als volgt:
• Bij annulering 14 dagen vóór afhaling, geen kosten
• Bij annulering 13 tot 4 dagen voorafgaand aan de pick-up, 20% van netto huur
• Bij annulering van 2 tot 3 dagen voorafgaand aan de pick-up, 50% van netto huur
• Bij annulering binnen 24 uur na afhaling of bij niet op komen dagen, 100% nettohuur
• Als het voertuig vroegtijdig wordt teruggebracht, is er geen restitutie beschikbaar

Dit document bevat een samenvatting van de huurvoorwaarden. Alle tarieven en voorwaarden kunnen worden gewijzigd zoals vereist en zonder voorafgaande kennisgeving.