• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Tuludi Camp

Als u altijd al heeft gedroomd van een iconische Okavango Delta vakantie, bent u bij Tuludi op het juiste adres. De naam ‘Tuludi’ is een Tswana-woord dat de kleuren of markeringen van een luipaard beschrijft, en wordt soms ook gebruikt om vee met vlekkerige of vlekkerige huid te beschrijven. Het is in feite een ‘koninklijke’ kleur of tekening die in Botswana zeer hoog in aanzien staat. Het kamp ligt in het Khwai Private Reserve, met meer dan 200.000 hectare ongerepte wildernis, en een landschap uit een sprookje: uiterwaarden die zich uitstrekken zo ver als het oog reikt en de glinsterende waterwegen en smaragdgroene bossen die alle sterren van een safarishow aantrekken.

Bij Tuludi is de magie van het omsloten zijn in de natuur en de sereniteit en ruimte die daarmee gepaard gaat goed vastlegd. Er zijn zeven kamers in boomhutstijl die zijn gesitueerd in de schaduw van koele Leadwoodbomen, verfijnde interieurs die het moderne combineren met de traditionele en luchtige ruimtes, bezaaid met intrigerende kaarten, botanische producten en schatten uit de hele omgeving maken het een exclusieve oase waar u met plezier naar terugkeert na een dag het buitengewone ecosysteem te hebben verkend.

De ruimte en vrijheid van de omgeving weerspiegeld zich in de hoge, schuine canvasdaken van de slaapkamers. Het feit dat elke tentkamer maar liefst 60 vierkante meter groot is, helpt ook! Houten promenades slingeren langs de Leadwoodbomen en verbinden de zeven ‘boomhutachtige’ tenten met elkaar. Binnen is het aardse palet warm en verfijnd en is er een aparte kleed- en slaapgedeelte, een ensuite badkamer, binnen- en buitendouche en een spetterende badkuip. Alsof dat niet genoeg ruimte is om te ontspannen, is er ook een verzonken zithoek en een privédompelbad op de buitenveranda (nog eens 44 vierkante meter ruimte), beide met uitzicht op die enorme uiterwaarden.

Het hoofdgedeelte is bezaaid met kussens, banken en fauteuils om in te ploffen voor een middag vol uitzichten en dieren in het wild. Praktisch gezien staat het op de perfecte plek om naar de zonsondergang te kijken, dus als u ervoor kiest om een ​​avond in het kamp te blijven, zult u niet teleurgesteld worden. Naast het hoofdgedeelte bevindt zich het eetgedeelte met vlak ervoor een vuurkorf, wat betekent dat u niet ver hoeft te dwalen voor een drankje na het eten en geklets bij het kampvuur. Er is ook een groot zwembad om af te koelen op de hitte van de dag, een boomhutbibliotheek, vier meter hoog in de takken van de bomen, en tal van snuisterijen en schatten die het verhaal vertellen van zowel het kamp als het buitengewone ecosysteem.

De Okavango Delta staat misschien bekend om zijn wilde dieren, maar soms zijn het de landschappen die echt de show stelen. In het Khwai Private Reserve, in de afgelegen, noordelijke uithoeken van de Delta, kan dit niet meer waar zijn en de echte magie van het 200.000 hectare grote reservaat is de verbazingwekkende diversiteit. Denk aan uitgestrekte, vloeiende uiterwaarden die zich uitstrekken als de mooiste smaragdgroene tapijten; groene bossen en bataljons enorme Leadwoodbomen; met lelie bedekte lagunes en meanderende waterwegen. En in het midden van dit alles is de snelstromende Khwai River, de levensader van het reservaat en een die kuddes wilde dieren aantrekt.

Qua locatie wordt het reservaat begrensd door het wereldberoemde Moremi Game Reserve in het zuiden en het uitgestrekte Chobe National Park in het oosten. Samen maken de drie reservaten deel uit van het grotere Okavango Delta Werelderfgoed. U heeft vooral geluk in Khwai, aangezien de toegang voor bezoekers ietwat beperkt is en u maar een handvol gasten zult tegenkomen (als dat al zo is).

De uiterwaarden rond Tuludi zijn niet alleen mooi, maar zijn ook de perfecte locatie voor enorme kuddes olifanten en buffels die ongestoord door het gras dwalen. Hoewel de Khwai River de belangrijkste waterbron in het gebied is, trekken de waterwegen die door de graslanden slingeren wild van heinde en verre aan, en er is geen tekort aan zebra-, giraffen-, antilopen- en ander wild.

Maar het zijn echt de roofdieren die hier de show stelen en de concentraties zijn superieur aan de meeste in het gebied. Verwacht leeuwen die op jacht zijn als de schemering valt, luipaarden die luieren in het bos en cheeta's die hun territoria besluipen - houdt uw camera's altijd paraat! Het gebied herbergt ook een groot aantal met uitsterven bedreigde wilde honden en als u geluk hebt ze in het wild te zien, wilt u nooit meer weg.

Offerte aanvragen voor: 'Tuludi Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen