• Slider image
  Suite
 • Slider image
  Suite
 • Slider image
  Suite
 • Slider image
  Suite
 • Slider image
  Villa
 • Slider image
  Villa
 • Slider image
  Villa
 • Slider image
  Villa
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Jao Camp

In het hart van de Okavango Delta, aan de grens van het Moremi Game Reserve, ligt het luxueuze Jao Camp op een ovaalvormig eiland omzoomd door rivierbossen en uitgestrekte uiterwaarden met een vruchtbare flora en fauna. Het kamp (herbouwd in 2019) bestaat uit een hoofdgedeelte en twee exclusieve villa's en vijf suites, allemaal met eigen dompelbaden, lounge- en eetgedeeltes en en-suite badkamers, inclusief binnen- en buitendouches. De twee villa's, die elk vier personen herbergen in twee identieke gastenkamers, delen een hoofdgedeelte en hebben ook een exclusief voertuig, gids, chef-kok en butler. Via verhoogde houten paden, onder een bladerdak van schaduwrijke bomen, kunt u vanuit uw kamer de eetruimte en lounge bereiken. Naast de grote lounge en eetkamer zijn er twee dompelbaden en een boma om onder de sterren te dineren, aangevuld met wijnen uit een uitstekende wijnkelder. Jao Camp heeft ook een spa waar een breed scala aan massagetherapieën wordt aangeboden en een fitnessruimte voor actievelingen.

Dit alles wordt ondersteund door toewijding aan de ongerepte omgeving rond Jao, door de voetafdruk te minimaliseren en gasten in staat te stellen de Delta in zijn volle betekenis te ervaren. Innovatieve isolatie zorgt voor comfort, terwijl gaas- en glaspanelen natuurlijk licht en het buiten naar binnen laten. De suites en villa's worden gekoeld met een stille verdampingskoeler, tegen een fractie van het energieverbruik van conventionele airconditioning, en Calore 'haarden' zorgen voor verwarming tijdens de koudere maanden.

Het bekijken van wild bij Jao is fantastisch. Er zijn enorme kuddes rode lechwe te zien, gevolgd door hun primaire roofdier - de leeuwen. Ander wild dat typerend is voor het gebied zijn olifanten, buffels, luipaarden, tsessebe, zebra's, nijlpaarden en krokodillen, evenals de ongewone sitatunga en gevlekte nekotter. Veel vogelsoorten leven zoals Meyer's papegaai, Afrikaanse kiekendief, zwarte reiger, koperkleurige coucal en zwarte crake zijn enkele van de vogelschatten die in Jao worden gevonden. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand kunt u kiezen uit gamedrives, nightdrives, begeleide wandelingen, mokorotochten of tochten met een motorboot. Het grootste deel van het jaar ligt de nadruk op het beleven van de Okavango Delta vanaf het water. Op ongeveer 20 minuten rijden van het kamp bevindt zich een verhoogde schuilplaats, een geweldige plek om het wild te bespieden en te slapen onder de prachtige sterrenhemel, luisterend naar de rondzwervende dieren.

Offerte aanvragen voor: 'Jao Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen