• Slider image
  Mashatu Lodge
 • Slider image
  Mashatu Lodge
 • Slider image
  Mashatu Lodge
 • Slider image
  Mashatu Lodge
 • Slider image
  Mashatu Lodge
 • Slider image
  Mashatu Tent Camp
 • Slider image
  Mashatu Tent Camp
 • Slider image
  Mashatu Tent Camp
 • Slider image
  Mashatu Tent Camp
 • Slider image
  Mashatu Tent Camp
 • Slider image
  Mashatu Euphorbia Villas
 • Slider image
  Mashatu Euphorbia Villas
 • Slider image
  Mashatu Euphorbia Villas
 • Slider image
  Mashatu Euphorbia Villas
 • Slider image
  Mashatu Euphorbia Villas
 • Slider image
  Mashatu Euphorbia Villas
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Mashatu

Mashatu ligt aan de oostelijke rand van de Kalahari woestijn en water is de meest waardevolle grondstof. De ligging van de Mashatu Lodge in de nabijheid van water, en in struikgewas, lokaliseert de bezoeker automatisch in een enclave die wordt bevolkt door vogels en dieren. Mashatu is een oase tussen de golvende en schijnbaar eindeloze wildvlaktes.

14 luxe suites liggen langs de omtrek van het kamp en zijn ontworpen om absolute privacy en een verbinding tussen de wildernis en zijn bewoners mogelijk te maken. Kijk hoe olifanten spetteren bij de waterpoel, luister naar de lyrische melodie van de ijsvogel in het bos op een tak boven uw hoofd, ruik de grasachtige geur van het bushveld, raak de schors van een oude boom aan en adem een ​​zucht van lucht in die zo zuiver is dat het bedwelmend is. Elk van de suites met airconditioning in Mashatu Lodge is smaakvol ingericht en bevat indrukwekkende zwart-witafdrukken van de mooiste dieren van Afrika. Een tweepersoonsbed en een extra groot eenpersoonsbed, samen met een zithoek met een eenpersoonsbed, biedt comfortabel plaats aan gezinnen. De ruime en-suite badkamer met zowel bad als douche en een apart toilet voltooien de goed ingerichte suites.

Dit is de ideale camping voor de gezinsreiziger. Een groot zwembad is een centraal punt waar bezoekers van de Mashatu Lodge afkoelen en ontspannen tussen de game-activiteiten. De Discovery Room is het portaal waardoor nieuwsgierige bezoekers een glimp opvangen van een andere wereld - een wereld die al bestond lang voordat de mens verscheen. De specimen van dieren en relikwieën zullen bezoekers van alle leeftijden fascineren en onderwijzen.

Maaltijden bestaan uit een weelderige viering van de traditionele Afrikaanse keuken - smaakvol, maar zonder opzichtigheid. Vers fruit, groenten, zelfgemaakt brood en taarten, sappige vleesgerechten en heerlijke desserts zullen die gast aanspreken die thuiskoken op zijn best waardeert.

Een autotransfer van 30 minuten vanaf Mashatu Lodge ligt een accommodatie die heel anders is. Het Mashatu Tent Camp is bijna één met de omgeving; knipper met uw ogen en u kan het missen! Dit tentenkamp kan de keuze zijn voor gasten die op zoek zijn naar de ultieme één-op-één bush-ervaring en die de voorkeur geven aan een meer intieme omgeving (en geen kinderen onder de 12 jaar).

Acht volledig privé tenten staan ​​verscholen onder de takken van enorme bomen, bereikbaar via kronkelende paden. De tenten zelf zijn ruim, comfortabel en groot genoeg zodat volwassenen niet hoeven te bukken om zich in te bewegen. Elke tent is gemonteerd op een betonnen platform en heeft zijn eigen privé en-suite buitenfaciliteiten, waaronder toilet en douche.

Instant kameraadschap is de norm in dit unieke kamp. Maaltijden worden gedeeld zonder pracht en praal, hetzij in de openluchttent met rieten dak, of in de boma (omheining) met uitzicht op de verlichte, druk bezochte waterput. Het dompelbad van het kamp nodigt gasten uit om af te koelen en te ontsnappen aan de meedogenloze hitte die typisch is voor de zomermaanden. De schaduwrijke schuilplaats kijkt ook uit over de drinkplaats, en hier kunnen bushliefhebbers rustig zitten en getuige zijn van hoe dieren hun dag doorbrengen, zich er totaal niet van bewust dat ze in de gaten worden gehouden.

Mashatu Euphorbia Villas is het nieuwe vlaggenschipkamp van het Northern Tuli Game Reserve en is gelegen in het particuliere Mashatu Game Reserve. Deze adembenemende schuilplaats is weggestopt in een Euphorbia bos, hoog op een klif, dat opent om prachtige vergezichten te onthullen over de Majale River en eindeloze, glooiende vlaktes eronder.

Mashatu Euphorbia Villas is een intieme compositie van 8 "groene" villa's, die luxe combineren met behoud en duurzaamheid. Met 92% regenvrije dagen per jaar in Mashatu, wordt zonne-energie gebruikt, samen met ultramoderne waterbehandelings- en recyclingsystemen, waardoor een toevluchtsoord wordt gecreëerd dat draait op hernieuwbare en niet-invasieve bronnen.

Ervaar de beroemde warme ‘Mashatu welkom’ in uw persoonlijke villa, met een ontwerp gebaseerd op de peul van de lokale Mopane boom. De rondingen en vorm van de villa's zijn geïnspireerd op de Mopane, die tijdens de droge maanden van het jaar de belangrijkste voedselbron is voor veel dieren. De villa's ademen een aardse glamour uit, met door zonne-energie verwarmde privé-dompelbaden, binnen- en buitendouches, een primair toilet en een tweede ‘toilet met uitzicht’, terwijl ze de gasten het gevoel geven van het ultieme toevluchtsoord. Geniet van de essentie van exclusiviteit, met slechts 4 gasten per safarivoertuig, terwijl men het 29.000 hectare grote 'Land van de Reuzen' verkent en aan het eind van de dag terugkeert naar het kamp om te genieten van een drankje rond het vuur of in het 'nest' op de klif rand.

Een bijzondere dinerervaring wordt gecreëerd, terwijl gasten zitten in een boma van Euphorbias die van onderaf worden verlicht, op een van de uitkijkplatforms of in de privacy van hun eigen villa. Met een maximum van 16 gasten is exclusiviteit en intimiteit verzekerd, waar boeiend en attent personeel voor u klaar staat om van dit een safari van uw leven te maken. Mashatu Euphorbia Villas is de perfecte plek om avontuur toe te voegen aan een safari, door te mountainbiken, wandelen, paardrijden of te genieten van de beroemde ondergrondse fotografische schuilplaats.

Offerte aanvragen voor: 'Mashatu Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen