• Slider image

Machangulo Beach Lodge

Machangulo Beach Lodge, in het zuiden van Mozambique, biedt zalige blote voeten luxe. Ongerepte Afrikaanse stranden, ongetemde natuur en luxe service komen samen om buitengewone vakantie-ervaringen te creëren. Het is de gemakkelijkst toegankelijke lodge in Mozambique met een overvloed aan activiteiten voor het hele gezin en gesitueerd op een werkelijk unieke locatie op een prachtig afgelegen schiereiland.

De lodge biedt 17 luxe kamers, een volledig uitgerust activiteitencentrum en veel geweldige plekken om te genieten van het unieke uitzicht op de Indische Oceaan en het eiland Inhaca. De buitengewone Private Villas staan direct aan het strand en worden omringd door 5 zee- en natuurgebieden. Dit is een uniek Afrikaans strandparadijs.

Impressie Machangulo Beach Lodge

Offerte aanvragen voor: 'Machangulo Beach Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen