• Slider image
  Khwai
 • Slider image
  Khwai
 • Slider image
  Hyena Pan Tented Camp
 • Slider image
  Hyena Pan Tented Camp
 • Slider image
  Okavango Delta
 • Slider image
  Moremi Crossing
 • Slider image
  Moremi Crossing

Reisroute 5 dagen Verlengingspakket II

Dag 1-2: Maun Airport - Khwai (Moremi Game Reserve)

Inclusief: alle maaltijden, vlucht Maun - Khwai airstrip

Overnachting 2 nachten in Hyena Pan Tented Camp

Dag 3-4: Khwai (Moremi Game Reserve) - Okavango Delta

Inclusief: alle maaltijden, vlucht Khwai airstrip - Moremi Crossing

Overnachting 2 nachten in Moremi Crossing

Dag 5: Okavango Delta - Maun Airport

Inclusief: vlucht Moremi Crossing - Maun Airport

Accommodaties 5 dagen Verlengingspakket II

Hyena Pan Tented Camp, Khwai

Hyena Pan is een rustig tentenkamp in een privé concessiegebied NG18, beter bekend als Khwai. Het gebied grenst aan het Moremi National Park en de Khwai River in het zuiden en Chobe National Park in het oosten. Het kamp bevindt zich 12 km ten noorden van de Khwai River, onder kathedraal-achtige Mopane bomen met uitzicht op een natuurlijke Mopane waterpan. De waterpan zorgt het hele jaar door voor een constante watertoevoer naar vele soorten vogels en dieren. Door de regens van december-maart overstroomt het gebied en creërt hiermee een enorme waterpartij die nijlpaarden, olifanten, buffels en een uitzonderlijke reeks watervogels aanmoedigen. Als de waterpan tijdens de droge maanden maart-november krimpt wordt er grondwater in de pan gepompt. Het grondwater is enigszins zout, met een hoog gehalte aan mineralen, waardoor het een grote aantrekkingskracht uitoefent op het wild en vogelsoorten in de concessie. De waterpan is het hele jaar door een bijenkorf van activiteit.

De acht tenten met badkamer bieden een eenvoudig comfort. Ze zijn ingericht met twee aparte bedden en voorzien van zonne-energie opgewekte elektriciteit en gasverwarmde douches. Er is een internationaal laadstation in elke tent voor camera's en batterijen. Er is geen telefoon signaal en geen Wifi faciliteiten. Kinderen onder de 12 jaar moeten een tent delen met een volwassene of een oudere broer of zus.

Het kamp is bijna volledig voorzien van zonne-energie met als enige uitzondering de door gas verwarmde douches.

Moremi Crossing, Okavango Delta

De Okavango is een enorme rivier die nooit in de zee uitkomt. In plaats daarvan verspreid het kristalheldere water zich over de Kalahari woestijn en vormt daarmee Afrika's grootste deltawonder. De Delta is een overvloedige oase te midden van de uitgestrekte vlakten en pannen van de woestijn die het grootste deel van zuidelijk Afrika omvat. Zijn waterwegen zijn een verzameling van meanderende en onderling verbonden kanalen die een paradijs voor de meest wilde dieren van Afrika creëren.

Moremi Crossing is een nieuw tentenkamp gebouwd op een palmbomen eiland met uitzicht op Chief's Island en omringd door de rijk aan wild gevulde, seizoensgebonden uiterwaarden van Moremi. Moremi Crossing is een nieuwe stijl safari camp die luxe met eenvoud combineert. Het is een 100% eco-vriendelijke ontwikkeling voorzien van de nieuwste zonne-energie en afvalverwerking technologie.

De accommodatie bestaat uit 16 ruime tenten met een eigen badkamer op verhoogde dekken, elk met hun eigen veranda met uitzicht op Chief's Island. De tenten hebben hun eigen eco-vriendelijke buitendouche verwarmd door zonne-energie. Er zijn ook familie tenten geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en een Honeymoon tent met een openlucht bad.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 5 dagen Verlengingspakket II

Inclusief:

 • 4 overnachtingen
 • Vluchten Maun - Khwai airstrip - Moremi Crossing - Maun
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Alle frisdrank, mineraal water, lokaal bier en wijn tijdens de safari
 • Gamedrives
 • Wandelsafari's op aanvraag
 • Vervoer in 4WD voertuig
 • Gespecificeerde park- en entreegelden
 • Engelssprekende gids

Exclusief:

 • Intercontinentale en binnenlandse vluchten
 • Niet gespecificeerde transfers
 • Verplichte uitgebreide reisverzekering
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Kosten paspoort & visa

Offerte aanvragen voor: '5 dagen Verlengingspakket II'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen