• Slider image
  Standaard Chalet
 • Slider image
  Standaard Chalet
 • Slider image
  Standaard Chalet
 • Slider image
  Standaard Chalet
 • Slider image
  Standaard Chalet
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
  Luxe Suite
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Kafunta River Lodge

Kafunta River Lodge ligt aan de rand van South Luangwa National Park in de centrale Luangwa regio en is een klassieke safarilodge. Met uitzicht op een grote uiterwaarde van de Luangwa River, biedt Kafunta een ‘Afrika-kinderdroom’ die uitkomt. Hoewel het personeel zeer professioneel is, is de sfeer in dit kamp warm en ontspannend. Overdag ontdekt u enkele van de rijkste natuurgebieden van Afrika - knorrende nijlpaarden, badende olifanten, vogels fluiten boven u, en dit allemaal voor de deur. Zodra u tergkeert naar de lodge ervaart u echte vriendelijkheid en gastvrijheid. Het flexibele personeel zal al het mogelijke doen om aan uw wensen te voldoen, zelfs als dat betekent dat u urenlang 'op jacht' moet naar een roedel wilde honden of een troep leeuwen, gewoon om er zeker van te zijn dat u onvergetelijke ontmoetingen heeft met een deel van de dieren in het wild en af kan vinken van uw bucketlist. De kers op de taart is het uitzicht vanaf de eetzaal, waar de hele dag wilde dieren zoals nijlpaarden, giraffen, zebra's, impala's, krokodillen en een grote verscheidenheid aan vogels te zien zijn.

Kafunta ligt langs de oever van de rivier met een prachtig uitzicht en biedt plaats aan maximaal twintig gasten in tien rieten chalets die op houten platforms zijn opgetrokken. De acht standaard chalets zijn smaakvol ingericht in Afrikaanse stijl en charme en zijn heerlijk en ruim, terwijl de twee luxe suites een veranda met uitzicht op de bovenverdieping en een luxe badkamer hebben. Elk chalet heeft een eigen badkamer met warm en koud stromend water, muskietennetten, elektrische ventilatoren, koffie- en theefaciliteiten en een eigen veranda. Centraal in de lodge bevindt zich een charmante lounge- en eetkamer met open zijkanten met een hoge, volwassen wilde mangoboom in het midden, die de perfecte schaduw biedt om op zonnige dagen te ontspannen. Elke avond wordt er een knappend kampvuur aangestoken en een comfortabel houten terras kijkt uit over een actieve waterput met ononderbroken uitzicht. Een schuilplaats onder het terras is de perfecte plek voor fotografie of vogels te kijken. Een ander uniek kenmerk van deze lodge is een warmwaterbron die wordt gevoed door een volledig natuurlijke geothermische bron op het terrein van Kafunta. Met een gemiddelde temperatuur van 37 graden Celsius is dit de perfecte manier om het einde van een veelbewogen dag te vieren, vooral tijdens de koelere wintermaanden. Laat uw vermoeide lichaam tot rust komen terwijl uw omhoog staart en de sterren telt - dit zal even duren, want u zult er meer zien dan u ooit eerder heeft gezien.

Begin uw dag met een vroeg ontbijt terwijl u luistert naar het ontwaken van de dierenwereld. Met wat vers gebak en een gloeiend hete kop thee of koffie om uw ochtend een vliegende start te geven, bent u klaar voor uw eerste safari activiteit van de dag. Naast het maken van een gamedrive met gids en tracker, biedt dit kamp ook begeleide wandelsafari's aan. We raden aan om aan het begin van uw verblijf een wandelsafari te maken, omdat dit uw perspectief op de omgeving, de ecosystemen en hoe alles met de dieren samenwerkt, zal veranderen. Na de ochtendactiviteit zult u merken dat al deze safari opwinding hongerige buiken veroorzaakt. Maar goed dat er een brunch wordt geserveerd als u terugkomt. Nog steeds ‘hongerig’ naar meer dieren in het wild? Dan is de hide onder het terras de perfecte plek om te genieten van vogels of om wat tijd te besteden aan uw fotografie tijdens het heetste deel van de dag. Meer zin om uzelf in de watten te leggen? Kies dan voor een spabehandeling in de Wellness Spa, weggestopt in een rustige en besloten hoek van het kamp. Verjongd en uitgerust begint u dan de middag met verse thee, koekjes en gebak om u voor te bereiden op weer een ongelooflijke safari activiteit, compleet met sundowners in de bush. Terwijl de lucht langzaam warmrood en dan diep paars kleurt, wordt 's avonds een viergangenmenu geserveerd, vergezeld van uitstekende wijnen, bushverhalen en een opwarmend vuur. Vergeet niet om een ​​therapeutische duik te nemen in de natuurlijke hot tub en uzelf te baden in Afrikaanse luxe.

Offerte aanvragen voor: 'Kafunta River Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen