• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Nkonzi Camp

Dit kleine intieme kamp ligt aan de droge Mushilashi River en heeft dit deel van het park vrijwel voor zichzelf. Het kamp is een traditioneel seizoensgebonden bushcamp dat alleen van juni tot oktober open is, de andere tijden van het jaar wordt het gebied aan de dieren overgelaten omdat het ontoegankelijk is. Het kamp is afgelegen maar toch gunstig gelegen op slechts 45 minuten rijden van de hoofdingang en ongeveer 1,5 uur van de luchthaven van Mfuwe.

Accommodatie is in vrij eenvoudige Meru-stijl tenten, terwijl het kamp comfortabel genoeg is, de nadruk ligt hier op de safari-ervaring in plaats van de franje van het kamp. De inloop safaritenten zijn een mix van back-to-nature charme en safari comfort. Elke kamer heeft een eigen badkamer in de openlucht (met emmerdouches met warm water), een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met houten frame met fris katoenen linnengoed, canvas safaristoelen en verlichting op zonne-energie. Er zijn er maar vier die plaats bieden aan maximaal acht gasten tegelijk, waardoor het erg intiem is en persoonlijke aandacht garandeert.

De centrale Meru-safaritent in Nkonzi Camp is de belichaming van de ouderwetse safari-charme. Hier kunt u 's ochtends genieten van dampende kopjes vers gezette koffie,' s middags van een koude gin-tonic en 's avonds van sfeervolle avondmaaltijden bij kaarslicht onder een met sterren bezaaide nachthemel. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en verhalen te delen terwijl u luistert naar de serene geluiden van de Afrikaanse wildernis. Naast de rivier zijn verschillende banken, in de schaduw van de bomen en perfect gepositioneerd om het komen en gaan rond het kamp in de gaten te houden. Omdat Nkonzi diep in het South Luangwa National Park ligt, betekent dit dat ze niet zijn aangesloten op het lichtnet. Ze gebruiken lampen en kaarsen op zonne-energie en maken gebruik van een kleine oplaadunit op zonne-energie voor camerabatterijen.

Nkonzi is eigendom van en wordt gerund door Gavin Opie, een zeer ervaren safarigids die al meer dan 20 jaar in Zambia woont. Samen met zijn kleine en toegewijde team geeft Gavin prioriteit aan uitzonderlijke safarigidsen. Gasten worden ondergedompeld in de safari-ervaring - onvergetelijke natuurbelevenissen zijn gegarandeerd. Dit is niet zomaar dieren van een checklist afvinken; Gavin biedt safarigidsen op zijn best. De wandelsafari's beginnen en eindigen direct vanuit het kamp, ​​terwijl game drives in elke richting kunnen gaan, aangezien het kamp zich midden in alle actie bevindt. Het is een echte wilderniservaring zonder mobiele connectiviteit of internet. Het draait allemaal om het loskoppelen van de rest van de wereld en weer verbinding maken met de natuur.

Offerte aanvragen voor: 'Nkonzi Camp'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen