• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Samoa

Samoa wordt beschouwd als het hart van Polynesië. Het heeft een 3000 jaar oude manier van leven genaamd, Fa'a Samoa, dat een bezoeker een onvergetelijke indruk zal geven.

Samoa is een ansichtkaart van natuurlijke schoonheid, bestaande uit tien eilanden, elk met zeer verschillende omgevingen om te verkennen. Gezegend met een prachtig landschap en zeegezichten, en vriendelijke mensen die trots zijn op hun land, zijn er vele verschillende manieren om dit paradijs te ontdekken. U kunt in een dag rondrijden, of een ontspannen tocht maken van een paar dagen, of zelfs een tocht met de fiets van meer dan een week, of gewoon verblijven in een van de resorts.

Ontdek de weelderige groene vruchtbare valleien, waar Banyanbomen uittorenen boven het tropische regenwoud. Neem de tijd om af te koelen in een bar bij een van de vele watervallen die scherpe lijnen snijden door het dal op weg naar de oceaan. De kustlijn is een wonder op zich, met sprankelende witte zandstranden, op sommige plaatsen kilometers lang, waar hier en daar muren van steile rotsen kaarsrecht in de Stille Oceaan vallen.

En tussen al deze natuurlijke schoonheid en pittoreske valleien en de kust vindt u Nu'u of dorpjes met kerken, ontmoetingshuizen, open strandhuisje of woningen rondom de Malae of park. De thuisbasis van de bewoners die trots zijn op hun sterke Fa'a Samoa - het culturele erfgoed. Want het zijn de mensen, de cultuur en de natuur die deze eilanden bijzonder maken.

Accommodaties

Amoa Resort


accommodatie Savaii
 
 
 

Coconuts Beach Club


accommodatie Upolu
 
 
 

Le Lagoto Resort & Spa


accommodatie Savaii
 
 
 

Saletoga Sands Resort & Spa


accommodatie Upolu
 
 
 

Seabreeze Resort


accommodatie Upolu
 
 
 

Sinalei Reef Resort & Spa


accommodatie Upolu