• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  7 Koppies is een exclusief guesthouse te midden van 50 ha ongerept fynbos (inheemse vegetatie) op een privé stuk grond van een werkende boerderij. Het guesthouse ligt bovenop een koppie (kleine heuvel), met uitzicht op de Simonsbergen en de vallei van Franschhoek - een uitzicht dat het best wordt genoten bij zonsondergang, vanaf het terras en het 25 meter zwembad. Lees meer ...
 • Slider image
 • Slider image
  Tswalu Kalahari Game Reserve. Geen twee Tswalu ervaringen zijn hetzelfde. Dat komt omdat de manier waarop u deze magische plek ziet en aanraakt, wordt bepaald door uw specifieke interesses en in uw eigen tempo zal gebeuren. Lees meer ...
 • Slider image
 • Slider image
  Slapend luipaard in het Madikwe Game Reserve van de Morukuru Family. Kijkt u ook eens naar de Morukuru Beach Lodge in De Hoop Nature Reserve. Lees meer ...
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  De tafelberg in Kaapstad met op de voorgrond het Cape Grace Hotel.

Over Avis

Avis Rent a Car en haar dochterondernemingen exploiteren een van 's werelds bekendste autoverhuurmerken met ongeveer 5.450 locaties in meer dan 165 landen.

Avis heeft een lange geschiedenis van innovatie in de autoverhuurbranche en is een van 's werelds topmerken voor klantentrouw. Avis zorgt voor een stressvrije autoverhuurervaring door superieure services te bieden die tegemoetkomen aan de individuele behoeften van uw klanten ... ze dragen de 'We Try Harder'-geest met kennis, zorgzaamheid en een passie voor uitmuntendheid.

In Zuid-Afrika is Avis Rent a Car het toonaangevende autoverhuurbedrijf, waarvan het succes wordt ondersteund door het Brand Ambassador-programma. Elk personeelslid heeft een persoonlijke belofte gedaan om de verwachtingen van de klant op elk gebied te overtreffen. U kunt een Avis auto huren voor bestemmingen als Kaapstad, Johannesburg, Durban, Port Elizabeth, Garden Route en andere steden, dorpen en internationale bestemmingen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Type auto's Avis

Houd er rekening mee dat de hierboven getoonde voertuigen een representatief voorbeeld zijn. We kunnen het exacte merk en model dat u krijgt niet garanderen, tenzij anders vermeld.

Offerte aanvragen voor: 'Autohuur Avis'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen

Huurvoorwaarden Avis

(geldig 1 april 2022 - 31 maart 2023)

Belangrijkste voorwaarden Avis autoverhuur:

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door Avis worden gehanteerd.

Huurperiode

Tarieven worden berekend op 24-uurs basis (1 dag). Indien het huurvoertuig niet op de afgesproken datum is ingeleverd en er geen voorafgaande regelingen zijn getroffen om de huur te verlengen, wordt het voertuig door Avis opgehaald en worden er administratiekosten voor achterstallige huur van ZAR 800.00 in rekening gebracht.

Prijs inclusief

--

Leeftijd informatie

In Zuid-Afrika is de minimumleeftijd voor het huren/besturen van een auto 18 jaar en de huurder moet minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs.

Voor bestuurders van 21-24 jaar geldt een toeslag van ZAR 35 per dag, per bestuurder, met een maximum van 10 dagen.

Extra bestuurders

ZAR 415.00 per persoon, per huur. Alle extra bestuurders moeten aan dezelfde minimumleeftijd en rijbewijsvereisten voldoen als de huurder. Alle extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het begin van de huur.

Creditcards

Alle grote creditcards (American Express, Avis, Diners Club, Mastercard, Visa) worden geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de huurder staan. Avis Zuid-Afrika accepteert geen Debitcards. Bij betalingen ter plaatse met een geldige creditcard, kunnen transactiekosten in rekening worden gebracht.

Verzekeringen

Southern Cross Reizen verhuurt Avis huurauto's op basis van Premium Package inclusief Loss Damage Waiver. LDC/CDW vermindert de aansprakelijkheid van de volledige waarde van het voertuig tot een nominaal eigen risico. De verzekering vervalt indien/bij:
• de auto zonder toestemming van Avis wordt meegenomen naar gebieden genoemd onder restricties.
• het voertuig wordt gebruikt voor slepen.
• nalatigheid of schending van de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst of provincie wetten.
• dakschade veroorzaakt, maar niet beperkt tot, contact tussen het voertuig en objecten die over de weg hangen, of schade die op een andere manier is veroorzaakt.
• waterschade aan het voertuig of schade aan de onderkant, en alle daaruit voortvloeiende kosten door die schade aan de onderkant.

Vermindering eigen risico

Houd er rekening mee dat, zelfs als u vermindering van Eigen Risico heeft, u altijd verantwoordelijk bent voor de volledige kosten van het repareren van eventuele dakschade, behalve hagelschade (bijvoorbeeld schade die optreedt als u door een te lage tunnel, tegen een boom of tegen een slagboom van een parkeerplaats rijdt); bodembeschadiging (bijvoorbeeld schade aan de uitlaatsystemen, ophanging en chassis veroorzaakt door onzorgvuldig rijden over tegen stoepranden of rijden over wegen van slechte kwaliteit met hoge snelheden); waterschade of schade veroorzaakt door schending van de huurovereenkomst.

Rijbewijs en identiteitsbewijzen

Op het moment van ophalen moet een geldig rijbewijs uit het land van de huurder persoonlijk worden getoond. Dit rijbewijs moet de bestuurder certificeren als gekwalificeerd voor de klasse en categorie van het voertuig dat wordt gehuurd. Het rijbewijs mag niet vervallen vóór het einde van de huurperiode. Alle rijbewijzen die zijn gedrukt in een niet-Latijn/Romeins alfabet moeten vergezeld worden van een geldig internationaal rijbewijs.

Brandstof kosten

Klanten ontvangen de auto met een volle tank en moeten deze terugbrengen met een volle tank. Anders worden er tankkosten in rekening gebracht op het moment dat de auto wordt ingeleverd. Brandstofkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De prijs van tankkosten zijn beschikbaar op het moment van uitchecken.

Enkele reis verhuur en restricties

Auto's kunnen worden teruggebracht naar andere Avis-locaties in Botswana, Lesotho, Namibië, Swaziland en Zuid-Afrika, er kunnen eenmalige kosten in rekening worden gebracht.

Onderstaande gedetailleerde restricties zijn van toepassing:

Grensoverschrijdende verhuur is niet toegestaan van Zuid-Afrika naar Angola, Malawi, Mozambique, Zambia of Zimbabwe, zelfs niet als u terugkeert naar Zuid-Afrika.

Huurders die Botswana, Swaziland, Lesotho of Namibië willen betreden, moeten in het bezit zijn van een machtigingsbrief die op het moment van verhuur verkrijgbaar is bij een Avis-locatie.

Een extra grensoverschrijdende vergoeding wordt als volgt in rekening gebracht:

ZAR 1900.00 (incl. btw) naar Namibië en Botswana

ZAR 600.00 (incl. btw) naar Swaziland en Lesotho

Grensoverschrijding naar Namibië is toegestaan tegen een meerprijs van NAD 180.00 wegenbelasting (te betalen aan de grens van Namibië), als u een niet in Namibië geregistreerd voertuig bestuurt.

Bij het oversteken van de grens met Swaziland wordt aan de grens een wegenbelastingtoeslag van ZAR 50.00 in rekening gebracht voor alle auto's met een buitenlands kenteken.

Extra grensoverschrijdende enkele reishuur kosten

ZAR 6700.00 (incl. btw) naar Namibië

ZAR 3850.00 (incl. btw) naar Botswana

ZAR 1600.00 (incl. btw) naar Swaziland

ZAR 1600.00 (incl. btw) naar Lesotho

Accessoires

Kinderzitjes ZAR 440.00 per stoel, per huur in geval van verlies/schade aan het kinderzitje, zal een aansprakelijkheid van ZAR 2000.00 van toepassing zijn

GPS navigatie ZAR 99.00 per dag met een maximum van 21 dagen. In geval van totale verlies / schade aan de GPS-eenheid, zal een aansprakelijkheid van ZAR 2120.00 van toepassing zijn.

Fietsenrek Houd er rekening mee dat fietsenrekken alleen kunnen worden gehuurd met een AVIS huurauto. Een bestaande reserveringsnummer van Avis moet worden getoond. ZAR 115.00 per dag. In geval van verlies/schade aan het fietsenrek, zal een aansprakelijkheid van ZAR 2750.00 van toepassing zijn.

Wifi Wifi units zijn momenteel alleen beschikbaar bij King Shaka International Airport, Durban stad, Cape Town International Airport, Cape Town stad, East London Airport, Port Elizabeth Airport, George Airport, Tambo International Airport, Lanseria Airport, Sandton Gautrain, Pretoria stad en Kruger Mpumalanga Airport. ZAR 99,00 per dag, inclusief 1 GB aan gegevens per dag. In het geval van verlies/schade aan de Wifi unit, zal een aansprakelijkheid van ZAR 1200.00 van toepassing zijn.

Avis Extended Roadside Assistance ZAR 30.00 per dag inclusief: bandenhulp, assistentie bij een lege accu, hulp bij verloren sleutels (vervangende sleutels worden berekend) en brandstofafgifte bij lege tank (brandstofkosten zijn van toepassing)

Let op: als u een enkele reis huur boekt wordt er ZAR 390.00 per accessoire extra in rekening gebracht.

Gauteng tolwegen

E-toll kosten worden automatisch in rekening gebracht aan voertuigen die rijden op snelwegen in de provincie Gauteng.

De e-toll kosten worden na het inchecken aan huurovereenkomsten in rekening gebracht. De details van elke e-toll transactie zijn beschikbaar op de Avis-website op https://book.avis.co.za/drive-avis/car-hire-services/e-tolls.

ZAR 650.00 wordt in rekening gebracht voor verloren e-tags.

Bekeuringen

In het geval van een bekeuring, wordt ZAR 350,00 administratiekosten in rekening gebracht boven op de bekeuring.

Restitutie

Bij inlevering van de huurauto vóór het verstrijken van de huurperiode of vrijwillig downgraden van type is er geen recht op restitutie.

Rental agreement

Bij aanvang van de huur wordt een zogenaamde “Rental Agreement” opgemaakt. De voorwaarden van dit contract zijn altijd bindend. Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen worden opgevraagd.