• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Mushara Outpost

Mushara Outpost ligt op slechts 10 km van de Von Lindequist-poort van het wereldberoemde Etosha National Park. Mushara Outpost biedt plaats aan 16 gasten in op maat gemaakte tentachtige hout- en canvasstructuren die aan de oevers van een oude droge rivierbedding staan, bekend als "Omuramba" in de Herero-taal. Bij Mushara Outpost draait alles om ouderwetse gastvrijheid met warme, vriendelijke en persoonlijke service op een steenworp afstand van de wonderen van Etosha National Park. Het hoofdgebouw van de lodge is vormgegeven als een oude boerderij met hoge muren, een golfplaten dak en een grote veranda rondom die op het noordoosten is gericht om te profiteren van schaduw. De sfeer is vergelijkbaar met die van een goed bewoond huis: vriendelijk en uiterst comfortabel met een lichte uitstraling.

Elke tent is gemonteerd op een houten dek, 1,5 m boven de grond, waardoor een ander perspectief op de omgeving ontstaat. Een grote glazen schuifdeur leidt naar de tent, alle ramen en deuren zijn afgedekt met horren. Grote glazen ramen van vloer tot plafond zorgen voor voldoende luchtcirculatie tijdens de nacht. Airconditioning zorgt voor extra comfort op zeer warme middagen. De open badkamer heeft een plafond, twee grote ramen en een apart, gesloten toilet. De douchecabine is van boven tot onder van glas. Rits de externe canvas hoes open voor zover u zich prettig voelt en uw tijd onder de douche krijgt een nieuwe dimensie. De inrichting van de tent is minimaal, comfortabel en voelt licht aan. Een minibar, koffiestation, kluisje, telefoon, klamboe, stopcontacten voor het opladen van accu's, haardroger en airconditioning zijn standaard. Wifi is beschikbaar in kamers/tenten en gemeenschappelijke ruimtes. Of u nu geniet van de privacy van uw veranda of het comfort van uw tent, de rust van de bush is gegarandeerd.

Etosha National Park is een van de mooiste en belangrijkste wildreservaten van Zuidelijk Afrika. Het park heeft een oppervlakte van 22.270 km² en herbergt tientallen soorten zoogdieren en reptielen, verschillende soorten amfibieën, meer dan 300 vogelsoorten en zelfs één vissoort. De 4731 km² grote zoutpan, de grootste in zijn soort in Afrika, vormt het middelpunt van het park. De glinsterende witte korst van zoutkristallen in de pan strekt zich uit zo ver het oog reikt. Vroeger was dit een meer ter grootte van Nederland dat werd gevoed door verschillende rivieren, waaronder waarschijnlijk ook de Kunene. Toen de rivieren geleidelijk van loop veranderden, begon het water in het meer te verdampen totdat alleen de enorme droge zoutlaag overbleef. De San (Bosjesmannen) vertellen een nogal aangrijpende legende over de vorming van Etosha Pan: bij een inval in een dorp werden alle mannen en kinderen vermoord, alleen de vrouwen werden gespaard. Een van hen was zo radeloos over de dood van haar familie dat ze huilde en huilde totdat haar tranen een enorm meer hadden gevormd. Toen het meer opdroogde bleef er niets over behalve een enorme witte pan.

Offerte aanvragen voor: 'Mushara Outpost'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen