• Slider image

Nkasa Lupala Tented Lodge

Nkasa Lupala Tented Lodge, gebouwd aan de oevers van een van de vele kanalen van het Kwando-Linyanti riviersysteem, is een van de nieuwste toevoegingen aan dit gebied. Dit unieke Namibische moeraslandparadijs in de oostelijke Caprivi regio staat algemeen bekend als Mamili en werd onlangs omgedoopt tot Nkasa Lupala National Park.

De lodge biedt plaats aan maximaal 22 personen en is gelegen aan de noordelijke, niet-omheinde grens van Nkasa Rupara National Park waardoor dieren vrij rond kunnen lopen in de buurt van de lodge. Olifanten en buffels komen veel voor in het gebied, evenals grote roofdieren zoals leeuwen, luipaarden of hyena's en meer dan 400 vogelsoorten te zien waaronder de visarend.

De accommodatie bestaat uit 10 ruime luxe safaritenten, opgetrokken op houten dekken met prachtig uitzicht op de groene wetlands. De centrale lodge is ook hoog op palen geplaatst om wild te kunnen bekijken vanuit het kamp, ​​en er is een gezellige lounge en eetkamer. De lodge is volledig zelfvoorzienend voor elektriciteit en waterverwarming door het gebruik van zonnepanelen en dient als voorbeeld voor duurzame constructie en planning, niet alleen in de regio, maar ook in Namibië als geheel. Dit is misschien wel het meest diverse natuurgebied van de hele Caprivi Strip en Nkasa Lupala de beste accommodatie.

Activiteiten bij Nkasa Lupala zijn onder andere boottochten, safaritochten en begeleide wandelingen. In plaats van de kwantiteit mag u de kwaliteit van de waarnemingen verwachten en het voorrecht om een ​​van de meest afgelegen en exclusieve gebieden in de regio te bezoeken. Nkasa Lupala ligt in een uniek waterrijk gebied met een groot verschil in waarnemingen tussen de seizoenen.

Offerte aanvragen voor: 'Nkasa Lupala Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen