• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Reisroute 11 dagen Namibian Highlights

Dag 1 Windhoek

U wordt opgehaald van de luchthaven en naar uw accommodatie in Windhoek gebracht. Uw huurauto wordt bij uw accommodatie afgeleverd.

WINDHOEK - de hoofdstad van Namibië, ligt in een bassin tussen de Khomas Hochland, Auas ​​en Eros Mountains, 1,680 meter boven de zeespiegel, 650 kilometer ten noorden van de Oranje Rivier en 360 km van de Atlantische kust. De stad ligt bijna in het geografische centrum van het land. Deze locatie heeft duidelijke voordelen als het gaat om het ontdekken van een land ter grootte van Namibië, en maakt het ook dan ook de perfecte plek om uw vakantie te beginnen. In Windhoek wonen ongeveer 350.000 mensen, een zeer kleine hoofdstad in vergelijk met andere landen. Dit aantal groeit snel op dit moment wat vooral te wijten is aan het gebrek aan werkgelegenheid in de plattelandsgebieden.

Het centrum van de stad wordt gekenmerkt door het aantal gebouwen in Duitse stijl, een blijvende herinnering aan het begin van de koloniale geschiedenis van Namibië. Vroege gebouwen zoals de Alte Feste (oud fort), Christuskirche en Tintenpalast (het parlementsgebouw) zijn van bijzonder historisch belang. Andere opmerkelijke gebouwen in Windhoek zijn onder andere St Mary's Cathedral en de Turnhalle Building.

Windhoek heeft in de loop der jaren verschillende namen gehad, vele geïnspireerd door de warmwaterbronnen die men in dit gebied vond, de vroegste daarvan waren de Damara /Ais // Gams (/ geeft aan te klikken in Nama spelling), wat betekent vuurwater, en de Herero Otjimuise of de plaats van stoom. Er zijn verschillende meningen voor de oorsprong van de huidige naam; De meest populaire daarvan is dat ergens vóór 1840 Jonker Afrikaner, een Nama leider, het gebied Winterhoek noemde, naar de boerderij waar hij geboren was in Zuid-Afrika. Windhoek, of winderige hoek, is een verbastering van deze naam. Gedurende de dag heeft het centrum van de stad een Europees café cultuur, de Duitse keuken domineert, maar de Namibische invloed kan gevonden worden in de kwaliteit en kwantiteit van het vlees, (vegetariërs wees gewaarschuwd, Namibië is een vleesetend land!). Dit gezegd hebbende, de straten zijn choc-a-blok met mensen van alle leeftijden en culturen, allemaal met een heerlijk gevoel van trots, hoop en ambitie.

Overnachting in Rivendell Guest House (En-Suite Room inclusief ontbijt)

Dag 2-3 Sesriem

SESRIEM & SOSSUSVLEI - Het Namib-Naukluft Park is een van de minst bevolkte gebieden in het land, en bezoekers kunnen hier een intens gevoel van uitgestrektheid en isolement ervaren. Hier kunt u als een van de weinige plekken op aarde genieten van de magische en ontzagwekkende schoonheid van de nachtelijke hemel. Het nabijgelegen NamibRand Nature Reserve werd in 2012 aangewezen als een Gold Standard Dark Sky Reserve, wat betekent dat de volledige reeks van zichtbare hemelfenomenen in dit fantastische gebied kunnen worden bekeken; Aurora, Airglow (een zwak licht waargenomen in de nachtelijke hemel veroorzaakt door fotochemische reacties gegenereerd door zonnestraling in de bovenste atmosfeer), Milky Way, licht van de dierenriem en zwakke meteoren.

Sossusvlei, met zijn monumentale duinen, sommige tot wel 325 meter gemeten vanaf hun basis, is één van de top bestemmingen in Namibië. De stervormige duinen zijn een gewild onderwerp voor kunstenaars en fotografen. Ze zijn gevormd door sterke multi-directionele winden, en zijn op hun hoogst en spectaculairst waar de Tsauchab River in de vlei stroomt. De warme tinten van het zand, variërend van abrikooskleurig tot oranje, rood en kastanjebruin, zijn een contrast met de oogverblindende witte vlakken van de grote kleipannen aan hun bases. Een van deze, bekend als Dead Vlei, is een grote spookachtige uitgestrektheid van gedroogde witte klei, gekenmerkt door skeletten van oude kameeldoorn bomen, die d.m.v. koolstof-datering op 500 tot 600 jaar oud geschat worden. Als het voldoende heeft geregend en de Tsauchab rivier naar beneden stroomt worden flamingo's en andere watervogels tot dit gebied aangetrokken.

Als u zelf naar dit magische gebied rijdt, sta dan vroeg op en rijd naar de Sesriem poort en verder in de richting van Sossusvlei, op ongeveer 70 km van de ingang van het park. De ingang gaat bij zonsopgang open en dit is de beste tijd van de dag om de duinen te zien. Als u op basis van diner en ontbijt bent geboekt, betaalt u een entreegeld voor het National Park van N$ 80 per persoon en N$ 10 per dag per voertuig. Het laatste deel van de weg naar Sossusvlei is alleen toegankelijk voor 4WD auto's. U kunt uw voertuig op de parkeerplaats achterlaten en te voet verder (een mooie wandeling), of met de pendelbus die rijdt tussen hier en Sossusvlei, een afstand van 5 km. De pendelbus kost N$ 130 per persoon retour. De woestijn kan zeer heet zijn op het midden van de dag, vergeet dus niet veel water mee te nemen, een hoed, een zonnebrand met hoge factor en stevige, gesloten wandelschoenen! Geniet van het prachtige landschap van de woestijn en neem bij terugkeer naar Sesriem een kijkje bij de Sesriem Canyon.

Overnachting in Desert Camp (Self-Catering Chalet inclusief diner & ontbijt)

Dag 4 Swakopmund

SWAKOPMUND - is een boeiende en intrigerende badplaats, compleet met Duitse architectuur, monumenten, historische gebouwen, goed onderhouden tuinen, met palmbomen omzoomde lanen, koffiebars en geweldige visrestaurants. De temperatuur komt zelden onder de 15C en de regenval is praktisch nul, maar de stad ligt 9 maanden van het jaar in de ochtendmist gehuld. Deze vochtige en grijze condities resulteren vaak in aanhoudende koele temperaturen voor de hele dag, maar deze band van mist, die zich tot 30 kilometer landinwaarts uitstrekt, geeft water en leven aan de planten en dieren in woestijn en onderhoudt 80 soorten korstmossen, evenals de unieke Welwitschia planten. De vele ingenieuze aanpassingen voor waterwinning, zoals die van de Tok-Tokkie kever, welke waterdamp condenseert op zijn verhoogde rug, zorgen voor fascinerende wandelingen en autoritten door de 'Moon Landscape' of 'Welwitschia Drive', dicht bij de stad.

Overnachting in Sandfields Guesthouse (Standard Room inclusief ontbijt)

Dag 5 Swakopmund

Dag ter vrije besteding...Vandaag heeft u tijd om te ontspannen en te genieten van Swakopmund. Er zijn vele optionele, avontuurlijke activiteiten te ondernemen, zoals sand-boarding (liggend of staand), tandem sky-diving, vissen of quadrijden. Deze kunnen worden gereserveerd voor aankomst. Wij raden een aantal uitstekende dagtochten aan waaronder een bezoek aan het Marine Sanctuary van Sandwich Harbour, een unieke omgeving bestaande uit torenhoge duinen, een zoetwater lagune en de wilde Atlantische Oceaan. Of als alternatief een halve dag catamaran cruise vanuit Walvisbaai met de kans om dolfijnen, zeehonden en vele soorten zeevogels te zien, en tevens te genieten van een mousserende wijn en lokale oesters aan boord. Andere leuke halve dagtochten zijn de 'Living Desert' tour, die u meeneemt naar de duinen in de buurt van Swakopmund, op zoek naar unieke aangepaste woestijndieren, of kajakken met zeehonden vanaf Pelican Point in Walvisbaai, of een gespecialiseerde vogelspot tocht in de omgeving. Sommige activiteiten kunnen op het laatste moment worden geboekt, maar we raden aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Er zijn ook enkele zeer interessante bezienswaardigheden in de stad zelf die u kunt bezoeken. De Crystal Gallery heeft tentoonstellingen over de minerale rijkdommen van Namibië, en een ruimte waar kinderen (of volwassenen!) een tas vol met halfedelstenen kunnen verzamelen. De National Marine Aquarium toont inheemse diersoorten uit de Atlantische Oceaan en heeft een breed scala aan vissen, haaien, roggen en kleinere bewoners van de rijke Benguela wateren. Snake Park biedt een fascinerende weergave van Namibische slangensoorten evenals sommige in beslag genomen exoten, en het Swakopmund Museum in de buurt van het strand biedt een interessant inzicht in de geschiedenis van deze stad.

Overnachting in Sandfields Guesthouse (Standard Room inclusief ontbijt)

Dag 6 Twyfelfontein

TWYFELFONTEIN - U kunt hier een excursie maken naar de Twyfelfontein rotstekeningen en etsen. Dit gebied is bezaaid met tal van fascinerende voorbeelden van San (Bosjesmannen) rotskunst en is zeker een bezoek waard.

De 'Burnt Mountain', een interessant gebied van vulkanisch gesteente, is ook een bezoek (bij voorkeur bij zonsondergang) waard. Dit gebied biedt een prachtig gezicht als de zon over de rotsen schijnt, waardoor u de indruk krijgt dat vlammen over de berg trekken. Een andere intrigerende site is de 'Valley of the Organ Pipes' gelegen aan de overkant van Burnt Mountain. Deze vreemde formatie werd gevormd toen basalt platen duizenden jaren geleden door een rivier werden gekerfd.

Een andere optionele activiteit is het Damara Living Museum, een gemeenschap gelegen op slechts een paar kilometer langs de D2612 van de C39, voordat u de afslag Twyfelfontein bereikt. Het staat goed aangegeven. De ervaring is verfrissend en eerlijk, en het is echt een interessante manier om een ​​uur of zo door te brengen als u de tijd heeft op uw reis. Hier kunt u kennismaken met de traditionele manier van leven van de Damara; Doe mee met de dorpelingen door het proeven van de lokale brouwsels, het dragen van oker op uw gezicht, het spelen van een lokaal spel, dansen, of het maken van kralen. Er zijn een paar verschillende opties, waaronder een rondleiding door het dorp, rijden met een ezelkar of een bezoek aan het moderne dorp in de buurt. Er is een picknick plek in de buurt van de parkeerplaats, dus het is ook een leuke plek om te stoppen voor de lunch (breng uw eigen eten en drinken mee).

Overnachting in Twyfelfontein Country Lodge (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 7 Hobatere

U kunt hier deelnemen aan de optionele ochtend en avondgamedrives. U kunt hier veel nachtdieren, zoals het aardvarken, Cape vos, grootoorvos, aardwolf, civetkat en vele andere dieren tegenkomen. Andere optionele activiteiten zijn tochten naar het Etosha National Park.

Overnachting in Hobatere Lodge (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 8 Hobatere

Geniet van een volledige ontspannen dag rond de lodge, geniet van het landschap en neem als u wilt deel aan één of twee van de optionele activiteiten om het meeste uit uw omgeving en deze unieke bestemming te halen.

Overnachting in Hobatere Lodge (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 9 Okaukuejo

ETOSHA - dat 'Grote witte plaats' betekent, wordt gedomineerd door een enorme zoutpan. Deze pan maakt deel uit van de Kalahari Basin, waarvan de vloer ongeveer 1000 miljoen jaar geleden is ontstaan. De Etosha Pan bedekt ongeveer 25% van het nationale park en was oorspronkelijk een meer dat door de Kunene River werd gevoed. Duizenden jaren geleden veranderde de loop van de rivier waardoor het meer opgedroogde. De +/- 4,590 km² grootte pan is nu een grote stoffige verzameling van zout en klei die alleen volloopt bij zware regen, en dan nog alleen het water maar voor een korte tijd vasthoud. Deze tijdelijke aanwezigheid van water in de Etosha Pan trekt duizenden watervogels inclusief een indrukwekkende hoeveelheid flamingo's. De eeuwige bronnen langs de rand van de Etosha Pan trekt grote aantallen wilde dieren en vogels aan.

Om toegang te krijgen tot Etosha betaald u N$ 80 per persoon per dag entreegeld en N$ 10 per voertuig (kinderen onder de 16 jaar zijn gratis). De kosten worden berekend per periode van 24 uur en kunnen helaas niet vooruit betaald worden. U kunt de restcamps Okaukuejo, Namutoni en Halali bezoeken voor de lunch, om te zwemmen of voor een korte pauze, elk kamp heeft een restaurant, een kleine winkel en een tankstation. Als u in het park verblijft, moet u ervoor zorgen om voor zonsondergang terug te zijn in het restcamp want dan gaan de poorten van het park dicht.

