• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Luwi Bush Camp

Luwi Bush Camp, een van de eerste afgelegen bushkampen van South Luangwa, ligt diep in het hart van het South Luangwa National Park aan de dynamische, seizoensgebonden Luwi River. Dit comfortabele, maar toch rustieke kamp staat in de schaduw van enorme mahoniebomen, dicht bij een permanente met nijlpaarden en krokodillen gevulde lagune en biedt een prachtig uitzicht over de uiterwaarden, Luwi River en verder. Het gebied is extreem afgelegen zonder andere kampen of mensen in de verre omtrek. En omdat dit kamp zo ver verwijderd is van elk ander kamp, ​​zijn dieren niet gewend om mensen te zien. Ze zullen hun nieuwsgierigheid volgen en dichtbij komen. Samen met gidsen die elk deel van deze contreien kennen en een gebied dat perfect geschikt is voor wandelsafari's, zult u zeker uw innerlijke ontdekkingsreiziger ontdekken wanneer u voet op dit land zet. Zelfs als u de safari-activiteiten hebt overgeslagen, is een verblijf in dit kamp geen straf. De accommodaties zijn uiterst comfortabel (met verbazingwekkend zachte bedden), het eten is om van te watertanden (wat vindt u van een Afrikaanse BBQ op een opgedroogde rivieroever?) En het personeel houdt u te allen tijde veilig.

De vijf traditionele hutten van gras en riet worden elk seizoen gebouwd, gaan op in de bush en zijn eenvoudig maar uiterst comfortabel. De badkamer faciliteiten zijn open naar de hemel en zeer ruim, met een doorspoel toilet en douches met warm en koud stromend water. De bedden staan ​​onder grote muskietennetten, er liggen rieten matten op de stevige aarden vloeren en de hutten zijn ingericht met mooie rustieke meubels. De maaltijden overdag worden geserveerd in de schaduw van de mahoniebomen, en het diner wordt onder de sterren genoten, begeleid door de vele geluiden van de Zambiaanse nacht. Er is een kleine luifel met rieten dak die schaduw biedt over de bar en de loungeruimte waar u kunt ontspannen en de dieren in het wild voorbij kunt zien dwalen. (Met een gin-tonic in uw hand natuurlijk.)

Zoals eerder genoemd is door de afgelegen ligging van het kamp dit dé perfecte plek voor wandelsafari's. De natuur in het gebied is productief en herinneringen die u zult opdoen aan het te voet volgen van groot wild zullen zeker een leven lang meegaan. De gidsen van dit kamp zijn wandelende encyclopedieën. Tijdens wandelingen en gamedrives begeleiden ze u naar spannende natuurscènes. Gieren in een boom, een bepaald soort uitwerpselen - allemaal aanwijzingen dat dieren in het wild dichtbij zijn. Als u echt iets onvergetelijks wilt beleven, breng dan een nacht door onder de sterrenhemel onder toezicht van het personeel en ervaar de echte wildernis. Diner gemaakt op een open vuur, starend naar de Melkweg, misschien zelfs 's nachts een luipaard horen grommen van dichtbij ... belangrijke momenten die niet snel zullen worden vergeten. Tijdens safari-activiteiten kunt u de ongrijpbare Roan-antilope of rietbok, eland en hartebeesten vinden, die bijna nooit in andere delen van het park worden gezien. U kunt ook een troep leeuwen verwachten, talloze buffels en olifanten, nijlpaarden die hun roze buik in het water laten zien, impala's, wilde honden, meer dan 400 vogelsoorten....de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens elke activiteit, en zelfs als u in het kamp aan het luieren bent, zult u de constante adrenalinestoot voelen als u iets moois ziet.

Laten we eerlijk zijn: u bent in het vliegtuig naar Afrika gesprongen om dat echte 'bush-gevoel' te ervaren, toch? Bij Luwi Bush Camp bent u hiervoor op de juiste plaats, zonder enige afleiding van de moderne wereld, geen onnodige franje en de echte eerste levensbehoeften.

Offerte aanvragen voor: 'Luwi Bush Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen