• Slider image
    Marquesan Dancers - Het gloednieuwe passagiers/vrachtschip Aranui 5, vaart tussen Tahiti en de Marquesas eilanden. Het levert voedsel, medicijnen, materiaal, voertuigen en nog veel meer aan 6 van de majestueuze eilanden.
    Aranui 5 ...

7 nachten Short Stay Overwater

Deze reis is beschikbaar van 1 april tot 31 december 2020

Dag 1 en 2
Hotel Le Meridien Tahiti
1 nacht in een Deluxe Garden Room op basis van logies/ontbijt

Dag 2 t/m 5
Hotel Le Taha’a Island Resort & Spa
3 nachten in een Taha’a Overwater Suite op basis van logies/ontbijt

Dag 5 t/m 8
Hotel Le Meridien Bora Bora
3 nachten in een Motu Overwater Bungalow op basis van logies/ontbijt

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Accommodaties voor de 7 nachten Short Stay Overwater

Hotel Le Meridien Tahiti ★★★★

Het beetje excentrieke hotel Le Méridien is het enige hotel dat ligt aan een prachtig wit zandstrand en een turquoise lagune, met uitzicht op het eiland Moorea. Dit authentieke resort heeft niets te benijden van andere hotels op het eiland en is volledig gerenoveerd in 2010. Het hotel doet alle gasten verrassen, vooral diegenen die hier langer dan één nacht verblijven. Het ligt op 30 minuten van de Atimaono golfbaan (18 holes), de Botanische Tuin en het Gauguin Museum, en op slechts enkele meters van het kleine winkelcentrum Tamanu en het Museum van Tahiti en haar eilanden. Downtown Papeete ligt op ongeveer 20 minuten van het hotel: shuttle service d.m.v. een "truck" (een typisch Tahitiaans vervoer), is twee keer per dag beschikbaar.

Hotel Le Taha’a Island Resort & Spa ★★★★★

Als lid van de prestigieuze Relais & Châteaux keten, heet Le Taha'a Island Resort en Spa u welkom in een wereld van ongerepte schoonheid en een tijdloos universum van verfijning en authenticiteit. Het resort ligt op het afgelegen Motu Tautau, tegenover het eiland Taha'a aan de ene kant en de meest perfecte weergave van Bora Bora aan de andere kant. De prachtige suites en villa’s zijn geïnspireerd op de Polynesische architectuur en stijl. Deze zeer private bestemming is een perfect uitje voor de veeleisende reiziger op zoek naar een idyllisch toevluchtsoord. De “End of Pontoon Overwater Suites” hebben een 180 ° uitzicht op het eiland Taha'a. Gedefinieerd door de filosofie van Relais & Châteaux, belooft Le Taha’a een volledige verandering van omgeving, een manier van eigen leven, in harmonie met de beschermde omgeving, de bevolking en de lokale cultuur.

Hotel Le Meridien Bora Bora ★★★★★

Le Meridien Bora Bora is een luxe resort op een prachtig eiland omringd door de mooiste lagune in de wereld en met een fantastisch uitzicht op Mount Otemanu. Het is in 2010 volledig gerenoveerd volgens een modern en elegant design. Naast een breed scala aan activiteiten, herbergt het resort tevens de Turtle Sanctuary, die zich wijdt aan het behouden van de prachtige karet- en groene schildpadden. Dit zorgcentrum, gelegen in het hart van het hotel, is uniek in de wereld, met een speciaal programma om de succesvolle toekomst van de schildpadden in de oceaan te garanderen. Het resort herbergt tevens het in 2013 geopende ecologisch centrum met een educatief doel.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 7 nachten Short Stay Overwater

Inclusief:

  • Welkom bloemen lei, assistentie, bagage-afhandeling
  • Retour transfers op alle eilanden
  • Binnenlandse vluchten: De datum van vertrek bepaalt het seizoen van toepassing voor de hele reis
  • 7 overnachtingen in hotels en kamercategorieën met de hierboven genoemde maaltijd plannen
  • Bemiddelingskosten
  • Alle belastingen, behalve de toeristenbelasting van €1,67 per nacht voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar op Bora Bora; €1,26 per nacht voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar op andere eilanden. De toeristenbelasting wordt geïnd door het hotel bij het uitchecken.