U betaald een sleutelwaarborg van N$ 500 voor uw accommodatie in het park. Deze zal worden terugbetaald wanneer u uitcheckt. Trekt u een extra +/- 20 minuten uit voor dit uitcheckproces omdat men eerst uw kamer zal controleren voordat men u de waarborgsom zal terug betalen.

Het Etosha National Park opent de poorten bij zonsopgang en sluit ze bij zonsondergang. Bij de ingangspoorten staan enorme klokken met de vermelding van de openings- en sluitingstijden die per seizoen wijzigen. De maximumsnelheid in het park is 60 km/uur dus houdt u daar rekening mee bij het plannen van uw rit door het park. Veel van de wegen hebben een steile helling dus wees te allen tijde voorzichtig, het is makkelijker dan het lijkt om uw voertuig om te laten slaan als u zich niet volledig op de weg concentreert! Er is zoveel te zien hier, stop bij een van de waterpoelen en wacht tot de dieren naar u toe komen, of rijd langzaam door het park en kijk zorgvuldig naar de zijkanten van de weg. Elk seizoen in Etosha heeft iets anders te bieden.

Overnachting in Okaukuejo Rest Camp (Standard Room inclusief ontbijt)

Dag 10 Okahandja

De boerderijhoeve ligt ten noorden van Windhoek, de afslag is net voor de tuinstad Okahandja op 26 km over de onverharde weg richting de Von Bach dam. Het biedt privacy en afzondering en is de perfecte tussenstop voor het einde van uw verblijf in Namibië.

Overnachting in Elegant Farmstead (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 11 Windhoek

Vandaag levert u de huurauto in en komt er een einde aan uw autorondreis langs de hoogtepunten van Namibië.

Accommodaties 11 dagen Namibian Highlights

Rivendell Guesthouse, Windhoek

Rivendell Guesthouse ligt in een rustige buitenwijk van de Namibische hoofdstad Windhoek, en is geschikt voor gasten die genieten van huiselijke en comfortabele accommodatie tegen een redelijke prijs. Rivendell is voor velen 'het laatste huiselijke huis voordat men de wildernis ingaat'! De nadruk ligt hier op vriendelijke gastvrijheid en behulpzaamheid, bij het reserveren van een tafel in het beste restaurant in de stad, het organiseren van een dagje uit of het reserveren van een safari. Gezinnen zijn welkom en een kinderbed met beddengoed kan worden geleverd op aanvraag.

Ontspan rond het zwembad of in de lounge, en neem de tijd om de winkels en restaurants van de stad te verkennen. De accommodatie bestaat uit vijf kamers met eigen badkamer, vijf kamers met een gedeelde badkamer en twee zelfstandige appartementen. Faciliteiten omvatten een satelliet-tv-lounge, een groot zwembad, tuinen, een keuken, een honesty bar, gratis draadloos internet, een gastcomputer voor mensen die reizen zonder laptop, een telefoon en een veilige parkeerplaats.

Desert Camp, Sesriem

Desert Camp ligt op slechts 4 km van de toegangspoort naar Sesriem en Sossusvlei (Namib Naukluft Park); rijd langs de C27 naar Sesriem en u zult het kamp 4 km van Sesriem vinden op de weg richting de C19. Het kamp is genesteld onder eeuwenoude kameeldoorn bomen en heeft een onovertroffen 360 graden uitzicht over het woestijnlandschap en de omliggende bergen. De accommodatie bestaat uit twintig luxe safaritenten met dubbele dakbedekking als bescherming tegen de felle zon, een eigen badkamer, twee aparte bedden, een uitklapbare slaapbank voor maximaal twee kleine kinderen (jonger dan 12 jaar) en een granieten betegelde vloer. De smaakvolle inrichting weerspiegelt de bijzondere tinten van de Namib woestijn. Elke wooneenheid is volledig uitgerust met een compacte keuken met een twee pits fornuis, koelkast/vriezer, wasgelegenheid en alle keukengerei. Verder heeft iedere safaritent een bbq en een schaduwrijke parkeergelegenheid voor uw auto.

De faciliteiten van het hoofdgebouw bestaan uit een volledig gevulde bar met groot televisiescherm, een sprankelend zwembad en twee gemeenschappelijke Bomas met kook- en wasfaciliteiten, ideaal voor groepen die samen reizen. Maaltijden en avontuurlijke activiteiten kunnen worden geboekt bij de nabijgelegen Sossusvlei Lodge. Vers voedsel kan dagelijks worden besteld bij de receptie voor self-cateraars en zelfs een eigen chef-kok kan worden geleverd op aanvraag. Een tankstation en garage, winkel en internet café zijn beschikbaar bij Sossus Oasis op slechts 5 km afstand.

Sandfields Guesthouse, Swakopmund

Sandfields Guesthouse vindt u op 11 Sphinx Street, Vineta, Swakopmund. U kunt hier een warm onthaal, knapperend haardvuur, een rustige, vriendelijke en efficiënte service verwachten tijdens uw verblijf. Sandfields Guesthouse is een klein etablissement met 5 tweepersoonskamers, allen met een eigen badkamer. Twee van de kamers zijn ook geschikt voor 3 volwassenen en zijn ideaal voor gezinnen. Kinderen van alle leeftijden zijn hier welkom. In de kamers is wit linnen gecombineerd met natuurlijke steen en zandkleuren, een vleugje blauw, een houten vloeren, warm rozenhout details en een natuurstenen schouw creërt een lichte en luchtige, maar gezellige sfeer. Het pension ligt in een rustige woonwijk en heeft een mooie rustige grote, eigen tuin om te ontspannen. Sandfields ligt op slechts 2 blokken van de zee en op 5 minuten rijden van het centrum van Swakopmund. De lounge, ook met open haard, biedt onderdak aan een kleine honesty bar waar gasten kunnen genieten van een drankje of een kopje koffie of thee. De ontbijtzaal opent naar de tuin waardoor gasten buiten kunnen ontbijten als het weer het toelaat.

Twyfelfontein Country Lodge, Twyfelfontein

Twyfelfontein Country Lodge ligt in het hart van de Twyfelfontein Uibasen Conservancy en heeft 64 kamers met eigen badkamer, een receptie, een lounge, een curiosa winkel, open eetkamer, een bar en een zwembad.

Tijdens de bouw is de grootst mogelijke zorg genomen de lodge te integreren met de bergwand, heeft men rieten daken gebruikt, natuursteen en verfkleuren in de toon van de omringende rotsformaties. De schilderachtige bar en het restaurant kijken uit op de droge met keien bezaaide vlaktes, u kunt ontspannen rond het zwembad of deelnemen aan een van de optionele natuurtochten op zoek naar woestijnolifanten, of een mountainbike huren om de nabije omgeving te verkennen.

Er is een tankstation en een kleine werkplaats voor reparatie van banden en storingen bij de lodge.

Hobatere Lodge, Hobatere

Hobatere Lodge ligt strategisch 65 kilometer ten noorden van Kamanjab, aan de westelijke grens van het Etosha National Park. De lodge heeft een vliegveld en is gelegen in een concessiegebied van 8.808 ha dat de thuisbasis is van een gevarieerde selectie wilde dieren inclusief olifanten, giraffen, elanden en Hartmann's zebra's. De lodge biedt bezoekers de mogelijkheid om gamedrives te maken in open auto's en natuurwandelingen met ervaren en deskundige rangers.

Vroeg in de ochtend en 's avonds worden er gamedrives aangeboden. Veel nachtdieren zoals het aardvarken, Cape vos, grootoorvos, aardwolf, civetkat en nog veel meer kunnen dan worden gespot. De activiteiten omvatten tevens drives in het Etosha National Park.

De lodge behoort tot de #Khoadi //HOAs Conservancy. Een van de belangrijkste doelstellingen van de lodge is om de voordelen voor de gemeenschap ter plaatse te verhogen, het verminderen van de menselijke wildlife conflict en instandhouding van het gebied. Gasten kunnen zich verheugen op een warm welkom, persoonlijke service, uitstekend eten en uitnodigende chalets met comfortabele bedden in het midden van de woestijn. Er is een zwembad naast het gemeenschappelijke gebied met ligstoelen om te ontspannen onder de Namibische zon. Het ruime restaurant, lounge, bar en buiten veranda met zitplaatsen biedt een prachtig uitzicht op de waterput.

Okaukuejo Restcamp, Okaukuejo

Okaukuejo was het eerste toeristische kamp dat werd geopend in Etosha en functioneert tegenwoordig als administratief centrum van het park en thuisbasis van het Etosha Ecological Institute. Het ligt aan de westkant van de zoutpan en ongeveer 120 km ten noorden van de stad Outjo. De waterput van Okaukuejo is vaak verkozen tot de beste van de restkamp waterpoelen en heeft een schitterende scala aan wilde dieren.

De dieren die een bezoek brengen lijken zich niet bewust te zijn van het kamp - niet bewust van de felle lichten of de mensen die op de bankjes net achter de lage stenen muur zitten. Het licht dringt niet door in het omringende bos. Het creëert iets van een podium - met het water in het midden - en aandacht voor de dieren die hier komen eten en drinken. Tijdens het droge seizoen, kunt u er zeker van zijn iets interessants te zien door gewoon voor een paar uur in de avond hier te gaan zitten - dus neem een ​​paar drankjes, uw verrekijker en warme kleding mee in de winter. Tot de stamgasten behoren olifanten en jakhalzen, terwijl leeuwen en zwarte neushoorns vaak tijdens het droge seizoen een bezoek brengen.

De tweepersoonskamers hebben een eigen badkamer, een koelkast en theefaciliteiten. Dit zijn de kleinste en beste prijs/kwaliteit kamers in Okaukuejo. Ze bevinden zich een beetje verder weg van de waterput dan de andere kamertypes, maar liggen nog steeds op korte loopafstand van een van de belangrijkste voorzieningen. Er is een kleine winkel, een snackkiosk, een bar en een postkantoor aanwezig, evenals een restaurant waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Er is ook een zwembad om af te koelen tijdens de warme dagen en een tankstation.

Elegant Farmstead, Okahandja

De oorspronkelijke naam van deze boerderij was 'Otjisazu' (Rode Ossen), afgeleid van de rode ossen van een oude Herero man die hier oorspronkelijk woonde. Het is ook de plaats van een historisch missie station, en een aantal van de kamers in het hoofdgebouw zijn onveranderd.

De boerderijhoeve ligt ten noorden van Windhoek, de afslag is net voor de tuinstad Okahandja op 26 km over de onverharde weg richting de Von Bach dam. Het biedt privacy en afzondering en is de perfecte tussenstop voor het einde van uw verblijf in Namibië.

De voorzieningen bestaan uit een restaurant, een zwembad, wasservice, lounge en een beveiligde parkeerplaats. Er is een draadloze internetverbinding in het hoofdgebouw, bereik voor uw mobiele telefoon en koffie/thee faciliteit in de lounge. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in de kluis bij de receptie. Heerlijke maaltijden worden geserveerd in de Lapa of rieten eetkamer.

Liefhebbers van wilde dieren hoeven niet ver te gaan om de grote verscheidenheid aan wild te observeren. Een verhoogd uitkijkplatform dat tevens wordt gebruikt als buiten eethoek biedt een geweldig uitzicht op de verlichte waterput. Het kampvuur is een alternatieve locatie voor de avond, een goed moment om andere gasten te ontmoeten en reisverhalen uit te wisselen onder het genot van een kaasplankje of biltongschotel na het diner.

De landbouwdagen van weleer zijn nooit ver weg bij Elegant Farmstead. Schapen, geiten, kippen en eenden dwalen vrij rond en de moestuin levert verse producten naar de keuken.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 11 dagen Namibian Highlights

Inclusief:

 • 10 overnachtingen
 • Vermelde maaltijden (waarvan 10x ontbijt en 6x diner)
 • Huurauto Groep P - Renault Duster 4WD of gelijkwaardig inclusief verzekering
 • Mobiele telefoon (zie opmerkingen)
 • MediVac verzekering (zie opmerkingen)

Exclusief:

 • Intercontinentale vluchten
 • Verzekeringen
 • Optionele excursies
 • Overige maaltijden
 • Drankjes
 • Brandstof voor de huurauto
 • Entreegelden parken
 • Kosten visa
 • Persoonlijke uitgaven

Opmerkingen:

 • U ontvangt een mobiele telefoon met alle nummers van uw accommodaties voorgeprogrammeerd. De accommodaties zijn op de hoogte van uw route en als u niet op tijd arriveert zal men u bellen om te vragen of alles in orde is.
 • Met MediVac verzekering wordt u direct doorverbonden met een dokter voor een eventuele transport per ambulance vliegtuig naar een ziekenhuis in Namibië. Normaal moet dit geregeld worden via uw eigen verzekering waardoor kostbare uren verloren kunnen gaan.

Offerte aanvragen voor: '11 dagen Namibian Highlights'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen