• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Le Repaire Boutique Hotel & Restaurant

Le Repaire is een klein hotel aan het strand, vlakbij het centrum van het dorp op La Digue. Het ligt op loopafstand van de steiger, winkels, banken en fietsverhuur.

Het hotel beschikt over 11 superior kamers en 7 standaardkamers. De superior kamers bieden uitzicht op zee, terwijl de standaardkamers geen direct uitzicht op de zee bieden. Kamerfaciliteiten omvatten airconditioning, haardroger, babybedje, minibar, telefoon, extra bed, thee- en koffieapparaat, satelliettelevisie en een kluis (laptop-formaat).

Ofschoon dit een accommodatie aan het strand is, is er ook een klein zwembad voor de gasten. Gasten kunnen ontspannen op het strand of in de tuin zitten in de schaduw van de Boie de Rose of Takamaka bomen.

De Italiaanse chef-kok serveert traditionele pizza-, pasta- en vleesgerechten, evenals zijn eigen unieke visgerechten die Italiaanse smaken combineren met die van de Seychellen om schotels te creëren die echt uniek zijn voor Le Repaire.

Offerte aanvragen voor: 'Le Repaire Boutique Hotel'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen