• Slider image
  • Slider image

1 dag Arnhemland

Arnhemland is een levenservaring gerealiseerd. Torenhoge steile hellingen, levende cultuur, oude rotstekeningen, Aboriginal mensen, mooie billabongs en panoramische vergezichten. Als u kiest slechts één ervaring in de Top End, zorg dan dat het Arnhemland is.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 1 dag Arnhemland

Dagomschrijving

Vandaag bezoekt u Aboriginal Lands (Arnhemland), toegang tot dit gebied is beperkt tot een selecte groep van touroperators. Bezoekers van Arnhemland zullen een fascinerende mix van traditionele en levende cultuur ervaren. Arnhemland is misschien wel het enige gebied in Australië, waar de inheemse cultuur nog steeds dominant is, ondanks een lange geschiedenis van interactie met andere culturen, bijvoorbeeld met de Macassens die de kusten van Arnhemland al meer dan vijfhonderd jaar bezochten voor het oogsten van zeeslakken. Ze kwamen met zeilboten vanaf het Indonesische eiland Sulawesi en lieten hun erfenis achter bij de Aboriginals.

Daarna kwamen de Europeanen. Hun impact op de Aboriginals was meer verreikend en diepgaand. Arnhemland, vandaag de dag, heeft alle stormen doorstaan en is erin geslaagd om te blijven bestaan als laatste grens en thuisland van ongeveer 18.000 mensen. Een traditionele Aboriginal gids zal u uitstekende voorbeelden van rotskunst laten zien op Injalak Hill (Long Tom Dreaming), dit gebied heeft een aantal van de beste rotskunst voorbeelden in West Arnhemland en sommigen zeggen zelfs van Australië. Het uitzicht vanaf de top van de heuvel is gewoon adembenemend, met uitzicht over de uiterwaarden.

U neemt afscheid van uw Aboriginal gids bij het Injalak Art & Craft Centre, hier heeft u de mogelijkheid om souvenirs te bekijken of te kopen van deze non-profit Aboriginal organisatie. In het bekroonde Injalak Arts and Crafts Centre (Gunbalanya) is er tijd om de traditionele Aboriginals te zien schilderen en de vrouwen pandanus mandjes te zien weven. Met zijn prachtige landschap van billabongs, vogels, en hellingen is dit de plek waar u kunt ontsnappen en deze unieke ongerepte oase van de Northern Territory kunt ervaren.

Inclusief/Exclusief 1 dag Arnhemland

Inclusief:

  • Transport
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Entreegeld Arnhemland
  • Aborinal gids
  • Gunbalanya
  • Injalak Hill
  • Lunch

Opmerkingen:

  • Deze tour vergt een redelijke hoeveelheid aan evenwicht en behendigheid
  • Toegang tot Arnhemland is op uitnodiging van de plaatselijke Aboriginals, en de traditionele eigenaren kunnen ten allen tijde de toegang ontzeggen

Vertrek:

05:30 uur op maandag tot/met vrijdag (duur 14 uur)

Meebrengen:

Goede wandelschoenen, 1 liter waterfles (koudwater is beschikbaar), zonnebrand, insectenspray, hoed, lichte comfortabele kleding, cameraspullen, indien nodig medicijnen of andere persoonlijke benodigdheden, verrekijker.

Offerte aanvragen voor: '1 dag Arnhemland'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen