• Slider image

Nuarro Lodge

Leun achterover en ontspan in de prachtig eenvoudige Nuarro Lodge!

Gelegen aan de noordelijke kustlijn van Mozambique, in een baai die aan de rand van het continentale plat ligt, wemelt het van het leven in de zee wat het dus een ideale locatie maakt om te gaan snorkelen of duiken! Geniet van de zon op het 2 kilometer lange prachtige witte zandstrand of drink een cocktail op uw veranda aan de zee terwijl u uitkijkt naar walvissen of andere zeezoogdieren in de baai.

Maak een ontspannen wandeling naar het dorp of verken het gebied met de mountainbike - er is genoeg te doen! Alle meubels van deze eco-lodge zijn ter plaatse gemaakt van lokale materialen, waardoor een ontspannen omgeving is gecreëerd.

Impressie Nuarro Lodge

Offerte aanvragen voor: 'Nuarro Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen