• Slider image

White Pearl Resort Ponta Mamoli

In oktober 2011 opende een prachtig resort zijn deuren voor de wereld. De rustige blauwe oceaan, het eindeloze ongerepte strand en de betoverende bosrijke omgeving zorgden er al snel voor dat White Pearl Resorts de reputatie had de parel van de Indische Oceaan te zijn.

Genesteld in een beschutte baai aan de kust van de lagune van Mozambique, balanceert het midden tussen de duinen op houten palen. De 22 luxe suites zijn zorgvuldig ontworpen om te profiteren van hun prachtige natuurlijke omgeving, terwijl ze de kwetsbare ecosystemen onder hen beschermen. Koele, strakke lijnen, moderne meubels en een palet geïnspireerd op het omliggende kustlandschap, zorgen voor een uitje uit deze wereld.

Geniet in deze opvallende setting van je favoriete zomercocktail in de glamoureuze Ibiza-stijl strandbar, leun achterover op het brede terras, genietend van de zon of ga naar het strand om te luisteren naar het geluid van de golven die breken in de buurt.

Geïnspireerd door de rijke biodiversiteit langs de kust van het gebied en de prachtige riffen in de Indische Oceaan, bieden de gastgedeelten een ontspannen beachside chic, met ruimtes die zijn ontworpen om te ontspannen en te genieten. De opvallende strandbar, tegen een achtergrond van wit en turquoise, vormt het hart van deze ongeëvenaarde strandervaring. Strek je uit op een van de prachtige extra grote ligbedden of comfortabele ligstoelen terwijl je geniet van een verfrissende cocktail met uitzicht over de uitgestrekte oceaan en witte zandstranden.

Impressie White Pearl Resorts Ponta Mamoli

Offerte aanvragen voor: 'White Pearl Resorts Ponta Mamoli'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen