• Slider image
  • Slider image
  • Slider image

1 dag Grampians

U stapt bij uw accommodatie aan boord van uw tourbus voor een mooie reis naar de Grampians. U nuttigt een kopje thee bij het Eureka Palissade Memorial in Ballarat, u maakt een gemakkelijke wandeling naar de prachtige rust van Silverband Falls, inclusief lunch, u heeft de tijd het plaatsje Halls Gap bij de Grampians te verkennen, u maakt een korte wandeling van Wonderland Turntable naar de spectaculaire Grand Canyon, u bezoekt de prachtige MacKenzies Falls, u geniet van het spectaculaire uitzicht vanuit Reeds Lookout en het geweldige uitzicht over de bergketen van Boroka Lookout, u ziet ook gegarandeerd wilde dieren.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 1 dag Grampians

Dagomschrijving

U vertrekt rond 08:00 uur vanuit Melbourne, en passeert de westelijke vlakte van Victoria, op weg naar het historische Ballarat. Ballarat was booming in de jaren 1850 door de wijdverbreide ontdekking van goud in de buurt. Luister naar de geschiedenis terwijl u geniet van een kopje thee hier op de plek van de beruchte Eureka Rebellion, een rebellie tussen de goudmijnwerkers en de koloniale overheersers. Uw rit vervolgend door de schilderachtige westelijke vulkanische vlakte, passeert u de stad Moyston, de geboorteplaats van het Australian Rules Football.

U komt hierna aan bij de voet van de Grampians Range oftewel Gariwerd in de lokale Jardwadjali taal. U maakt een rustige wandeling naar de prachtige Silverband Falls.

U vervolgt uw weg naar het plaatsje Halls Gap voor de lunch. Houdt uw ogen goed open voor de lokale kangoeroes en een overvloed aan vogels die men hier kan zien in de hoofdstraat. Na de lunch gaat u naar de Wonderland Turntable voor een korte wandeling naar de Grand Canyon. Bewonder de hoog oprijzende rotswanden, doorkruist met gelaagdheid en breuklijnen, die de unieke geologie van het gebied laten zien. Prachtige panorama’s liggen op u te wachten bij Reeds Lookout met uitzicht op het torenhoge Stringybark Forest en Victoria Valley.

De volgende stop is MacKenzie Falls. Een reis naar de Grampians zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan deze majestueuze watervallen. Bewonder de watervallen die naar beneden kletteren over de rotsen, in een ravijn, omringd door eucalyptus bos. Wandel over het Bluff pad langs de top van de kliffen naar het uitzichtpunt van de watervallen of loop via de trap naar beneden naar de voet van de steile kloof en kijk omhoog naar deze indrukwekkende waterval.

Hierna gaat u naar Boroka Lookout. Boroka biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende regio met uitzicht op Halls Gap en verder weg op Lake Bellfield en daarachter. U gaat daarna terug naar Halls Gap en krijgt de laatste kans om een aantal van de wilde kangoeroes van dit gebied te bewonderen voordat u terugkeert naar Melbourne.

Onderweg wordt gestopt voor een diner (niet in de prijs inbegrepen). Na het diner kunt u gebruik maken van de gratis Wi-Fi aan boord van de bus, en genieten van een prachtig uitzicht op de verlichte stad. U wordt afgezet bij uw accommodatie in de stad, en zult deze dag onthouden als een echt hoogtepunt van uw Australië vakantie.

Inclusief/Exclusief 1 dag Grampians

Inclusief:

  • Transport
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Koffie/thee
  • Lunch

Vertrek:

07:00 uur op maandag, woensdag,vrijdag en zaterdag (duur 13 uur)

Offerte aanvragen voor: '1 dag Grampians'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen