• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Etendeka Mountain Camp

Etendeka Mountain Camp ligt dramatisch in de uitlopers van het Grootberg massief en spreekt de reiziger aan die bereid is om buiten z'n comfortzone te stappen en deze afgelegen wildernis met zijn ruwe schoonheid op een authentieke manier te ervaren. Hier wordt men eraan herinnerd dat we allemaal gasten zijn van Moeder Natuur. De nadruk ligt hier op de natuur, en dit milieuvriendelijke kamp getuigt van haar vele rijkdommen.

Het kamp is ontworpen om zowel esthetisch als ecologisch in het landschap te passen. Het is duidelijk dat het belangrijkste kenmerk van Etendeka de natuur zelf is. Basaltstenen uit het gebied zijn op elkaar gestapeld in een schanskorf om de gestructureerde muren van het hoofdgebouw te creëren. De lijnen zijn strak en uitnodigend met een doorkijk op ongelooflijke vergezichten van de bergen gecreëerd door oude lavastromen. Het kamp is rustiek, eenvoudig en uitnodigend. Een bar met een fantastisch uitzicht en een comfortabele lounge wordt geflankeerd door een lange tafel waar ontbijt, lunch en gezonde diners worden gedeeld met uw gastheer en gids. Het zwembad met ligstoelen is een onverwacht genot.

Paden leiden naar tien schaduwrijke en-suite Meru-tenten die zijn ingericht met lits-jumeaux bedden (twee tenten hebben tweepersoonsbedden) en ze zijn allemaal fris opgemaakt met luxe matrassen en 100% katoenen linnengoed. Het comfort doet niets af aan de traditionele sfeer van een tentenkamp. Een prachtige milieuvriendelijke "emmer"-douche in de open lucht met warm en koud water draagt ​​bij aan de bush-ervaring. Het kamp werkt op zonne-energie en de tenten en de badkamer hebben zonne-energie verlichting. Het kamp heeft een kleine footprint en werkt met een toegewijd team uit de gemeenschap. Etendeka zet zich in voor duurzaam toerisme. Het is eenvoudig comfort in een ruig landschap en hoewel het uitzicht vanuit uw bed inspirerend is, heeft u het overweldigende gevoel één te zijn met de natuur wanneer u naar buiten stapt en in uw luxe kampeerstoel gaat zitten. Designelementen omvatten een herhaling van de gestapelde rotsen voor privacy, maar de overheersende functie blijft de natuurlijke omgeving.

Een rijke en diverse omgeving om te voet of op een mooie rit te verkennen. De Etendeka basalt lavastromen en platte bergen zijn ronduit spectaculair en hoewel schijnbaar onherbergzaam, vol verborgen leven. “Elke dag bij Etendeka is anders”, zegt Boas, een van de gepassioneerde en uiterst deskundige gidsen bij Etendeka. Er zijn geen hekken of beheer van dieren in het wild. Dieren zijn vrij om in en uit het gebied te bewegen, afhankelijk van de tijd van het jaar, hun bewegingen gedreven door voedsel en water. De Etendeka Overnight Walking Trail Experience aan de voet van het Grootberg massief is een uniek nieuw aanbod van de Etendeka Lodge Company. De ervaring belooft een authentiek en opwindend contact met de natuur te worden. Trek te voet door een van de meest afgelegen en ongerepte landschappen van Namibië, geniet van de zonsondergang terwijl u uitkijkt over oneindige vergezichten van oude rotsformaties en slaap onder een deken van sterren. Dit is een unieke kans om contact te maken met de natuur.

Offerte aanvragen voor: 'Etendeka Mountain Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen