• Slider image
 • Slider image
  Jeddah
 • Slider image
  Maraya Concert Hall - De magnifieke Maraya concertzaal in de noordwestelijke Saoedische provincie AlUla heeft een Guinness-record gevestigd voor het grootste spiegel gebouw ter wereld.

  Maraya (wat spiegels betekent in het Arabisch) wordt ook wel het "gespiegelde wonder" genoemd vanwege de gigantische glasplaten die aan de structuur zijn bevestigd en die het adembenemende landschap van AlUla weerspiegelen.
 • Slider image
 • Slider image
  Diriyah - Een van de oudste en belangrijkste erfgoedsites in Saoedi-Arabië. Het is de historische hoofdstad van het emiraat Diriyah, evenals de oorspronkelijke thuisbasis van het regerende huis van Saud van het land.

  Het wordt een van de grootste toeristische attracties van het koninkrijk.
 • Slider image
 • Slider image
  Al-'Ula - Een door de natuur samengesteld openluchtmuseum biedt rotsformaties, canyons en kliffen die wedijveren met de majestueuze wonderen die zijn uitgehouwen door de oude kolonisten.
 • Slider image

Saudi-Arabië

Het rijke erfgoed en tradities van Saudi-Arabië zijn gevormd door zijn positie als historisch handelscentrum en de geboorteplaats van de islam. In de afgelopen jaren heeft het Koninkrijk een belangrijke culturele transformatie ondergaan, waarbij eeuwenoude gebruiken zijn ontwikkeld om te passen bij de hedendaagse wereld waarin we leven. Ontdek een opwindend aanbod aan activiteiten en Saudische bestemmingen die perfect zijn voor de koelere maanden van het jaar. Ervaar de spanning van Riyadh Seasons, 's werelds grootste lifestyle-festival, met een enorme verscheidenheid aan entertainment en evenementen voor het hele gezin. Geniet van het gematigde klimaat van de Rode Zee met winterzon, zand en zeeavontuur.

Verken de nationale parken van Saudi-Arabië, ontdek de ongetemde wildernis van de Rub' Al Khali, dwaal door de drukke straatjes van Jeddah's Old Souks, duik tussen de kleurrijke riffen van de Rode Zee en warm uzelf op aan een brandend kampvuur onder de glorieuze woestijnsterren. Of ga naar de koudere klimaten van het bergachtige noorden van Saudi-Arabië voor een kans om de woestijn te zien bedekt met verse sneeuw. Hoe u uw winter ook doorbrengt, Saudi heeft een opwindende ervaring voor u klaarliggen.

9 dagen Saudi Arabia


georganiseerde rondreis
 
 
 

10 dagen Saudi Arabia


georganiseerde rondreis