• Slider image
  Khwai
 • Slider image
  Khwai
 • Slider image
  Khwai
 • Slider image
  Okavango Delta
 • Slider image
  Okavango Delta
 • Slider image
  Okavango Delta
 • Slider image
  Okavango Delta

Reisroute 6 dagen Verlengingspakket I

Dag 1-3: Maun - Khwai

Inclusief: alle maaltijden, transfer auto Maun - Khwai v.v.

Overnachting 3 nachten in Mobile Camping Safari

Dag 4-5: Maun - Okavango Delta

Inclusief: alle maaltijden, transfer auto/boot Maun - Okavango Delta

Overnachting 2 nachten in Mobile Boating Safari

Dag 6: Okavango Delta - Maun Airport

Inclusief: transfer boot/auto Okavango Delta - Maun Airport

Accommodaties 6 dagen Verlengingspakket I

Mobile Camping Safari, Khwai

Deze safari garandeert een maximum aan comfort en houdt rekening met de eisen van vrijheid en veiligheid. Het is uitermate geschikt voor mensen die van luxe houden maar toch de avontuurlijke Afrikaanse stijl willen beleven. De grote tenten van 4,5 m x 3 m zijn voorzien van een dikke isolatielaag op de grond en een scheidingswand tussen de slaapkamer en eigen badkamer. De tenten zijn er voor twee personen, een persoon of gezinnen met 1 of 2 kinderen. Ze zijn voorzien van grote ramen met muggengaas. In de badkamer is er een chemisch toilet en een warme emmer douche. Bij de ingang van de tent staat een watercontainer die 's morgens en ' s avonds wordt gevuld om uw handen en gezicht te wassen en voor het reinigen van uw tanden.

In het kamp wordt ook een eettent opgezet. Koffie en thee zijn de hele dag beschikbaar. De maaltijden worden bereid op het vuur door briljante bush chefs en omvatten een verscheidenheid aan voedsel, zoals o.a. kip, rundvlees, varkensvlees en lamsvlees, pasta, rijst, aardappelen, gekookte en rauwe groenten en fruit van het seizoen.

Deze safari's worden uitgevoerd met een minimum van 2 voertuigen: één voertuig voor de gasten en de lokale gids, en een back-up voertuig voor de uitrusting, voorraden en het kamppersoneel. Het voertuig voor de gasten is een 4WD waardoor ze ook off-road kunnen gaan. Ze zijn comfortabel en zeer ruim, gedeeltelijk open met de mogelijkheid om ze te sluiten tijdens het regenseizoen. Aan de zijkanten zijn ze open, zodat u gemakkelijk dieren kunt spotten en foto's kunt maken.

Alle gidsen zijn professioneel, in het bezit van een vergunning en geregistreerd bij de bevoegde instanties. Tijdens uw safari, zult u altijd vergezeld zijn van een gids voor de duur van de route. Gedetailleerde informatie over de geschiedenis van de verschillende locaties, evenals informatie over de lokale flora en fauna zal door hen worden verstrekt tijdens de safari. Alle safari's worden uitgevoerd in het Engels.

Mobile Boating Safari, Okavango Delta

De Okavango Delta bestaat uit 12.000 vierkante kilometer ongerepte wildernis. Een labyrint van kanalen en lagunes kronkelen hun weg door de Kalahari woestijn en creëren hiermee een unieke en geweldige oase, vol van biodiversiteit. De enige echte manier om dit ongelooflijke landschap te verkennen is via het water. Onderweg overnacht u op onbewoonde eilanden. Met de boating safari vaart u door de kanalen op een aluminium T-Craft boot die is gebouwd volgens de hoogste normen en wordt aangedreven door milieuvriendelijke 4-takt buitenboordmotoren.

Alle tochten gaan door het wereldberoemde Moremi Game Reserve, waar de kansen liggen voor geweldige observaties van nijlpaarden, olifanten, buffels, lechwe, giraffe en een aantal andere grote zoogdieren. Deze mobile boating safari biedt u een unieke en onvergetelijke ervaring. Of u nu een fervent fotograaf bent, licht avontuurlijke in hart en nieren, of gewoon wilt genieten van de ongerepte en afgelegen wildernis.

Een mobile boating safari is gebaseerd op hetzelfde principe als een gewone safari over land, met het verschil dat er nu gebruik wordt gemaakt van een boot. De boot met 11 zitplaatsen is voorzien van alle comfort voor de gasten, zoals een afneembare kap, een koelkast, oplaadpunten en een veiligheidsuitrusting. Deze boot wordt gebruikt voor alle boot activiteiten en transfers tussen de mobiele kampen. Een back-up boot wordt gebruikt om alle benodigde apparatuur te vervoeren naar de afgelegen plekken/eilanden in de delta waar een ervaren team het kamp zal opzetten voor uw aankomst. Het team zal al uw maaltijden bereiden en proberen het u zo comfortabel mogelijk te maken in misschien wel een van de laatste echte wildernis gebieden op het continent.

De tenten hebben een afmeting van 3 m x 3 m, voorzien van bedden en een eigen badkamer met een emmerdouche en bush toilet met wc-bril. Met deze optie is het niet nodig om 's nachts de tent te verlaten.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 6 dagen Verlengingspakket I

Inclusief:

 • 5 overnachtingen
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Alle frisdrank, mineraal water, lokaal bier en wijn tijdens de safari
 • Gamedrives
 • Wandelsafari's op aanvraag
 • Luchthaven transfers
 • Vervoer in 4WD voertuig
 • Gespecificeerde park- en entreegelden
 • Engelssprekende gids
 • Back-up team (kok, chauffeur, kampmanager en auto)

Exclusief:

 • Intercontinentale en binnenlandse vluchten
 • Niet gespecificeerde transfers
 • Verplichte uitgebreide reisverzekering
 • Optionele activiteiten
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Kosten paspoort & visa

Offerte aanvragen voor: '6 dagen Verlengingspakket I'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen