• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Reisroute 15 dagen Kaokoland & Etosha Safari

Dag 1 Windhoek

U wordt opgehaald van de luchthaven en naar uw accommodatie in Windhoek gebracht. Uw huurauto wordt bij uw accommodatie afgeleverd.

WINDHOEK - de hoofdstad van Namibië, ligt in een bassin tussen de Khomas Hochland, Auas ​​en Eros Mountains, 1,680 meter boven de zeespiegel, 650 kilometer ten noorden van de Oranje Rivier en 360 km van de Atlantische kust. De stad ligt bijna in het geografische centrum van het land. Deze locatie heeft duidelijke voordelen als het gaat om het ontdekken van een land ter grootte van Namibië, en maakt het ook dan ook de perfecte plek om uw vakantie te beginnen. In Windhoek wonen ongeveer 350.000 mensen, een zeer kleine hoofdstad in vergelijk met andere landen. Dit aantal groeit snel op dit moment wat vooral te wijten is aan het gebrek aan werkgelegenheid in de plattelandsgebieden.

Het centrum van de stad wordt gekenmerkt door het aantal gebouwen in Duitse stijl, een blijvende herinnering aan het begin van de koloniale geschiedenis van Namibië. Vroege gebouwen zoals de Alte Feste (oud fort), Christuskirche en Tintenpalast (het parlementsgebouw) zijn van bijzonder historisch belang. Andere opmerkelijke gebouwen in Windhoek zijn onder andere St Mary's Cathedral en de Turnhalle Building.

Windhoek heeft in de loop der jaren verschillende namen gehad, vele geïnspireerd door de warmwaterbronnen die men in dit gebied vond, de vroegste daarvan waren de Damara /Ais // Gams (/ geeft aan te klikken in Nama spelling), wat betekent vuurwater, en de Herero Otjimuise of de plaats van stoom. Er zijn verschillende meningen voor de oorsprong van de huidige naam; De meest populaire daarvan is dat ergens vóór 1840 Jonker Afrikaner, een Nama leider, het gebied Winterhoek noemde, naar de boerderij waar hij geboren was in Zuid-Afrika. Windhoek, of winderige hoek, is een verbastering van deze naam. Gedurende de dag heeft het centrum van de stad een Europees café cultuur, de Duitse keuken domineert, maar de Namibische invloed kan gevonden worden in de kwaliteit en kwantiteit van het vlees, (vegetariërs wees gewaarschuwd, Namibië is een vleesetend land!). Dit gezegd hebbende, de straten zijn choc-a-blok met mensen van alle leeftijden en culturen, allemaal met een heerlijk gevoel van trots, hoop en ambitie.

Overnachting in Elegant Guesthouse (Standard Room inclusief ontbijt)

Dag 2 Okaukuejo

ETOSHA - dat 'Grote witte plaats' betekent, wordt gedomineerd door een enorme zoutpan. Deze pan maakt deel uit van de Kalahari Basin, waarvan de vloer ongeveer 1000 miljoen jaar geleden is ontstaan. De Etosha Pan bedekt ongeveer 25% van het nationale park en was oorspronkelijk een meer dat door de Kunene River werd gevoed. Duizenden jaren geleden veranderde de loop van de rivier waardoor het meer opgedroogde. De +/- 4,590 km² grootte pan is nu een grote stoffige verzameling van zout en klei die alleen volloopt bij zware regen, en dan nog alleen het water maar voor een korte tijd vasthoud. Deze tijdelijke aanwezigheid van water in de Etosha Pan trekt duizenden watervogels inclusief een indrukwekkende hoeveelheid flamingo's. De eeuwige bronnen langs de rand van de Etosha Pan trekt grote aantallen wilde dieren en vogels aan.

Om toegang te krijgen tot Etosha betaalt u N$ 80 per persoon per dag entreegeld en N$ 10 per voertuig (kinderen onder de 16 jaar zijn gratis). De kosten worden berekend per periode van 24 uur en kunnen helaas niet vooruit betaald worden. U kunt de restcamps Okaukuejo, Namutoni en Halali bezoeken voor de lunch, om te zwemmen of voor een korte pauze, elk kamp heeft een restaurant, een kleine winkel en een tankstation. Als u in het park verblijft, moet u ervoor zorgen om voor zonsondergang terug te zijn in het restcamp want dan gaan de poorten van het park dicht.

U betaald een sleutelwaarborg van N$ 500 voor uw accommodatie in het park. Deze zal worden terugbetaald wanneer u uitcheckt. Trekt u een extra +/- 20 minuten uit voor dit uitcheckproces omdat men eerst uw kamer zal controleren voordat men u de waarborgsom zal terug betalen.

Het Etosha National Park opent de poorten bij zonsopgang en sluit ze bij zonsondergang. Bij de ingangspoorten staan enorme klokken met de vermelding van de openings- en sluitingstijden die per seizoen wijzigen. De maximumsnelheid in het park is 60 km/uur dus houdt u daar rekening mee bij het plannen van uw rit door het park. Veel van de wegen hebben een steile helling dus wees te allen tijde voorzichtig, het is makkelijker dan het lijkt om uw voertuig om te laten slaan als u zich niet volledig op de weg concentreert! Er is zoveel te zien hier, stop bij een van de waterpoelen en wacht tot de dieren naar u toe komen, of rijd langzaam door het park en kijk zorgvuldig naar de zijkanten van de weg. Elk seizoen in Etosha heeft iets anders te bieden.

Overnachting in Okaukuejo Restcamp (Waterhole Chalet inclusief ontbijt)

Dag 3 Okaukuejo

Dag ter vrije besteding...Vandaag heeft u tijd om te ontspannen en te genieten van de omgeving. U kunt deelnemen aan een of twee optionele activiteiten of een bezoek brengen aan een van de bezienswaardigheden in de buurt.

Overnachting in Okaukuejo Restcamp (Waterhole Chalet inclusief ontbijt)

Dag 4 Namutoni

Namutoni ligt op slechts 10 kilometer van de Von Lindequist poort aan de oostkant van Etosha National Park.

Overnachting in Mushara Bushcamp (Tent inclusief diner & ontbijt)

Dag 5 Ondangwa

Ondangwa ligt in het noorden van Etosha National Park en is een van de oudste steden in de noordelijke regio.

Overnachting in Ongula Village Homestead Lodge (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 6 Kunene River

De Kunene River, aan de noordgrens met Angola is een van de slechts vijf overblijvende rivieren in het droge Namibië en wordt beschouwd als een kostbare hulpbron voor degenen die in de buurt wonen. De rivier is al eeuwenlang een grote steun voor de semi-nomadische Himba mensen, één van de meest succesvolle resterende stammen van Afrika.

Overnachting in Kunene River Lodge (A-Frame Bungalow inclusief diner & ontbijt)

Dag 7 Epupa Falls

De Epupa Falls (ook bekend als Monte Black Falls in Angola) ontstaan door de Kunene River op de grens van Angola en Namibië, in het Kaokoland gebied van de Kunene regio. De rivier is 0,5 km breed en stroomt over 1,5 km in een serie watervallen omlaag, de grootste waterval is 37 meter. De naam 'Epupa' is het Herero woord voor 'schuim', met betrekking tot het schuim dat ontstaat door het vallende water.

Overnachting in Omarunga Camp (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 8 Epupa Falls

Dag ter vrije besteding...Vandaag heeft u tijd om te ontspannen en te genieten van de omgeving. U kunt deelnemen aan een of twee optionele activiteiten of een bezoek brengen aan een van de bezienswaardigheden in de buurt.

Overnachting in Omarunga Camp (Standard Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 9 Opuwo

Opuwo is de toegangspoort tot de Kaokoland regio in Namibië. Dit afgelegen gebied, ten zuiden van de Kunene River, is de thuisbasis van de Himba; een volk die hun etnische eigenheid en cultuur heeft weten te behouden in de beslotenheid van Kaokoland.

Overnachting in Opuwo Country Lodge (Luxury Room inclusief diner & ontbijt)

Dag 10 Twyfelfontein

TWYFELFONTEIN - U kunt hier een excursie maken naar de Twyfelfontein rotstekeningen en etsen. Dit gebied is bezaaid met tal van fascinerende voorbeelden van San (Bosjesmannen) rotskunst en is zeker een bezoek waard.

De 'Burnt Mountain', een interessant gebied van vulkanisch gesteente, is ook een bezoek (bij voorkeur bij zonsondergang) waard. Dit gebied biedt een prachtig gezicht als de zon over de rotsen schijnt, waardoor u de indruk krijgt dat vlammen over de berg trekken. Een andere intrigerende site is de 'Valley of the Organ Pipes' gelegen aan de overkant van Burnt Mountain. Deze vreemde formatie werd gevormd toen basalt platen duizenden jaren geleden door een rivier werden gekerfd.

Een andere optionele activiteit is het Damara Living Museum, een gemeenschap gelegen op slechts een paar kilometer langs de D2612 van de C39, voordat u de afslag Twyfelfontein bereikt. Het staat goed aangegeven. De ervaring is verfrissend en eerlijk, en het is echt een interessante manier om een ​​uur of zo door te brengen als u de tijd heeft op uw reis. Hier kunt u kennismaken met de traditionele manier van leven van de Damara; Doe mee met de dorpelingen door het proeven van de lokale brouwsels, het dragen van oker op uw gezicht, het spelen van een lokaal spel, dansen, of het maken van kralen. Er zijn een paar verschillende opties, waaronder een rondleiding door het dorp, rijden met een ezelkar of een bezoek aan het moderne dorp in de buurt. Er is een picknick plek in de buurt van de parkeerplaats, dus het is ook een leuke plek om te stoppen voor de lunch (breng uw eigen eten en drinken mee).

Overnachting in Camp Kipwe (Bungalow inclusief diner & ontbijt)

Dag 11 Twyfelfontein

Geniet van een volledige dag rust rond de lodge, geniet van het landschap en neem eventueel deel aan een of twee van de optionele activiteiten om het meeste van de omgeving en deze unieke bestemming te zien.

Overnachting in Camp Kipwe (Bungalow inclusief diner & ontbijt)

Dag 12 Swakopmund

SWAKOPMUND - is een boeiende en intrigerende badplaats, compleet met Duitse architectuur, monumenten, historische gebouwen, goed onderhouden tuinen, met palmbomen omzoomde lanen, koffiebars en geweldige visrestaurants. De temperatuur komt zelden onder de 15C en de regenval is praktisch nul, maar de stad ligt 9 maanden van het jaar in de ochtendmist gehuld. Deze vochtige en grijze condities resulteren vaak in aanhoudende koele temperaturen voor de hele dag, maar deze band van mist, die zich tot 30 kilometer landinwaarts uitstrekt, geeft water en leven aan de planten en dieren in woestijn en onderhoudt 80 soorten korstmossen, evenals de unieke Welwitschia planten. De vele ingenieuze aanpassingen voor waterwinning, zoals die van de Tok-Tokkie kever, welke waterdamp condenseert op zijn verhoogde rug, zorgen voor fascinerende wandelingen en autoritten door de 'Moon Landscape' of 'Welwitschia Drive', dicht bij de stad.

Overnachting in Cornerstone Guesthouse (Cornerstone Room inclusief ontbijt)

Dag 13 Swakopmund

Dag ter vrije besteding...Vandaag heeft u tijd om te ontspannen en te genieten van Swakopmund. Er zijn vele optionele, avontuurlijke activiteiten te ondernemen, zoals sand-boarding (liggend of staand), tandem sky-diving, vissen of quadrijden. Deze kunnen worden gereserveerd voor aankomst. Wij raden een aantal uitstekende dagtochten aan waaronder een bezoek aan het Marine Sanctuary van Sandwich Harbour, een unieke omgeving bestaande uit torenhoge duinen, een zoetwater lagune en de wilde Atlantische Oceaan. Of als alternatief een halve dag catamaran cruise vanuit Walvisbaai met de kans om dolfijnen, zeehonden en vele soorten zeevogels te zien, en tevens te genieten van een mousserende wijn en lokale oesters aan boord. Andere leuke halve dagtochten zijn de 'Living Desert' tour, die u meeneemt naar de duinen in de buurt van Swakopmund, op zoek naar unieke aangepaste woestijndieren, of kajakken met zeehonden vanaf Pelican Point in Walvisbaai, of een gespecialiseerde vogelspot tocht in de omgeving. Sommige activiteiten kunnen op het laatste moment worden geboekt, maar we raden aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Er zijn ook enkele zeer interessante bezienswaardigheden in de stad zelf die u kunt bezoeken. De Crystal Gallery heeft tentoonstellingen over de minerale rijkdommen van Namibië, en een ruimte waar kinderen (of volwassenen!) een tas vol met halfedelstenen kunnen verzamelen. De National Marine Aquarium toont inheemse diersoorten uit de Atlantische Oceaan en heeft een breed scala aan vissen, haaien, roggen en kleinere bewoners van de rijke Benguela wateren. Snake Park biedt een fascinerende weergave van Namibische slangensoorten evenals sommige in beslag genomen exoten, en het Swakopmund Museum in de buurt van het strand biedt een interessant inzicht in de geschiedenis van deze stad.

Overnachting in Cornerstone Guesthouse (Cornerstone Room inclusief ontbijt)

Dag 14 Omaruru

Omaruru ligt in de buurt van Mount Erongo, aan de meestal droge Omaruru River. De naam betekent in het lokale Otjiherero 'bittere melk', omdat het vee dat er graasde bittere melk produceerde.

Overnachting in Erongo Wilderness Lodge (Luxury Tent inclusief diner, ontbijt en begeleide wandelingen)

Dag 15 Windhoek

Vandaag levert u de huurauto in en komt er een einde aan uw autorondreis Kaokoland & Etosha Safari.

Accommodaties 15 dagen Kaokoland & Etosha Safari

Elegant Guesthouse, Windhoek

Elegant Guesthouse ligt in 56 Ziegler Street, Windhoek, een rustige buitenwijk dicht bij restaurants en het stadscentrum. Het pension bestaat uit slechts zes luxe tweepersoonskamers met eigen badkamer tegen een achtergrond van oude blauwe gombomen en dicht bij een kristalhelder zwembad. Het continentale ontbijtbuffet wordt geserveerd in de comfortabele lounge & restaurant. U kunt genieten van de eigentijdse flair en stijlvolle omgeving van dit prachtige pension dat altijd weer net iets meer lijkt te bieden.

Elke kamer is voorzien van een telefoon, een kluisje, airconditioning, een televisie en koffie- en theefaciliteiten. Tevens wordt er gratis 24 uur per dag toegang tot het internet aangeboden.

Okaukuejo Restcamp, Okaukuejo

Okaukuejo was het eerste toeristische kamp dat werd geopend in Etosha en functioneert tegenwoordig als administratief centrum van het park en thuisbasis van het Etosha Ecological Institute. Het ligt aan de westkant van de zoutpan en ongeveer 120 km ten noorden van de stad Outjo. De waterput van Okaukuejo is vaak verkozen tot de beste van de restkamp waterpoelen en heeft een schitterende scala aan wilde dieren.

De dieren die een bezoek brengen lijken zich niet bewust te zijn van het kamp - niet bewust van de felle lichten of de mensen die op de bankjes net achter de lage stenen muur zitten. Het licht dringt niet door in het omringende bos. Het creëert iets van een podium - met het water in het midden - en aandacht voor de dieren die hier komen eten en drinken. Tijdens het droge seizoen, kunt u er zeker van zijn iets interessants te zien door gewoon voor een paar uur in de avond hier te gaan zitten - dus neem een ​​paar drankjes, uw verrekijker en warme kleding mee in de winter. Tot de stamgasten behoren olifanten en jakhalzen, terwijl leeuwen en zwarte neushoorns vaak tijdens het droge seizoen een bezoek brengen.

De tweepersoonskamers hebben een eigen badkamer, een koelkast en theefaciliteiten. Dit zijn de kleinste en beste prijs/kwaliteit kamers in Okaukuejo. Ze bevinden zich een beetje verder weg van de waterput dan de andere kamertypes, maar liggen nog steeds op korte loopafstand van een van de belangrijkste voorzieningen. Er is een kleine winkel, een snackkiosk, een bar en een postkantoor aanwezig, evenals een restaurant waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Er is ook een zwembad om af te koelen tijdens de warme dagen en een tankstation.

Mushara Bushcamp, Namutoni

Deze nieuwste toevoeging aan de Mushara collectie ligt op 10 kilometer van de Von Lindequist poort van Etosha National Park. Het bushcamp biedt plaats aan 32 gasten en 8 kinderen in speciaal gemaakte tenten en geeft een down-to-earth bushcamp ervaring. In de vroege avond wordt er een kampvuur aangestoken waar u verhalen over waarnemingen van wilde dieren kunt uitwisselen. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd op de veranda een stap verwijderd van de bush. Mushara Bushcamp is een optimale bestemming op de drempel van het magische Etosha National Park.

Elk van de 16 tenten zijn gebouwd van canvas, hout en lokaal kalksteen en beschikken over een eigen badkamer. De ruime en luchtige tenten hebben een 8 m2 eigen veranda en ramen van vloer tot plafond. Vier van de tenten hebben een slaapbank geschikt voor elk twee kinderen. De grote badkamer heeft een groot raam en de douche biedt uitzicht op de omliggende wildernis. De geborstelde cementvloeren en stenen muren houden de tent koel, zelfs in de middagzon.

Een koffiezetapparaat, kluis, klamboe, aansluiting voor het opladen van accu's, föhn en de staande ventilator zijn standaard. Of u nu geniet van de privacy van uw veranda of het comfort van uw tent, de rust van de bush is gegarandeerd.

Ongula Village Homestead Lodge, Ondangwa

Ongula Village Homestead Lodge ligt op een steenworp afstand van Ondangwa, ten noorden van het wereldberoemde Etosha National Park, en biedt een ervaring als geen ander. Hier wordt u meegenomen op een culture reis, verkent u de traditionele Namibische praktijken, rust u naast Makalani palmbomen en brengt u een bezoek aan de traditionele huizen.

Met het doel om de schoonheid, eenvoud en de waardigheid van het traditionele dorpsleven te ontdekken, wordt u aangemoedigd om verder te kijken dan de vertrouwde duinen, natuur en uitgestrekte landschappen van Namibië. Hier vindt u de Owambo, een volk met een rijke cultuur. U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de traditionele dagelijkse activiteiten van de hoeve en haar gemeenschap. Kijk naar de eenvoud en de harde realiteit van een traditie die plaatsvindt binnen de moderne samenleving. U kunt mee doen en de kunst leren van het mandenvlechten, het koken op een open vuur, het hoeden van vee en het maken van kleipotten. U kunt uw eigen creatie mee naar huis nemen.

De 4 chalets bieden alle gemakken van thuis met een vleugje luxe en aandacht voor detail, en zorgen voor uw comfort te midden van de onontgonnen wildernis en barre schoonheid van de omgeving. Elk chalet heeft een badkamer met douche, koffie- en theefaciliteiten, een klamboe en twee aparte bedden.

Kunene River Lodge, Kunene River

Kunene River Lodge ligt aan de noordelijke grens van Namibië aan de oevers van de Kunene River die de grens vormt met Angola. Het is 50 km ten westen van de Ruacana Falls en 100 km ten oosten van de Epupa watervallen, een gebied voorheen bekend als Kaokoland (tegenwoordig Kunene). Het terrein is ruig, maar er zijn geasfalteerde wegen tot aan Ruacana. De lokale wegen zijn over het algemeen goed begaanbaar hoewel de wegen langs de rivier nog wel eens onderworpen kunnen worden aan incidentele overstromingen tijdens het regenseizoen.

Kunene River Lodge ligt onder een prachtige luifel van inheemse bomen die zich uitstrekken tot aan de rivier. In aanvulling op de idyllische omgeving, faciliteiten en in-house activiteiten, is de lodge een ideale plek voor diegene die de ruige en mooie Kunene regio van noordwest Namibië willen verkennen. De lodge beschikt over een restaurant, een bar, een zwembad, een winkel en een wasservice. Een populaire verzamelplaats van de lodge is het grote houtenterras dat over de rivier is gebouwd en dienst doet als de belangrijkste zithoek voor het restaurant en de bar.

De vier rustieke stenen huizen staan elk op een eigen stuk grond en reflecteren het ruige terrein rond de Kunene River Lodge. Deze huizen geven de gasten een pioniersgevoel in dit deel van Afrika zonder dat het ontbreekt aan comfort, gemak of voorzieningen.

Kinderen kunnen niet worden ondergebracht in de rustieke chalets of deze delen met hun ouders.

Omarunga Camp, Epupa Falls

Omarunga Camp ligt verborgen in de schaduw van exotische Makalani palmbomen en op slechts 100 meter boven de Epupa Falls. Gasten komen hier in de verleiding om gewoon te relaxen en het adembenemende landschap van de Angolese bergen te absorberen ondertussen genietend van de persoonlijke aandacht en Europese stijl gastvrijheid van het kamp.

Het restaurant, bar en de lounge bevinden zich in een open gebouw met rietendak aan de oevers van de Kunene River. Zittend aan tafel of aan de bar heeft u zicht op de rivier en de Makalani palmen op de andere oever. Hier wordt ook het ontbijt, een lichte lunch en een drie-gangen diner geserveerd. Er is ook een Himba curiosa winkel. Souvenirs en cadeaus die u hier koopt zijn waardevolle inkomsten voor de lokale gemeenschap.

Er staat hier een heel scala aan optionele activiteiten te wachten! U kunt het gehele spectrum van kleinere watervallen verkennen die ontstaan door de 800 meter brede rivier. De meer avontuurlijken kunnen afkoelen in een van de krokodilvrije zwembaden. Populair bij gasten van Omarunga Lodge is de Sundowner Tour in de late namiddag. Geniet van een hapje en een drankje hoog boven op een kopje, met uitzicht op de prachtige Epupa watervallen.

Omarunga heeft veertien comfortabele maar basic, rietgedekte chalets en een familiekamer. Elke tent heeft een eigen badkamer, muskietennetten en koffie- en theefaciliteiten.

Opuwo Country Lodge, Opuwo

Opuwo Country Lodge ligt op een heuvel, ten noordwesten van de bruisende stad Opuwo, en biedt uitzicht op de omliggende valleien en bergen. Het is de ideale locatie om Kaokoland te verkennen. Dit afgelegen gebied, ten zuiden van de Kunene River, is de thuisbasis van de Himba.

Het hotel beschikt over een restaurant, bar, lounge, een wijnkelder, een curiosa winkel, een terras en een zwembad. Het ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in buffetvorm, maar gasten zijn van harte welkom om 'a la carte' te bestellen. Snacks kunnen de hele dag door worden besteld.

De lodge heeft 28 luxe en 12 standaard kamers. Alle met een eigen badkamer en airconditioning. Optionele activiteiten zijn onder andere een begeleide excursie naar een authentiek Himba dorp, een trip naar de Epupa Watervallen of wandelingen.

Camp Kipwe, Twyfelfontein

Camp Kipwe, gebouwd tegen de rotsen met een prachtig uitzicht over de Aba Huab vallei, is een accommodatie vol verrassingen, te beginnen bij aankomst van de gasten. Het lijkt alsof een enorme granieten rots de heuvel af is getuimeld om dit prachtige kamp te onthullen. De accommodatie bestaat uit iglo-vormige, dubbele bungalows met een openlucht badkamer met buitendouche, evenals een eigen veranda met uitzicht op de omringende vlakten. Relax en kom tot rust in de lounge - het uitzicht vanaf hier op de bergen tijdens de prachtige zonsondergangen is adembenemend. Er is een zwembad, waar gasten na een dag vol activiteiten kunnen afkoelen, en een wasservice.

Activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere 3 tot 6 uur durende olifanttochten in de natuur. Deze begeleide tochten zijn inclusief het verkennen van de omgeving met een 4WD, op zoek naar de resterende 600 woestijnolifant van Namibië. De Twyfelfontein excursie duurt ongeveer 2 ½ uur, en begint in de middag. De excursie is inclusief een bezoek aan Burnt Mountain, de Organ Pipes, evenals de fascinerende Bushman gravures. En er zijn een aantal begeleide natuurwandelingen in en rond Camp Kipwe.

Cornerstone Guesthouse, Swakopmund

Cornerstone Guesthouse ligt op de hoek van Rhode Allee en Hendrik Witbooi en is een kleine en rustige bed&breakfast, op loopafstand van de oceaan en het centrum van Swakopmund. Cornerstone biedt de charme en intimiteit van een familie beheerde B&B in combinatie met de moderne voorzieningen van een luxe hotel. In de buurt vindt u het aquarium en de oude brouwerij en binnen een paar minuten van het pension bevinden zich de stranden, cafés, restaurants, gezellige pubs, toeristische attracties en een verscheidenheid aan interessante winkels en markten.

Er zijn in totaal zeven kamers, vijf tweepersoonskamers en twee familiekamers voor vier personen. De kamers hebben allemaal een eigen ingang en binnenplaats met een tafel en stoelen. De inrichting is licht, ruim en netjes met houten vloeren en tegels.

Erongo Wilderness Lodge, Omaruru

De lodge is gesitueerd in de uitlopers van de Erongo Mountains aan de rand van de enorme Erongo Crater. De 10 kamers zijn in harmonie met het omringende, met keien bezaaide landschap en zijn met elkaar verbonden via loopbruggen. Ze hebben elk een breed, schaduwrijk terras en een heerlijke badkamer gebouwd rond de bestaande bomen en rotsen. De inrichting is comfortabel met smaakvolle houten meubels en een prachtig uitzicht over het landschap. Het diner wordt geserveerd in de gedeeltelijk open, rietgedekte eetkamer met centrale open haard voor koelere avonden, compleet met een prachtig uitzicht, goed gevulde bar en goede wijnkelder. Er is ook een terras om te dineren onder de sterren met uitzicht op de verlichte waterput. Het zwembad is een prachtige locatie om te relaxen. Dagelijkse begeleide wandelingen zijn inclusief. Rond het kamp zijn er ook wandelpaden die u zelf kunt bewandelen of optionele begeleide tochten door het 200.000 ha grootte natuurgebied. Vogelspotten is een van de belangrijkste attracties waarbij u 48 verschillende soorten vogels kunt waarnemen in de directe omgeving, met inbegrip van de Black Eagle, Rosy Faced Lovebird en Ruppell's Parrot.

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 15 dagen Kaokoland & Etosha Safari

Inclusief:

 • 14 overnachtingen
 • Vermelde maaltijden (waarvan 14x ontbijt en 9x diner)
 • Huurauto Groep W - Ford Ranger Double Cap 4WD of gelijkwaardig inclusief verzekering
 • Mobiele telefoon (zie opmerkingen)
 • MediVac verzekering (zie opmerkingen)

Exclusief:

 • Intercontinentale vluchten
 • Verzekeringen
 • Optionele excursies
 • Overige maaltijden
 • Drankjes
 • Brandstof voor de huurauto
 • Entreegelden parken
 • Kosten visa
 • Persoonlijke uitgaven

Opmerkingen:

 • U ontvangt een mobiele telefoon met alle nummers van uw accommodaties voorgeprogrammeerd. De accommodaties zijn op de hoogte van uw route en als u niet op tijd arriveert zal men u bellen om te vragen of alles in orde is.
 • Met MediVac verzekering wordt u direct doorverbonden met een dokter voor een eventuele transport per ambulance vliegtuig naar een ziekenhuis in Namibië. Normaal moet dit geregeld worden via uw eigen verzekering waardoor kostbare uren verloren kunnen gaan.

Offerte aanvragen voor: '15 dagen Kaokoland & Etosha Safari'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen