• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Boschendal

Boschendal ligt tussen de Simonsberg en Drakensteinbergen, op een uur rijden van Kaapstad. De naam Bos-en-dal, oftewel hout en vallei, onthult zijn essentie: een adembenemend mooi dalbassin van 1800 ha.

Met huisjes verspreid over het uitgestrekte en diverse landschap, kunnen gasten zich onderdompelen in de vele lagen van de op een na oudste wijnboerderij van Zuid-Afrika. Boschendal dateert uit 1685 en is een plek waar generaties gezinnen hebben gewerkt. Het zijn deze combinaties van verhalen en geschiedenissen, mythische landschappen en mysterieuze bergen die herhaalbezoeken afdwingen. Grote plaatsen hebben tijd nodig voor begrip en het ontrafelen van hun complexiteit.

Hier in de buurt van de Franschhoek vallei, diep in het bloemenrijk van de Kaap, mengen meer dan 600 soorten fynbos en 1000 hectare beschermd natuurgebied zich met de fruitboomgaarden van Boschendal. Het is een spectaculaire, bio-diverse omgeving. Het is de plek waar grasgevoerd Angusvee, bosgevoerde varkens en scharrelkippen samenwerken met de boeren om de bodem aan te vullen en te revitaliseren. Het is de plek waar eenden tuinders helpen uitstekende bio-dynamische producten te laten groeien voor de twee restaurants van Boschendal. Het is de plek waar gasten in de dammen kunnen zwemmen en fruit uit de boomgaarden kunnen plukken. De enige keuze die men hier moet maken is of je deze magische plek te voet, te voet of te paard wilt verkennen.

Gastenverblijven variërend van het historische door Herbert Baker ontworpen Rhodes Cottage, tot prachtig gerestaureerde boerderij cottages. Met de nadruk op stijlvolle eenvoud, zijn de gastenverblijven authentiek en landelijk en toch eigentijds van karakter.

Met bevoorrechte toegang tot de boerderij kunnen gasten die in de huisjes verblijven genieten van het beste van het boerenleven. Doe mee aan een boerderijtour of verken het landgoed te voet, volg paden door boomgaarden en bergfynbos. Er zijn mountainbikeroutes, wandelpaden, grotten, wijnproeverijen, rondleidingen door de wijnkelder en veel andere mogelijkheden om te ontspannen en in het algemeen te genieten van de goedheid van het leven.

Voor de innerlijke mens is er The Werf Restaurant, The Deli, Rhone Homestead of de picknickplaats. U kunt ontbijt of braai manden meenemen naar uw cottage; of haal wat verse boerderijproducten op bij onze Farmshop en slagerij en bereid het in uw cottage. Alle huisjes hebben een volledige keuken (kitchenette in de kleinere huisjes) en worden dagelijks schoongemaakt. Ideaal voor koppels, gezinnen en groepen vrienden.

Offerte aanvragen voor: 'Boschendal'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen