• Slider image

Hotel Tofo Mar

Het milieuvriendelijke en stijlvolle Hotel Resort Tofo Mar ligt op slechts 12 stappen van de warme oceaan met kristalhelder water en op ongeveer 25 km van Inhambane. Het is omgeven door een prachtige bijna droomachtige natuur inclusief al zijn verbazingwekkende wezens op het land (zoals veel verschillende vogels) en in het water (bijv. Giant Manta's of Whale Sharks).

De kamers variëren van standaardkamers met uitzicht op de zonsondergang tot standaardkamers met zeezicht, deluxe tweepersoonskamers en last but not least suites met zeezicht.

Het eigen restaurant 'Restaurant da Praia' van Hotel Tofo Mar ligt direct aan het strand van Tofo. Het serveert de hele dag door regionale gerechten en de strandbar met uitzicht over de hele baai zorgt voor amusement op de veranda van het hotel. U krijgt de kans om op 30 meter van de Indische Oceaan te dineren met een prachtig uitzicht op de prachtige turquoise baai na een leuke ontspannende dag op het strand of het verkennen van de plaatselijke cultuur, natuur of dieren in het wild.

Impressie Hotel Tofo Mar

Offerte aanvragen voor: 'Hotel Tofo Mar'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen