• Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Over Britz

Welkom in het gebied waar Britz door en door thuis is. Nieuw-Zeeland verkennen in een Britz camper is een onvergetelijke ervaring. Het enige wat u hoeft te doen om in de natuur te zijn is uit uw Britz camper te stappen in de bergen, de oceaan, oerbossen, het strand of waar u die dag besluit ook maar te stoppen. Met een Britz camper kunt u heen waar u wilt, wanneer u wilt en op de manier die u wilt.

Britz is de grootste verhuurder van campers in Nieuw-Zeeland en biedt u de keus uit maar liefst zes modellen campers en een hippe nieuwe camping car. Alle modellen zijn maximaal 5 jaar oud en hebben voorheen in de maui vloot gezeten en blijven wat langer in dienst onder de naam Britz. Sommige modellen zijn uniek en worden NIEUW geïntroduceerd in de Britz vloot en blijven ook iets langer doorrijden dan normaal. Hierdoor zijn de Britz campers aantrekkelijk geprijsd. Of u alleen op pad gaat, in het gezelschap van vrienden of familie, of als deel van een konvooi, Britz weet dat u de vrijheid wilt om uw reis te plannen zoals u wilt.

De Britz verhuurdepots bevinden zich in Auckland, Christchurch en Queenstown. Enkele reishuur tussen deze depots is mogelijk.

Britz In-Vehicle Tablet

Alle Britz campers zijn uitgerust met een in-vehicle TomTom GPS tablet om u op ieder moment van uw campervakantie te helpen. De tablet is voorzien van een aantal verschillende functionaliteiten en informatie om u te helpen uw weg te vinden, toeristische informatie te geven of antwoord te geven op vragen die u zou kunnen hebben.

Functionaliteiten:
 • Navigatie - brengt u van A naar B en alles daartussen (benzinestations, campings, restaurants, etc.)
 • Informatie over activiteiten in de buurt die u direct vanaf de tablet kunt boeken
 • Video's over veilig rijden
 • Video's over hoe u problemen kunt oplossen
 • Mogelijkheid om te verbinden met WiFi-hotspots

Alle Britz campers zijn self-contained gecertificeerd

Alle campers van Britz slaan hun afvalwater op in tanks. Het opslaan van het afvalwater in plaats van het naar buiten te laten lopen, is veel milieuvriendelijker. Plus, het is veiliger voor de volksgezondheid.

U bent met Britz in de gelegenheid om alle campings in Nieuw-Zeeland te gebruiken. Vele campings, inclusief de gratis campings, accepteren geen auto's zonder het self-contained certificaat. Hierdoor kunt u profiteren van ongeveer 340 gratis campings en heeft u meer vrijheid om dit geweldige land te verkennen zonder constant op de uitkijk te gaan voor de douches, toiletten en water.


Type Britz Campers

Venturer (2 personen)

De Venturer is een fantastische optie voor een paar dat wil reizen met comfort. Met zijn flexibele en ruime bed configuraties en toilet en douche aan boord is het een echt thuis weg van huis. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn om dit voertuig te besturen.

Specificaties:

Mercedes-Benz of Volkswagen, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 63-140 liter verswater tank, 67-120 liter afvalwater tank, twee bedden 1.94m x 0.61m en 1.84m x 0.61m of één bed 1.85m x 1.78m (achter), toilet en douche, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen kunnen niet in deze camper worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 6.00m - breedte 2.04m - hoogte 2.80 m - hoogte binnen 1.90 m, montage fietsenrek voor max. twee fietsen mogelijk.

Venturer Plus (2+1 personen)

De Venturer Plus is ontworpen voor u en uw groeiende familie in het achterhoofd! Dit slim ontworpen voertuig met ruimte voor 2 volwassenen en 1 kind is uitgerust met een toilet, douche en keukenfaciliteiten. Mede door de automatische transmissie is dit een een perfecte camper voor een eenvoudig familie-uitje. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn om dit voertuig te besturen.

Specificaties:

Mercedes, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 75 liter verswater tank, 120 liter afvalwater tank, tweepersoonsbed 1.91m x 1.78m (achter) of twee eenpersoonsbedden van 1.91m x 0.60m en een eenpersoonsbed 1.75m x 0.66 (voor), keuken met gasoven - magnetron en 110 liter koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 7.00m - breedte 2.04m - hoogte 2.80 m - hoogte binnen 1.90 m, montage fietsenrek voor max. twee fietsen mogelijk.

HiTop (3 personen)

De HiTop is een camper geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind. De camper is voorzien van alle moderne gemakken zoals een magnetron, koelkast, gasfornuis en een uitklapbare tafel van binnenuit, voor een comfortabele en plezierige vakantie-ervaring. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn om dit voertuig te besturen.

Specificaties:

Toyota Hiace, automatisch geschakeld, 70 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 48 liter verswater tank, 53 liter afvalwater tank, tweepersoonsbed 2.00m x 1.20m (achter) en een eenpersoonsbed 2.00m x 1.37m (boven de cabine), chemisch toilet, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 5.38m - breedte 1.93m - hoogte 2.80 m - hoogte binnen 2.10 m

Voyager (4 personen)

De Voyager camper is opgezet voor een geweldig avontuur! Perfect voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) om in te reizen en te slapen. Door slim gebruik te maken van de ruimte kunt u in alle comfort reizen met inbegrip van alle moderne gemakken, waaronder een magnetron, gasoven en stromend water. Huur de Britz Voyager camper en geniet ervan tijdens een spannend avontuur door Nieuw-Zeeland. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn om dit voertuig te besturen.

Specificaties:

Toyota Hiace, automatisch geschakeld, 70 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 48 liter verswater tank, 53 liter afvalwater tank, twee tweepersoonsbedden 2.00m x 1.37m (boven de cabine) en 2.00m x 1.20 (achter), keuken met gasoven - magnetron en koelkast, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 5.38m - breedte 1.93m - hoogte 2.80 m - hoogte binnen 2.10 m

Discovery (4 personen)

Britz heeft een innovatieve camper op de markt gebracht die is ontworpen voor maximaal vier personen. Met een zitgedeelte achterin die wordt omgezet in een tweepersoonsbed en een uitklapbaar tweepersoonsbed erboven, is deze ruimtebesparende camper super populair voor een gezin van vier of een groep vrienden. De automatische transmissie maakt de Discovery een fluitje van een cent om mee te rijden en met het externe opbergvak is er voldoende ruimte voor uw uitrusting.

Specificaties:

LDV of Mercedes Benz, automatisch geschakeld, 75-80 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 97 liter verswater tank, 97 liter afvalwater tank, twee tweepersoonsbedden 2.00m x 1.40m (uitklapbaar boven) en 2.10m x 1.40 (onder), keuken met gasoven en koelkast, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen worden geplaatst, brandblusser, radio, dvd-speler met tv, achteruitrijcamera, kluisje, afmeting camper lengte 5.38m - breedte 1.93m - hoogte 2.80 m - hoogte binnen 2.10 m, montage fietsenrek voor max. twee fietsen mogelijk.

Explorer (4 personen)

De Explorer camper is perfect voor een lange reis weg. Met een volledig uitgeruste keuken, badkamer, woongedeelte en twee tweepersoonsbedden. De Explorer is ideaal voor een gezin van vier of een groep vrienden. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn.

Specificaties:

Mercedes-Benz of Volkswagen, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine en woongedeelte, 82-90 liter verswater tank, 82-90 liter afvalwater tank, twee tweepersoonsbedden 1.96m x 1.53m en 2.03m x 1.35m, toilet en douche, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 7.15/7.25m - breedte 2.34/2.38m - hoogte 3.25m - hoogte binnen 2.10/2.15m

Frontier (6 personen)

Iedere kampeerder zal jaloers zijn als u met deze briljante camper komt aanrijden! De grote ramen rondom het woongedeelte geven u iedere ochtend weer een geweldig uitzicht, samen met de keuken en de badkamer! Huur de Britz Frontier voor uw volgende Nieuw-Zeeland avontuur. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn om dit voertuig te besturen.

Specificaties:

Mercedes-Benz of Volkswagen, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 140 liter verswater tank, 150 liter afvalwater tank, drie tweepersoonsbedden 1.96m x 1.53m (boven de cabine) en 2.00m x 1.30 en 2.20m x 1.45m (achter), toilet en douche, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen of op naar achteren gerichte zitplaatsen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 7.20m - breedte 2.38m - hoogte 3.25 m - hoogte binnen 2.10 m, montage fietsenrek voor max. twee fietsen mogelijk.

Vista (6 personen)

De Vista is ideaal voor vier personen die willen reizen met gemak en comfort. Het populaire vaste bed achterin betekent dat u geen bed hoeft uit- of in te klappen - gewoon wakker, bed opmaken en gaan! De vaste luifel en een dvd-speler met flatscreen zijn een extra bonus om uw reis nog prettiger te maken! Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn om dit voertuig te besturen.

Specificaties:

Mercedes-Benz of Volkswagen, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 82 liter verswater tank, 82 liter afvalwater tank, drie tweepersoonsbedden 2.10m x 1.60m (boven de cabine) en 1.85m x 1.20 (voor) en 2.03m x 1.35m (vast bed achter), toilet en douche, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen of op naar achteren gerichte zitplaatsen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 7.25m - breedte 2.34m - hoogte 3.25 m - hoogte binnen 2.15 m, montage fietsenrek voor max. twee fietsen mogelijk.Afbeeldingen zijn slechts indicatief. Werkelijke campers kunnen variëren. Lay-out kan niet worden aangevraagd.

Extra's Britz campers

Flex Tarieven

Britz hanteert het principe van de Flex-Tarieven, dat wil zeggen dat de huurprijs afhankelijk is van het moment waarop u boekt. Deze tarieven worden wekelijks op vrijdag bepaald voor de verkoop vanaf de volgende maandag. Alle Britz tarieven/offertes vervallen 96 uur na uitgifte. U kunt ons altijd bellen voor het nu geldende tarief.

Additionele opties (zie omschrijving tabblad 'Huurvoorwaarden')

Britz Inclusive Pack is NZD 47 per dag (max. NZD 2.350).
Britz Express Return Pack is vanaf NZD 285 per huurperiode (ter plaatse te voldoen)

Long Term huur korting:

Huurperiode: Korting
21+ dagen variërend, deze korting is bij ons opvraagbaar

Extra's ter plaatse te huur

 • Kinderzitje NZD 36 (0-4 jaar)(inbegrepen in Britz Inclusive Pack)
 • Booster Seat NZD 36 (4-7 jaar)(inbegrepen in Britz Inclusive Pack)
 • Campingtafel NZD 25 (inbegrepen in Britz Inclusive Pack)
 • Campingstoel NZD 18 per stuk (inbegrepen in Britz Inclusive Pack)
 • Pre paid gasfles NZD 30-50 (inbegrepen in Express Return Pack)
 • Draagbare verwarming NZD 16
 • EHBO koffer NZD 35 (indien geopend tijdens huurperiode)
 • Sneeuwkettingen (indien nodig) NZD 36
 • Fietsenrek NZD 50
 • Wifi, inclusief 1 GB Data NZD 35

Offerte aanvragen voor: 'Camperhuur Britz'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen

Huurvoorwaarden Britz Campers

(geldig 1 april 2020 - 31 maart 2021)

Belangrijkste voorwaarden Britz Campers

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door Britz worden gehanteerd.

Huurperiode

Wordt per dag berekend (dus niet per 24 uur). U kunt uw camper het gehele jaar door ophalen tussen 08.00 en 16.30 uur (niet op 1e kerstdag). Indien de camper wordt opgehaald/ingeleverd op een van de onderstaande feest- en gedenkdagen wordt er een toeslag van NZD 100 berekend. Indien de camper te laat wordt ingeleverd, worden er extra kosten in rekening gebracht. Inlevering vóór het verstrijken van de huurperiode of downgrading van het type voertuig geeft geen recht op restitutie. Indien u tijdens de huurperiode de afleverlocatie wilt wijzigen, dient u dit eerst telefonisch (0800 831900) met Britz te overleggen. Britz kan voor deze wijziging een toeslag van NZD 750 berekenen. De minimale huurperiode kan variëren gedurende het seizoen. Voor huurperiodes van 50 dagen of langer gelden er extra services. Deze zijn bij uw reservering op te vragen.

Prijs inclusief

Ongelimiteerd aantal kilometers, basis schadeverzekering, BTW, geïntegreerd In-Dash Media unit met GPS en toeristische informatie, luchthaventransfer bij ophalen/terugbrengen camper, keukenuitrusting, linnen- en beddengoed, 24-uur customer care.

Prijs exclusief

Ter plaatse te voldoen: benzine, wegenbelasting (inbegrepen in Express Return Pack), kosten extra bestuurder NZD 2 per bestuurder per dag (max. NZD 30 inbegrepen in Inclusive Pack), hervullen van gasflessen, optionele verzekering, Government Tax (leges), eventuele toeslag enkele reishuur, borg/eigen risico, administratiekosten in geval van een bekeuring NZD 60 (bovenop het bedrag van de bekeuring). Er geldt een toeslag van 3,1% indien de borg met een Visa of Mastercard credit/debitcard wordt betaald en 4,6% bij een American Express creditcard. Deze toeslag wordt alleen gerestitueerd bij betaling met een Visa of Mastercard credit/debitcard.

Wegenbelasting (inbegrepen bij Express Return Pack):

Bij inlevering van de camper wordt er een bedrag aan wegenbelasting berekend en afgerekend gebaseerd op het aantal verreden kilometers tijdens de huurperiode. De bedragen per 100km zijn als volgt:
Ultima, Ultima Plus, Cascade NZD 7,64
Beach, River NZD 8,04
*Genoemde bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en worden vastgesteld door de overheid.

Rijbewijs

Alle bestuurders moeten op het huurcontract vermeld worden en minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig nationaal en een internationaal rijbewijs. Laatst genoemde is verkrijgbaar bij de ANWB.

Verzekeringen

Alle verzekeringen vervallen in onderstaande gevallen:

 • Indien door ‘over belading’ van de camper het totaal toegestane maximaal gewicht wordt overschreden.
 • Het voertuig schade oploopt door contact met water (rivieren, zeewater etc.)
 • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen. maui raadt een persoonlijke reisverzekering aan.
 • Schade veroorzaakt door onvoorzichtig, opzettelijk onverantwoord of roekeloos rijgedrag.
 • Enige schade aan een voertuig van maui of eigendom van derden als de bepalingen van het huurcontract worden geschonden.
 • Schade door incorrect gebruik van sneeuwkettingen.
 • Schade veroorzaakt onder invloed van alcohol of drugs.
 • Schade veroorzaakt door het gebruik van onjuiste of besmette brandstof.
 • De kosten voor het namaken en/of toegankelijk maken van sleutels die verloren zijn, stuk zijn of in het voertuig ingesloten zijn.
 • Indien er meer dan het toegestane aantal personen in het voertuig worden vervoerd.
 • Er personen het voertuig besturen, die niet in het overnamecontract geregistreerd zijn en/of personen die bij de overname geen geldig/foutieve rijbewijs getoond hebben.
 • Schade veroorzaakt door het rijden op wegen met beperkingen.

Borg/Eigen risico

De waarborg kan alleen per credit/debitcard op naam van de huurder worden voldaan. Er is een standaard eigen risico van NZD 7.500 per schadegeval. Dit bedrag kan worden verlaagd d.m.v. het afsluiten van een optionele Liability Reduction verzekering volgens onderstaande tabel. Wanneer u niet voor een aanvullende verzekering kiest zal het bedrag ad. NZD 7.500 van uw creditcard worden afgeschreven en weer teruggestort worden op het moment dat u de camper op tijd en volgetankt, schoon, met gevulde gastank en zonder schade inlevert. Er kunnen extra kosten worden berekend indien de camper niet schoon, met een volle toilet/afvalwater tank wordt ingeleverd of indien er gerookt is in de camper. Indien u kiest voor de Liability Reduction optie wordt het eigen risico beperkt tot NZD 0 per schadegeval. De waarborgsom wordt door middel van een pre-authorisatie op uw credit/debitcard gereserveerd. Eventuele koersverschillen en creditcard toeslagen zijn voor rekening van de huurder.

Afkoop Eigen Risico

2 WD Campers Premie per dag Borg/Eigen risico
Geen extra verzekering geen NZD 7.500/NZD 7.500
Liability Reduction optie NZD 46 (max premie NZD 2.300) creditcard authorisatie/geen
Extra verzekering NZD 100 (het omrollen van de camper bij een ongeval is dan ook verzekerd)

Toilet schoonmaak service

Voor NZD 100 biedt Britz een exclusieve toilet schoonmaak service aan. Deze service kan bij pick-up worden afgesloten. Bij inlevering van de camper wordt de toilet dan door Britz geleegd.

Britz Inclusive Pack toeslag

Indien gewenst is het mogelijk uw camper reeds vooraf in Nederland te huren inclusief de Afkoop Eigen Risico verzekering, dekking van kosten bij een ongeval zonder dat er een ander voertuig bij betrokken is, kosten medebestuurders, evt. sneeuwkettingen en draagbare verwarming, baby- of kinderstoeltje (op aanvraag), campingtafel en -stoelen, omwisselen beddengoed en Wifi incl. 1 GB. De toeslag is NZD 47 per dag (max. NZD 2.350).

Express Return Pack

Indien gewenst is het mogelijk ter plaatse een Express Return Pack bij te kopen. Het is dan mogelijk bij het inleveren van de camper de gasfles en dieseltank leeg in te leveren; het toilet en de afvalwatertank hoeft u niet te legen. Tevens is de Road User Charge Fee inbegrepen en u kunt gebruikmaken van een snelle inleverservice (dit laatste is alleen mogelijk indien u de Inclusive Pack of de Afkoop Eigen Risico heeft bijgeboekt). De kosten van dit pakket bedragen voor de HiTop & Voyager NZD 285 (t/m 15 dagen), NZD 389 (16 tot 24 dagen) en NZD 485 (25+ dagen) en voor de overige campers NZD 339 (t/m 15 dagen), NZD 445 (16 tot 24 dagen) en NZD 535 (25+ dagen)(wijzigingen voorbehouden).

Huur op meerdere plaatsen

Het “Multiple Hire” programma van Britz en maui Nieuw-Zeeland stelt u in staat om op verschillende plaatsen (ook in combinatie met maui en Britz Zuid-Afrika en maui en Britz Australië) een camper te huren. Het tarief wordt dan gebaseerd op de som van de verschillende huurperiodes. De reserveringen moeten gelijktijdig worden gemaakt en de ophaaldata moeten binnen een periode van 3 maanden vallen.

Enkele reishuur

Enkele reishuur tussen de depots is mogelijk. Bij een enkele reishuur tussen het Noorder- en Zuidereiland of v.v. wordt een toeslag berekend:

NZD 150 indien de camper tussen 1 april en 30 september wordt opgehaald in Auckland en ingeleverd wordt in Christchurch of Queenstown.

NZD 250 indien de camper tussen 1 oktober en 31 maart wordt opgehaald in Auckland en ingeleverd wordt in Christchurch of Queenstown.

NZD 50 indien de camper tussen 1 april en 30 september wordt opgehaald in Christchurch en ingeleverd wordt in Queenstown of v.v.

NZD 75 indien de camper tussen 1 oktober en 31 maart wordt opgehaald in Christchurch en ingeleverd wordt in Queenstown of v.v.

NZD 150 indien de camper tussen 1 oktober en 31 maart wordt opgehaald in Christchurch of Queenstown en ingeleverd wordt in Auckland.

De enkele reishuurtoeslag geldt per huurperiode.

Indien u besluit de camper op een andere locatie in te leveren dan afgesproken kan dit alleen na goedkeuring van Britz en tegen betaling van een extra toeslag van maximaal NZD 750.

Queenstown/Christchurch vestigingstoeslag

Bij campers opgehaald/teruggebracht in Queenstown wordt een toeslag van NZD 95 berekend (bij ophalen/terugbrengen in dezelfde vestiging geldt een enkelvoudige toeslag). Indien u de camper ophaalt in Christchurch kan er een vestigingstoeslag worden berekend, deze wordt bij boeking doorgegeven. Deze toeslag komt bovenop de enkele reishuur indien van toepassing.

Wettelijke bepaling

Babystoeltjes of kinderzitjes zijn wettelijk verplicht voor kinderen onder de 8 jaar.

Reparaties

Kleine mankementen aan de camper kunnen zonder overleg worden gerepareerd tot een maximum van NZD 200. Voor grotere reparaties dient u contact op te nemen met het verhuurstation.

Restricties

Indien u een camper huurt mag u alleen gebruik maken van de goed onderhouden geasfalteerde wegen. Er mag niet met de camper worden gereden op Skippers Rd (Queenstown), Ninety Mile Beach (Northland), Ball Hut Rd (Mt. Cook), The Crown Range Road (Queenstown), noordelijk van Colville (Coromandel Peninsula) en alle toegangswegen tot ski-gebieden in de periode van 1 juni t/m 31 oktober.

Belangrijk

Verkeersboetes of boetes voor het niet betalen van tolwegen of vrij kamperen worden opgehoogd met minimaal NZD 60 administratiekosten.

Openingstijden

Britz vestigingen zijn dagelijks geopend van 08.00 uur tot 16.30 uur met uitzondering van 1e kerstdag. Cliënten dienen voor 16.00 uur in het kantoor aanwezig te zijn.

Nationale feest- en gedenkdagen

National Public Holidays
Goede vrijdag 10 april 2020
2e Paasdag 13 april 2020
ANZAC dag 25 april 2020
Koninginnedag 1 juni 2020
Labour dag 26 oktober 2020
2e Kerstdag 26 december 2020
Nieuwjaarsdag en dag erna 1 & 2 januari 2021
Waitangi dag 6 februari 2021

Annuleringsbepalingen en kosten

Indien u de camper 90 tot 22 dagen voor pickup annuleert, betaald u 10% van de huursom.
Indien u de camper 21 tot 7 dagen voor pick-up annuleert, betaald u 20% van de huursom.
Indien u de camper 6 tot 1 dag voor pick-up annuleert, betaald u 50% van de huursom.
Indien u de camper op de dag van pick-up annuleert of de camper niet ophaalt, betaald u 100% van de huursom.
Voor de berekening van de annuleringskosten wordt het tijdstip in Nieuw-Zeeland gehanteerd. Denk aan het tijdsverschil!

Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen bij ons opgevraagd worden.