• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Cabanes des Anges

Cabanes des Anges ligt in een rustige en exotische tropische tuin op 5 minuten van het strand Anse Reunion. De tuin met palmbomen en een verscheidenheid aan bloeiende planten, die een koele en luchtige sfeer bieden, complementeert de natuurlijke schoonheid van het eiland. Op slechts 15 minuten lopen bevindt zich de haven van het eiland bij La Passe, waar ook diverse kleine winkels zijn voor levensmiddelen en fietsverhuur.

De 3 standaard kamers en 6 appartementen zijn modern en gebouwd met een elegante Creoolse touch. Ze bestaan ​​elk uit 1 slaapkamer met een eigen badkamer, een eigen veranda, airconditioning en een plafondventilator. De appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste kitchenette.

Cabanes des Anges heeft ook een klein zwembad en een tuindouche die door alle gasten wordt gedeeld.

Offerte aanvragen voor: 'Cabanes des Anges'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen