• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Chundukwa River Lodge

Chundukwa River Lodge is een bestemming op zich. Het ligt op een halfuur rijden van Livingstone en 36 km stroomopwaarts van de Victoria Falls. Kom hier om u terug te trekken, te ontspannen, te herstellen, paard te rijden, vogels te bekijken, een cruise op de Zambezi te maken of de Victoria watervallen te bezoeken en enkele van de avontuurlijke en safari-activiteiten in de omgeving uit te proberen. Dit stukje paradijs is al meer dan 50 jaar in dezelfde familie die nauw verbonden is met de omgeving en de mensen, hun stamtaal en tradities. Bezoek met hen een plaatselijk dorp en ontmoet de mensen.

De vijf rivierchalets zijn gebouwd op palen boven de Zambezi River, elk met hun eigen gevoel van luxe, romantische charme en privacy. Alle chalets hebben een eigen badkamer. Twee chalets zijn favoriet als bruidssuites en één (Jacana River Chalet) is groot genoeg voor twee extra bedden als u als gezin bij elkaar wilt blijven. In elk chalet kunnen twee aparte bedden of kingsize bedden worden geplaatst.

De Chundu Cottage is een volledig privé, vrijstaand, gezinsvriendelijk huis met rieten dak en uitzicht op de Zambezi River. Een kleine team van chef-kok, ober en huishoudster zal u 'thuis' bedienen, op uw gemak. Ze zorgen ook voor kinderen, zodat ouders er zeker van kunnen zijn dat hun kinderen vroeg kunnen eten en naar bed kunnen, zodat ze wat tijd voor zichzelf hebben. Chundu Cottage is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een slaapkamer met een kingsize bed/twee eenpersoonsbedden met een eigen douche en dubbele wastafels, een tweede slaapkamer met een kingsize bed/twee eenpersoonsbedden en een zolderruimte op de bovenverdieping voor twee personen. De zolderruimte en tweede slaapkamer delen een aparte badkamer met dubbele wastafels, een eigen toilet en een douche met dakraam. Een open woonkamer en keuken komen uit op een overdekte veranda en een aangrenzend terras dat zich uitstrekt tot een dompelbad. Het terras is omheind, zodat de kleintjes niet in het zwembad of naar de rivier kunnen dwalen. Er staan stoelen rond de open haard en een picknicktafel aan de oever van de rivier om onder de sterren te dineren.

Luister elke avond naar het grommen van de nijlpaarden, voordat ze het terrein opkomen om op de grasvelden achter de chalets te grazen.

Offerte aanvragen voor: 'Chundukwa River Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen