• Slider image

Baia Sonâmbula Guesthouse

Baia Sonâmbula Guesthouse is een tropisch paradijs op slechts een steenworp afstand van het strand van Tofo. Het biedt vier bungalows met zeezicht en twee standaardkamers, allemaal individueel ingericht. De bungalows met zeezicht hebben een eigen veranda met uitzicht op de oceaan.

De ontspannen en intieme sfeer, samen met een spectaculair zonneterras en een zelfgemaakt ontbijt dat wordt geserveerd op een dakterras met uitzicht over de hele baai, maken Baia Sonambula uniek en perfect om even weg te zijn van het dagelijks leven.

Of u nu komt om vanaf uw privéterras naar het dartelen van de bultruggen te kijken, of voor een romantische vakantie of een ultieme duikvakantie, Baia Sonambula zorgt ervoor dat aan al uw behoeften wordt voldaan en dat uw comfort een prioriteit is.

Impressie Baia Sonâmbula

Offerte aanvragen voor: 'Baia Sonâmbula Guesthouse'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen