• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Eco Tent Experience

Otentic is de enige glamping met eco-tenten op Mauritius. Ze zijn gevestigd in het kleine dorpje Deux Freres aan de oostkust van Mauritius, een van de minst ontwikkelde delen van het eiland. Twee van de mooiste stranden van Mauritius, Ile aux Cerfs en Ilot Mangenie liggen op slechts 30 minuten varen. Elke ochtend brengt een gratis pendelboot u daar om 9.30 uur naar toe. U komt terug voor de lunch om de geweldige lokale Creoolse keuken van onze chef-kok Christelle te proeven. Het maakt niet uit of u kiest voor de River of Mountain Experience, u zult Mauritius op een andere manier ontdekken.

River Experience
De rivierervaring bevindt zich in het dorp 'Deux Freres' (twee broers), buurman van 'Quatre soeurs' (vier zussen) aan de oevers van Grand River South East. De 12 tenten liggen halverwege tussen de prachtige GRSE-waterval (Grand River South East) en de 25 km lange kristallagune die zich uitstrekt van Blue Bay tot aan Trou d'Eau Douce.

Mountain Experience
Bent u op zoek naar vredige positieve energie om uw batterijen op te laden. Zoek dan niet verder. U bent welkom bij de bergervaring. Leef vrij en losgekoppeld in een weelderige tropische omgeving en ervaar het gevoel alsof u alleen op aarde bent. Pure luxe, tegenwoordig uiterst zeldzaam.

Het eten is 100% vegetarisch, vers&gezond met invloeden van voorouders die uit Europa, Afrika, India en China kwamen. Maak kennis met permanente cultuur en kom weer in vorm tijdens een trektocht naar prachtige uitzichtpunten op de toppen van het nabijgelegen Bambous gebergte.

Bij Otentic zijn ze al zelfvoorzienend op het gebied van water en energie. Hun doel is om gasten te kunnen voeden met hun eigen biologische plantages. Naast een natuurlijk zwembad op het terrein zijn er bijen en kippen.

Offerte aanvragen voor: 'Eco Tent Experience'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen