• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Desert Hills Lodge

Een enorme strook dorre aarde, een deel van de Tsauchub rivier en de altijd bewegende, land veranderende Hebron breuklijn. Dit was het podium van de oude San bevolking om hun avonturen door middel van dansen aan elkaar te laten zien in de veilige gloed van hun avondvuren en omringd door hun gele grashutten. Deze veerkrachtige nomaden hebben hun bestaan ​​geëtst op de vlaktes en bergen waar Desert Hills Lodge vandaag rust. Op slechts 30 km van de Naukluft poort aan de C19, is Desert Hills Lodge perfect gepositioneerd om de schoonheid van de Namib Desert en Naukluft Mountains te ontdekken.

Desert Hills Lodge opende zijn deuren in juni 2018. De lodge bestaat uit 18 individuele rietgedekte luxe hutten, geïnspireerd op de grashutten van de San bevolking van weleer. De gepatenteerde ontwerpen van de hoge koepels van gras laten u versteld staan ​​terwijl het oog over de gebogen organische oppervlakken reist, zonder de randen en hoeken van de gebouwen van de dagelijkse drukte van de steden. Alle kamers zijn smaakvol ingericht in neutrale tinten. Ze hebben een eigen badkamer en een eigen zonneterras. Elk chalet heeft een eigen minibar en koffie- en theefaciliteiten. Alle chalets zijn zo gepositioneerd om totale privacy en rust te garanderen. Gasten kunnen ontspannen rond de bar, zichzelf opfrissen bij het zwembad of hun maaltijden nuttigen in het adembenemende restaurant, dat uitkijkt over de prachtige uitgestrektheid.

Er zijn maar weinig dingen die zo krachtig zijn dat u wakker wordt met de pracht van de woestijn die zich uitstrekt tot aan de grenzen van uw zicht. Strengen zonlicht sluipen lui rond ter voorbereiding op hun dag, hun oerbestaan ​​synchroon met de leeftijd van de stenen om u heen. Bij Desert Hills Lodge is men er trots op dat ze al hun klanten luxe, comfort en rust bieden door alleen beddengoed van de beste kwaliteit, 100% katoenen handdoeken en geurige badkamervoorzieningen te gebruiken.

Omdat u niet alleen naar Desert Hills Lodge komt voor uw rust en de keuken zijn er tijdens uw bezoek een groot aantal activiteiten te boeken. Bijvoorbeeld een 3 uur durende rit door de natuur, inclusief versnaperingen, om te bekijken hoe de unieke flora en fauna zich hebben aangepast aan het woestijnleven in dit gebied of zelfs gewoon wandelen langs de bergpaden die door de eeuwen heen door zebra's in de bergen zijn uitgesneden. Een must see in de omgeving is Sossuvlei en Sesriem Canyon.

Overheerlijke gerechten, de koelte van een kristalhelder zwembad in de woestijn en de unieke maar luxueuze accommodatie maken Desert Hills tot een droombestemming bij een bezoek aan de Sossusvlei regio in Namibië.

Offerte aanvragen voor: 'Desert Hills Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen