• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Okahirongo Elephant Lodge

Okahirongo Elephant Lodge, gelegen op een heuvel boven de oevers van de tijdelijke Hoarusib rivier, is mogelijk een van de meest afgelegen lodges in Namibië. Hier wordt u beloond met een echte safari ervaring. De lodge zal uw zintuigen versteld doen staan ​​met de mix van stijlvolle rust, excentrieke architectuur, ultiem comfort en uitstekende service. Een oase van luxe midden in de woestijn. De verbluffende architectuur en de unieke woestijnomgeving maken deze plek tot de perfecte "James Bond-locatie". Het decor is een rijke combinatie van aardetinten, donker Afrikaans hout en ongeraffineerde natuurlijke oppervlakken, texturen die doen denken aan de rafelige randen in het landschap. Vormen, materialen en kleuren zijn ontworpen om de omgeving van de woestijn en de lokale Himba cultuur te herinneren. 's Avonds lokken aangestoken kaarsen u naar de elegante eettafel waar u kunt genieten van weelderige Italiaans-Namibische fusiongerechten. Etnische en lokale gebeeldhouwde meubels brengen de opwinding en romantiek van Afrika tot leven. In de bibliotheek zijn kostbare fotoboeken verzameld over de wonderen van Namibië, naast een verzameling lokale himba portretten en enkele romans en non-fictie boeken die door de eigenaren en de gasten zijn uitgewisseld.

Het hoofdcomplex heeft de vorm van het traditionele lokale stamdorp: met de kenmerkende koepelvormige ingang van de himba en de heilige centrale open haard om in contact te blijven met de voorouders en de ‘boma’, de Afrikaanse ontmoetingsplaats. Bereidt u voor om miljarden sterren te zien die u zich niet eens kunt voorstellen. Kronieken uit de oudheid melden dat het tijdens heldere nachten mogelijk was om een ​​boek te lezen met het licht van de volle maan weerkaatst door het water. Bij Okahirongo is het nog steeds zo.

De zeven onafhankelijke luxe chalets liggen als parels verscholen in de Namib, de oudste woestijn ter wereld en de enige waar aangepaste olifanten en leeuwen vrij leven. Kingsize bed en decoraties in een rijke en sensuele samensmelting van oker-, honing- en zandkleuren, creëren een unieke sfeer die u laat onderdompelen in absolute stilte en volledige privacy. Er is niets beters dan in de middag te genieten van een buitendouche in de woestijn, en 's avonds te kiezen tussen de binnendouche of het bad om helemaal tot rust te komen. De enige spijt die bijna alle gasten hebben is dat ze niet meer dagen hebben geboekt om gewoon te ontspannen en te genieten van de stilte en schoonheid van de woestijn.

De presidentiële suite is een villa met een eigen schilderachtige ingang, een uitgebreide lounge met externe veranda en twee prieeltjes, ligbedden en kussens om te dagdromen of sterren te kijken. De suite heeft twee luxe slaapkamers, elk met een eigen grote badkamer en kingsize tweepersoonsbedden. Ontspan in het bad of kies tussen een binnen- en buitendouche, 's ochtends ziet u in de fraai ingerichte badkamers met dubbele wastafels en spiegels de zonsopgang in de magische vallei weerspiegelen. De suite biedt fijne meubels en een uniek uitzicht op de woestijn. Gasten in de suite kunnen de privélounge gebruiken als een extra ruimte voor hun favoriete activiteiten zoals bijvoorbeeld yoga, meditatie, lezen of gewoon nippen aan dat welverdiende koude drankje.

Offerte aanvragen voor: 'Okahirongo Elephant Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen