• Slider image

Sava Dunes

Genesteld in de zandduinen tussen Barra en Tofo vindt u Sava Dunes. Het uitzicht over de Indische Oceaan vanuit de lodge en uw villa is het meest magische langs dit stuk strand. Er is geen bebouwing ten noorden en ten zuiden. Het is gewoon een privéstrand met de oceaan recht voor u. Sava Dunes is zeer bevoorrecht om zo'n prachtig deel van de wereld met u te kunnen delen.

De lodge ligt perfect om rust en exclusiviteit te bieden aan haar gasten. Het strand voor de lodge leent zich uitermate goed voor avondwandelingen en wordt zelden bezet door iemand anders dan een lokale visser. In de vegetatie rondom de lodge leven een toenemende hoeveelheid vogels en een stevige wandeling naar de top van een van de nabijgelegen duinen biedt een prachtig uitzicht in alle richtingen.

Als dat te energiek is, kunt u ontspannen op uw eigen dagbed, op het terras bij het zwembad of vanuit de verzonken lounge naar de Indische Oceaan kijken.

Sava Dunes is zeer trots op de volledig efficiënte zonne-energie stroomvoorziening, die geen van de luxe opoffert die u nodig heeft.

Impressie Sava Dunes

Offerte aanvragen voor: 'Sava Dunes'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen